anecik
Majowe mamy'09
ups....... zamiast Zpi ma być Ziko... zastanawiam się czy apteka może taka szczepionkę wysłać pocztą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka!
Chyba jakiś sezon na zmianę fotopstryków nastał czy cóś??:-);-)Ja od pięciu dni posiadam lustrzankę Nikona D80 i ciągle ją testuję, więc za bardzo nie pomogę...ale powiem Ci e-mamo, że w naszej ekipie foto jest 7 nikonów i 1 canon. Czyli przewaga nikonierów;-)
Dzisiaj dokupuję lampę zew. i mam nadzieję na lepsze zdjęcia wewnątrz. Jak przetestuję to dam znać. Ale sama wbudowana lampa też dużo więcej daje niż na przykład w moim fujiku.
E-mamo a mi się wydawało, ze Ty masz lustrzankę?
Tak się składa, że mialam ten aparat na jakiś tydzień w domu i mogłam porównać z moim Panasonic FZ-30 i zdjęcia wychodza o niebo lepsze, zarówno w pomieszczeniu, z lampą, jak i na dworze. SUper sprawa. Jak się trochę odkujemy to pomyślimy o lustrzance. To takie moje amatorskie postrzeżeniaHejka!
Chyba jakiś sezon na zmianę fotopstryków nastał czy cóś??:-);-)Ja od pięciu dni posiadam lustrzankę Nikona D80 i ciągle ją testuję, więc za bardzo nie pomogę...