reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
agata, mam mala paczuszke - 100g. Wystarczy czy chcesz wiecej? Na opakowaniu ma nazwe chocolate drops, ale tylko te byly gorzkie. Wysylam Ci na priv moj nr tel, wiec jak chcesz wiecej to daj znac na komorke, bo nie wiem czy odpale jeszcze komputer. Jutro wracam! Buuuuuuuuuu

Pogoda tutaj boska. Opalilysmy sie, obkupilysmy i nie chce sie wracac.

Cześć Sierpniówki:tak:;-)
Pamiętam, że jest wśród was kilka zapalonych fotograficzek i pamiętam, że jakiś czas temu kupowałyście lustrzanki, chyba gaga i słowiczek? Prośbę mam więc... poradźcie proszę, na jaką firmę się zdecydować? Chyba będziemy zmieniać aparat ze zwykłego kompaktowego fotopstryka na trochę lepszy, chcielibyśmy żeby w pomieszczeniach robił dobre fotki. Poradzicie? Z góry dzięki!!

Pozdrawiam Was wszyyystkie serdecznie ;-):tak::tak::tak:

Hejka!
Chyba jakiś sezon na zmianę fotopstryków nastał czy cóś??:-);-)Ja od pięciu dni posiadam lustrzankę Nikona D80 i ciągle ją testuję, więc za bardzo nie pomogę...ale powiem Ci e-mamo, że w naszej ekipie foto jest 7 nikonów i 1 canon. Czyli przewaga nikonierów:tak:;-)
Dzisiaj dokupuję lampę zew. i mam nadzieję na lepsze zdjęcia wewnątrz. Jak przetestuję to dam znać. Ale sama wbudowana lampa też dużo więcej daje niż na przykład w moim fujiku.
E-mamo a mi się wydawało, ze Ty masz lustrzankę?

Hejka!
Chyba jakiś sezon na zmianę fotopstryków nastał czy cóś??:-);-)Ja od pięciu dni posiadam lustrzankę Nikona D80 i ciągle ją testuję, więc za bardzo nie pomogę...ale powiem Ci e-mamo, że w naszej ekipie foto jest 7 nikonów i 1 canon. Czyli przewaga nikonierów:tak:;-)
Dzisiaj dokupuję lampę zew. i mam nadzieję na lepsze zdjęcia wewnątrz. Jak przetestuję to dam znać. Ale sama wbudowana lampa też dużo więcej daje niż na przykład w moim fujiku.
E-mamo a mi się wydawało, ze Ty masz lustrzankę?

Hehe, nie kochana, ja mam zwykłego totalnie amatorskiego panasonica lumixa, któremu się coś porobiło i w pomieszczeniach robi beznadziejne zdjęcia, rozmazuje nawet przy stabilizacji obrazu. A jak widać po suwaku już za kilka dni przyda mi się trochę lepsze trzecie oko hehe;-):-):-):-D:-D
Dzięki za odpowiedź, poszukam więc wśród Nikonów:tak::tak:

e_mamo my mamy canona 400D z dokupiona lampą zewnętrzną, mąż przetestował i zadowolony :-) ale teraz kupił by 450 bo ma lepszy obiektyw, cyfrówke też mamy canona i zadowoleni jesteśmy, tyle że do lustrzanki lampa zewnętrza jest potrzebna do zdjęc w pomieszczeniach, wychodzą wtedy super

Hejka!
Chyba jakiś sezon na zmianę fotopstryków nastał czy cóś??:-);-)Ja od pięciu dni posiadam lustrzankę Nikona D80 i ciągle ją testuję, więc za bardzo nie pomogę...
Tak się składa, że mialam ten aparat na jakiś tydzień w domu i mogłam porównać z moim Panasonic FZ-30 i zdjęcia wychodza o niebo lepsze, zarówno w pomieszczeniu, z lampą, jak i na dworze. SUper sprawa. Jak się trochę odkujemy to pomyślimy o lustrzance. To takie moje amatorskie postrzeżenia :tak:
Np. to zdjęcie w moim podpisie Natalka na kotku z paluszkiem wskazującym było robione właśnie D80.

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi!!! Ten Słowiczkowy jest wypaśny ale okropicznie drogi. Zastanawiam się czy jego uboższa wersja czyli NikonD40 jest do zaakceptowania czy raczej kupowanie jego nie ma sensu? Jestem totalną amatorką w dziedzinie lustrzanek no i na nauczenie się obsługi aparatu mam niewiele czasu, więc prawdę mówiąc jestem w kropie;-):zawstydzona/y:

reklama
Witam.
Piszcie coś.

Arabella wróciłaś już z GB?

U Agaty też cisza, pewno smaży się na plaży tak jak Atol :tak:

Gaga byliście na tym pikniku lotniczym gdzie się samolot rozwalił?

Do góry