reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

ja sie witam z Gdynia, sorki agata, jakos sie tu nie moge ogarnac, nawet na neta czasu nie mam, myslalam ze wy w Sopocie bedziecie dluzej

my bedziemy tu do polowy lipca, tzn Tomek do 5 lipca, a ja do 19 jak dobrze pojdzie, mamy zamiar poplynac albo na Hel, albo do Jastarni, do Juraty nic nie plywa, chyba ze samochodem bysmy sie zdecydowali, ale jeszcze nie wiem

co tam u was?

moja Hania jeszcze nie spi buuuu

pozdrawiam wsie pa

reklama
A u nas Marysia ma chyba szkalrlatynę :-(, dzisiaj zaczełą antybiotyk bo miałam poczekac jeszcze jeden dzień bo nie było wszystkich objawów i trochę liczyłam że to jednak jakiś wirus :-(
A jestem tu z siostrą cioteczną i jej dwójką dzieci w niewielkim domku. Siedzę już 3 dzień w domu :no: Porażka.
Do tego Ania wczoraj była mega płaczliwa, koszmar. Już prawie płakałam bo Maria też dała ostro popalić. Już chciałam wracać do domu.
No i nie wiem co robić, mamy już zapłacone, wrócić i stracić 1 tysiaka z z drugiej strony siedzieć tutaj na kupie :no::no:. Jestem w Juracie 5 dzień a na plaży byłam raz :crazy:

Gaga - oj ciężki masz dzisiaj dzień, tulam

Eh nic mi się nie chce, nie możemy się jakoś ogarnąć, dzien na upływa na niewiadomo czym, nie mam jak trzymać się tego że nie jem po 18 bo nie zdążamy z kolacja :no::no:

agata, a ktory konkretnie? podaj linka, najlepiej z firma. Moze Cadbury's robi cos takiego? Bo tutaj jest sklep firmowy.

ja chcę na wakację....jeszcze 2 miesiące, nie mogę się doczekać!!!! oderwać się na chwile od tego wszystkiego, pracy, szkoły, mam nadzieje chorób....no a przed wszystkim potrzeba mi WIECEJ SŁOŃCA!!!!!
miłego weekendowania i dużo zdrówka dla wszystkich, my juz konczymy brac antybiotyk.
agata oby to nie była szkarlatyna i zebyscie mogly sie cieszyc wakacjami

agata, a ktory konkretnie? podaj linka, najlepiej z firma. Moze Cadbury's robi cos takiego? Bo tutaj jest sklep firmowy.

E nei mam żadnych preferencji firmowych, byle by to była czekolada deserowa a nie mleczna. Myślę, że pewnie w zwłykłym spożywczym można takie cóś kupić.

Marysia ma jednak szkarlatynę, całą noc się męczyła ale bez jakieś bardzo wysokiej temperatury, dałam jej wczoraj antybiotyk i od razu poprawa. Noc już bez temperatury. Jak dzisiaj też tak będzie to jutro wyjdziemy na jakis spaccerek.

u was też taka pogoda do du.py?
normalnie nic tylko się powiesić. Widzę że u niektórych wakacje, urlopy, oj fajnie, ja jeszcze w papierach siedzę, ale mam zamiar odpocząć i wziąść się za siebie

u nas dzis niby słońce świeci, ale nie jest za ciepło...a tu lipiec za pasem...kurde!!!!
ja też już nie mogę się doczekać wakacji i odpoczynku...ale jeszcze trochę :baffled:

reklama
Tu pogoda całkiem całkiem, dzisiaj przyjechał D. to teraz śpi z Marysią a ja siedzę z Anią. Ciekawe dlaczego ja nie śpię i nie odpoczywam :baffled:

Do góry