reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Domicela jak widziałam zdj Wasze to Twój malutek to chyba cały tata ??

Żużaczek poki brzusio nie boli i robi jak plastelinke to ok !!

reklama
a co do basenu to u nas od 3 m-ca mozna chodzić, ale ja sie spózniłam i juz miejsc nie było i musiałam czekać az kurs wiosenny sie zacznie !!

No to o tej porze to pewnie sama siedzę :(.

Byliśmy dzisiaj u znajomych i oglądaliśmy super film o dwóch alpinistach, którzy wchodzili na jakąś niezdobytą górę (nie ma co konkretna jestem).  Film oparty na faktach autetycznych, zresztą narratorami byli właśnie ci alpiniści. Jednego jestem pewna moje dzieci takich zainteresowań mieć nie będą. Jak dowiem się jaki tytuł to napiszę bo film warto obejrzeć.
A mała super się zachowywała. Wkurzyłam się tylko bo Darek tak chętnie daje na ręce innym i jego koleżanka nie utrzymała małej i Marysia z pozycji siedzącej przewróciła się :mad: :mad: :mad:. Sczęśliwie wszystko działo się na podłodze z kocem i dziewczyna złapała Marysię ale ta się strasznie rozpłakała. Byłam wściekła. Powiedziałam już Darkowi że nie chcę żeby dawałą małą innym na ręce, mam nadzieję że przyjął to. Czasami mam wrażenie że on nie ma wyobraźni :mad: :mad: :mad:. Ja wiem że czasami przemawia przeze mnie  zazdrość i dlatego nie chcę małej nikomu dawać ale przecież to nie lalka do pokazywania innym. Wyżaliłam się bom wściekła była :mad: :mad: :mad:.

A nie, bo jeszcze ja siedzę :)
Nadrabiam zaległości za ostatnie dni, bo Tomek okupuje komputer całymi dniami. Ale ja też już idę spać. Dobranoc.

Agata zgadzam się z Tobą to nie lalka, teraz już mam trochę mniej schizy bo mała już sztywno trzyma główkę i sama siada ale wcześniej to mnie cholera brała! Takiego malucha to trzeba umieć trzymać!

Nenar no to masz teraz :( od czego to się robi ??? od alergii?

A ja właśnie skończyłam piec żużaczkową szarlotkę zmodyfikowaną po aniczemu  ;D mniam

O a jednak nie sama.

Nenar :(. Trzymaj się dzielnie. Ślemy buziaki dla Szymonka  :-* 

Anikawi dokładnie, dzieci to nie lalki a niektóre osoby prawie bez pytania  chcą brać małą na ręce  :mad:. Ale one własnych dzieci nie mają i pewnie jak będą mieć to będą się wkurzać, że ktoś ich dziecko bieże na ręce :p. Ja innych dzieci nigdy nie brałam na ręce i ndal nie biorę. Jak są starsze i same przyjdą to co innego. Ja nie chciałabym, żeby cały czas ktoś mnie dotykał, każdy z nas ma swoją prywatność i dzieci także.
A jak książka ja zaczęłam czytać jak byłam w ciąży i nieskończyłam :p. Teraz jak jest polska wersja to kusi mnie, żeby ułatwić sobie to czytanie ale ja już tak dawno nie czytałam książek :p. Gazety tak ale na książkę to muszę mieć trochę więcej czasu. I chcę iść do kina na tę ostatnią część ale jakoś nam to nie wychodzi :(.

reklama
Goga tak myślałam że może jeszcze nie śpisz ;). Ja to mleko ściągam a tego niestety przez sen nie da się zrobić :p. Mam nadzieję, że cócia pozwoli mi to odespać jutro.

Gaga wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-*

Do góry