reklama
słowiczek
mama pisklaczków
cześć lasie!!!
Ja do Was z prośbą.
Pomóżcie mi wymyśleć imię dla tej suni.
Ja do Was z prośbą.
Pomóżcie mi wymyśleć imię dla tej suni.
słowiczek
mama pisklaczków
A tak poza tym jak któraś ma ochotę na sesję zdjęciową w mini studio foto to zapraszam do siebie.
arabella
Mamy październikowe 2007
Słowiczku, sunia śliczniutka! Mnie sie podobają imiona dla psów będące nazwami geograficznymi. Znajomi byli w podróży poślubnej na Bali i tak nazywa się ich labradorka. Nasz to Aspen.
To mini studio masz w domu? W którą stronę od Poznania mieszkasz??
To mini studio masz w domu? W którą stronę od Poznania mieszkasz??
anecik
Majowe mamy'09
hej
a może mela lena
my byliśmy 2 dni u teściów nad jeziorem...
a może mela lena
my byliśmy 2 dni u teściów nad jeziorem...
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Witam
Mnie to już wieki nie było ale czasu brak ostatnio jak z pracy wracam to jest co robić i tęskni mi się że beztroskim czasem przed komputerem w domku na bb pół dnia się przesiedziało no ale cóż .
Pozdrawiam wszyskie bardzo gorąco.
Słowiczku nasza Amelcia nazwała by Albi ostatnio chodzi i mówi ze jak będzie miała pieska to będzie Albi.
Nasze dzieciaczki już 4 latka mają oj jak to zleciał
Mnie to już wieki nie było ale czasu brak ostatnio jak z pracy wracam to jest co robić i tęskni mi się że beztroskim czasem przed komputerem w domku na bb pół dnia się przesiedziało no ale cóż .
Pozdrawiam wszyskie bardzo gorąco.
Słowiczku nasza Amelcia nazwała by Albi ostatnio chodzi i mówi ze jak będzie miała pieska to będzie Albi.
Nasze dzieciaczki już 4 latka mają oj jak to zleciał
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Margarita sto lat Cię nie było.
Słowiczku może tak jakoś regionalnie Pyza ;-). Słodki piesio, ja też chcę takiego . Wybraliście już imię?
Szykuję się do wakacji. Jakby mnie nie było, to wiecie, gdzie jestem :-)
Margarita sto lat Cię nie było.
Słowiczku może tak jakoś regionalnie Pyza ;-). Słodki piesio, ja też chcę takiego . Wybraliście już imię?
Szykuję się do wakacji. Jakby mnie nie było, to wiecie, gdzie jestem :-)
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
No właśnie, gdzie jesteś jak Cię nie będzie??
My już po urodzinach. Młoda ostatnio zachowuje się tragicznie. Ciągle beczy, pyskuje, nie słucha. Koszmar jakiś. Na imprezie nie zdmuchnęła świeczek na torcie. Kaprysy ma, baba jedna.