reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
No to Słowiczku ja mieszkam po drugiej stronie miasta , oby Ci się tam dobrze mieszkało
Justyna masz rację , młoda jest podobna do taty do mnie od pasa w dól ;D

Domicela - wielu wspaniałych kolejnych lat z mężem.

Pięknie dziękuję za życzenia.

Anda -gratulujemy i dużo zdrówka dla małej kruszynki i dla młodej mamy życzymy.

A u nas znowu pobudki, ok 1 ok 3 a o 5 wzięłam małą do karmienia i spała do 9, a poszła spać ok 24. Ja widzę, że ona się nie wysypia bo 5 minut po przebudzeniu zaczyna trzeć oczki i wygląda na zmęczoną.

Arabella - u nas podobnie jest z jedzeniem. Jak ja jestem to nie zabardzo chce jeść od kogoś innego (no ostatnio jak ją mąż karmi to jest ok) ale jak nas nie ma w domu to od babć je i nie ma problemu.

wiecie co następnym razem jak Majka będzie chora to poproszę o zastrzyki, nie da się jej podac leków, zamyka paszczę i koniec, a jak już wcisnę strzykawkę to wypluwa, koszmar, z jabłkiem juz nie zje ich, choć na poczatku jdła, z moim mlekiem nie wypije, no zero nowych pomysłów na podanie, wyje, pluje i tyle, jednak zastrzyki dla takiego malucha to najlepsze rozwiązanie,

dla agatek samych beztroskich latek​
dla domiceli - niech zawsze maz miłosc z nia dzieli
;D A ja dzis SAMA ugotowalam zupke dla Witonia, na króliczku. łomotał az dzwoniło. pierwszy raz mięskował, mam nadzieje, ze brzuszek sobie poradzi.

a my chyba odstawimy zupki :( Majka nie chce ich jeść, może to za wcześnie ??? nie wiem, nie mam pomysłu, może pora nie ta ???

gaga, jak juz pisałam to wszytsko zalezy od dzidzi. Bogucha był taki jak Majeczka. jesli juz cos poza czcem to deserki. I moglam na uszach stawac a i tak nie jedł. Dopiero jak miał ponad rok to zaczał cos tam skubac.

gaga ,gaga, moja córeczka Cię woła. Ale ją wzięło na to gaganie. A.....wiem dlaczego, to ona przypomina mi bym złożyła Ci serdeczne życzenia imieninowe. Dużo zdrówka dla Ciebie.
agata dla Ciebie również wszystkiego naj, naj naj.

hej maminki !!!!!

Przesyłam wszystkiego co najlepsze dla naszych Agat !!!!!

Dla Domiceli kolejnych szczęśliwych dni z mężusiem !!!!

I wielkie gratulacje dla cioci Andy - pogratuluj Asi ode mnie !!!

A my po basenie normalniie suuuuper, Liwia była zachwycona aż piszczała :) pod koniec to nawet na zjeżdzalni zjechała i nura w wode, myślałam ze sie wystraszy a ona w śmiech i jeszcze - skubaniec mały a teraz padła i śpi !! Takze polecam jak tylko ktoś ma możliwość !!
Jak internet nie odmówi posłuszeństwa to zaraz wkleje zdj!!

reklama
Gaga i Agata wszystkiego naj naj naj
Domicela duzo miłosci i szczęscia w związku
Gratulacje dla Asi

Do góry