reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Zuzaczku ja również gotuje Bianeczce zupke na króliczku-wcina aż jej sie uszy trzęsą.
Króliczek bardzo delikatny i nie uczula.Bianka bardziej takie lubi zjada całą filiżanke.
Ostatnio dodałam jej do marchewki, ziemniaka i króliczka brokuły i oliwe z oliwek-posmakowało jej.

reklama
ankas a no własnie zastanawiałam sie, jaka oliwe mozna dodac. Bo my mamy w domu tylko z pestek winogron i ze slonecznika, to sobie darowałam

Agatkom życzymy wielu powodów do uśmiechu !!!
Domicela samych słonecznych dni pełnych miłości!
Anda gratulacje dla cioci ale przede wszystkim dla Asi!

anda jak widac , bardzo mi sie Twoje suwaczki spodobały ;D ;D. Teraz jak na dloni mamy zbieznośc wiekowa naszych dzieciaczków. Jakbym jeszcze teraz crcie miala to wogóle był by odjazd.... ale Oliwka taka sama okraglutka jak Witek, na tej ostatniej miniaturce to jak siostra ;D

no to sobie goście poszli ;) ja się objadłam ciacha, no i pora sie kłaść, małą coś mało je, no i kaszle, ale już lepiej
suwaczki macie super :) później chyba odwiedzę tę stronkę

zuzaczku, kurcze mi to nie pasi żeby Majak tylko cyca, bo ja chyba do pracy będe wracać, coprawda we wrzesniu, no ale czas zacząć jeść, spróbuję za jakiś tydzień jej cos sama ugotować, na razie zostaje kaszka, cyc i deserek, trudno

ale fajnusie suwaczki !!!!

Gaga Liwcior tez najchetniej cyca, czasem ma dzien ze zje pól słoiczka i soczek jeszcze wypije a czasem to tak pluje ze se daruje i generalnie to głownie cyc i jak nie chce to nie, ale codziennie próbuje jakos ją zachęcić !!!

A ja dzis kupiłam kszke kukurydzianą bo po ryzowej zaklejało ją i bobki sadzila ;) ale kurcze musze ją chyba na moim mleku robic bo tak to w ogóle nie zje ! a Wy jak robicie te kaszki ??

justyna ja do tej pory z kaszek to tylko ryzowa dawałam np. ryzowa z jabłkiem. Ale robie ja na wodzie.
Wiecie co, tak sobie przypominam jak to było z Bogucha.... SZOK. Avokado w końcu nawet kupiłam, robiłam z niego purre i dodawałam do ziemniaków. Wtedy miały taki orzechowy posmak i łaskawie 3-4 łyzeczki zjadał..... ;D

reklama
żużaczku ostatnio ja od Was ściągałam te wszystkie suwaki, więc proszę,teraz ja rozdaję.Bierzcie, bierzcie ;D ;D ;D
A z wiekiem to faktycznie, prawie idealnie trafiłyśmy. A pamiętasz te powodzie lipcowe, jak byłyśmy w ciąży z pierwszymi? Jakaś babka na dachu rodziła swoje pierwsze dziecko i lekarza helikopterem do niej "dorzucili" i tam rzekomo poród nastąpił.
Asieńka dziękuje za gratulacje. Leżą obie wtulone w siebie , dziś mama z nimi na noc została a raniutko przyjeżdża do Oliwusi. I kobitka nie pracuje, a ja nigdy nie kojarzę , aby moja mama się nudziła. Zawsze pełne ręce roboty, a przede wszystkim chęci do tego ma wielkie.

LIWIA !TAK NA KONIEC DNIA- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.JUŻ PÓLROCZE ZA TOBĄ.CAŁUSKI OD CIOCI ADY I OLIWII

Do góry