jo-anna-on
Pindory i godody
Będę w Dąbkach.No właśnie, gdzie jesteś jak Cię nie będzie??
Arabella mnie nie dziwi takie zachowanie, wszak to baba (p.s. u nas podobnie )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę w Dąbkach.No właśnie, gdzie jesteś jak Cię nie będzie??
Majka tez ma zajawkę na Tomka i tez kompletuje,hej
Gaga nasz Tomek zbiera kolekcję pociągów z bajki Tomek i Przyjaciele więc na święta urodziny itp mu kupujemy i kompletuje sobie kolejne lokomotywy i wagoniki.
Arabella pociesze Cię nasz Tomaszek tez się ostatnio jakiś niegrzeczny zrobił.
Trzymajcie kciuki bo sprzedaję mieszkanie i szukam kupca....
Witam
Mnie to już wieki nie było
pamiętacie pamiętacieA mnie to pewnie już nie pamiętacie
A mnie to pewnie już nie pamiętacie
no u nas nie lepiej, nauczyła się sama zasypiać w pokoju, (zasypia tak od miesiąca, może półtorej) po czym po godzinie lub dwóch krzyk (nie zawsze), czasami gada na łóżku do siebie całkiem spokojnie, no ale nie da się juz uśpić i wędruje do nas, zaczyna mnie to wkurzac po woli, ale wiem że też to trochę moja wina, bo nie chce mi się byc upartym i walczyć żeby całą noc spała u siebie, ale ten krzyk mnie trochę niepokoiPamiętamy, pamiętamy! Pisz co u Ciebie/Was?
Gaga, Michalinka może nie krzyczy w nocy, ale co noc przychodzi do nas do łóżka. Jak mi ciasno i przechodzę do jej pokoju, to ona tup tup za mną.