reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
anecik, gdzie te zdjecia??

agata, postaram sie kupic. Bede w Asda przed wyjazdem. To sa takie zwykle 'lezki' z czekolady, uzywane do ciast, bo sie nie roztapiaja przy pieczeniu. Kiedys jadlam chocolate crisps! Wygladaja jak Pringles tylko sa z czekolady.

Wiola, jak sie czujesz? Wiesz juz czy bedzie synus czy coreczka?

Arabella dzięki za pamięć. Czuję się cały czas bardzo dobrze, nawet ostatnio sobie potańczyłam na festynie:cool2: Dziecko niestety się nie ujawniło na USG, więc ciągle jest nadzieja że będzie córeczka, chociaż coraz częściej myślę że będzie chłopak i już sama nie wiem czy bym jednak nie wolała:dry: Oby było zdrowe.:tak:
Damianek za to strasznie przejęty rolą starszego braciszka, co chwilę się pyta jak dzidzia się czuje. Ostatnio poczuł kopniaczka i bardzo się wystraszył a potem pytał mnie ze łzami w oczach czy na pewno mnie to nie boli.
W przedszkolu wszystkim opowiada , że będzie miał siostrzyczkę i że będzie się nią opiekował. Zobaczymy co z tych deklaracji wyniknie.

A jak tam u Ciebie, jak przyjęły dziewczynki wiadomość o dziecku:confused:
Patrzę na Twój suwaczek i zdecydowanie u kogoś szybciej ciąża leci.

ojjjj tak te ciąże zapiernicz.... szczególnie czyjeś :-D
zdrówka dla naszych ciążarówek
arabella a Ty na co masz nadzieje, na chłopca czy dzeiwczynke? pewnie na dziewczynke zeby miec pretekst swojego chlopa dalej bajerowac, tym razem na synka:tak::-D i tak do skutku ;-)

arabella a Ty na co masz nadzieje, na chłopca czy dzeiwczynke? pewnie na dziewczynke zeby miec pretekst swojego chlopa dalej bajerowac, tym razem na synka:tak::-D i tak do skutku ;-)
He he he. Nie, nie. To juz ostatnie! Wszystko mi jedno. Celowalam w chlopca (zreszta 3 razy celowalam i mam juz 2 dziewczynki). Na dodatek mam postanowienie nie dowiadywac sie przed urodzeniem kto tam mieszka. Chce miec niespodzianke przy porodzie. Ciekawe czy wytrzymam.
Wiola, jeszcze nie powiedzielismy moim rodzicom...:cool2: i dlatego Michalince dopiero od kilku dni cos oglednie wspominam, ze bedziemy miec dzidzie.

a ja rosnę..... :tak:

Załączniki

• IMG_0061.jpg
    IMG_0061.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 28
Rany dopiero dzisiaj mam okazję włączyć kompa :szok:
Jakoś dziwnie szybko lecą mi tu dni a wcale nie wynika to z nadmiaru atrakcji czy zbyt dużej ilości wypoczynku :no:
Eh wczoraj byłam gotowa wracać do domu pociągiem :no:, Maria strasznie dała mi popalić a przy okazji innym osobom tu wypoczywającym a inne sprawy też mi nie pomagały w wypoczynku :no:

Arabella - wiem to dodatek do ciast :tak::tak:, strasznie chciałabym spróbować muffinów z tym dodatkiem :tak::tak:
Będę bardzo wdzięczna jeżli kupisz mi je.:tak::tak:

Dzisiaj pada, ale jak do tej pory pogoda nie była tragiczna. Marysia bierze cały czas antybiotyk, zmiany na skórze nie zeszły jeszcze do końca. Pani w przychodni trochę mnie przeraziła bo powiedziała, że dziecko nie moze iść do przedszkola przez jeszcze jakieś 2-3 tygodnie :szok:. Musze się zapisac do lekarza u nas i niech on coś powie bo przecież Maria od niedzieli nie gorączkuje więc już szaleje na maxa. nie mam szans, żeby odpoczywała czy spokojniej spędzała czas.

reklama
hej
Atol dziękuje za informacje. Szukam tej szczepionki tam gdzie jest najtaniej i okazuje się że w warszawie jest najtaniej bo podobno kupić można już za 299 zl. (w jakimś Zipie? czy jakoś tak) a u mnie w aptece cena np 406 zł albo 397 zł więc rónica w cenie jest ogromna.

Do góry