reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

agata dzieki za pomoc, byłam właśnie w Markach w Agata Meble i upatrzyłam sobie narożnik firmy presmebel, ta firma ma super kolory, podoba mi sie taki zajeb....fioletowy, probuje sie teraz dodzwonic do działu handlowego zeby zapytac czy ten konkretny naroznik moze byc w antarze w tym konkretnym kolorze, jak tak to zamawiam, musze go jeszcze tylko dobrze zobaczyc, czy ma funkcje spania itp
w przedszkolu panuje żygaczka, mam nadzieje ze nas ominie.....

reklama
U nas też końcówka września chorobowo. Ania od poniedziałku siedzi w domu. Naprawdę brzydko kaszle. Ponoć to wirusowe ale jutro wyślę ją z babcią ponownie do lekarki.
U nas w przedszkolu ma być podręcznik "Wesołe przedszkole czterolatka" Nie wiem, na czym stanął temat, bo jak wyżej.

Jutro do pracy i potem mam weekend.

a u nas nie ma podręczników, Majka zachwycona, chodzi bardzo chętnie, tyle że juz 2 razy była chora
ja tam jako pedagog uważam że podręczniki dla 4-latków to tylko i wyłącznie wypychanie komus kieszeni kasą, te dzieci maja się nauczyc życ w grupie i to jest najważniejsze :cool2:
u nas chyba dopiero 5-latki maja podręcznik, a i tak uważam że za wczesnie,
ja jakos chodziłam tylko do zerówki, przedszkole mnie ominęło, trzy kierunki mam skończone i czytac umiem :-p
nienawidze wyścigu szczurów i tępie to jak mogę :cool:

A ja tam sama przerobiłam jakiś podręcznik dla 3 latków i kawałek dla 4 latków z Marysią w ramach rozwiązywania w domu zadań - bo co innego może być w takim podręczniku ;-), dla mnie to po prostu wypełnienie dnia Marysi, która bardzo chętnie robi takie rzeczy a ja nie cierpię zabaw w dom/przedszkole albo inne księżniczki i tak wolę spędzić czas z Mery.:sorry:
Zajęcia to tylko 20 minut w ciągu dnia więc też nie zabierają dzieciom czasu a uczą wykonywania poleceń :tak::tak:

hej
długo mnie nie było, ale mam po pas roboty z dzieciakami
Olek do przedszkola chodzi dosc chetnie, jestem dumna z niego , a ostatnio nawet zaczoł tam zajęcia z logopedą tak ze mysle ze wszytko jest na dobrej drodze...
Maluchy raczkują wszedzie ich pełno, zaczynaja wstawać przy czym się da ale same jeszcze sie nie puszczają...czas mi szybko leci ze sie nie spostrzegłam a za miesiąc małe skonczą rok....fajnie
Najbardziej mmnie dołuje fakt ze nie moge schudnąć =szału dostaje , a brzuch cały czas jak w 5 miesiącu.......szok

Co jest dziewczyny? Gdzie sie podzialyscie?
Justyna to juz chyba o nas zapomniala!

A ja nadaje z Anglii. Tak sie jeszcze wyrwalam... Ale w sobote niestety juz wracam.

reklama
ojjjj faktycznie, chyba wszystkie zapadły w jakiś sen zimowy????:eek:
arabella Ty to skubana kursujesz....podziwiam :tak:;-)
tak wiem - rozumiem tak na weekend na zakupy Londyn , Paryż, Mediolan :-D co tydzień gdzie indziej;-)

Do góry