reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

arabella ona krzyczałą, ale jakos pewnego dnia zaczęła tak zasypiać, owszem zdarza się że zacznie płakać, ale to dlatego że zmęczona, daje je smoka głaskam i oczka lecą :) no ale wiem co to znaczy jak maluch zasypia TYLKO przy cycu, przerabialiśmy to, nasze kochane szkrabki testują nas na wszystkie strony :)
Moja oczywiście nie spi teraz, zaśnie znowu po 23 :) ale już z nią lepiej, rano to mi sie serce krajało jak kaszlał i jak nosek był taki zasmarkany, ale nasivin zadziałał błyskawicznie i już duuuuuuuużo mniejszy katarek :)

reklama
Gdybym ja miała taką przemianę materii i tak fikała nogami jak Misiunia to pewnie ważyłabym 40 kg ;D ;D ;D

no to dobrze myślałam że Majka tylko tak czesto bomby sadzi ;)
a teraz tak piszczy że mi uszy więdną, straszna częstoliwość

no Liwcia to w ogóle smiesznie z tymi kupskami bo robi dwie a potem jeden dzien przerwy i znowu dwa kupczaki, a czasami bonus i trzy !!

a Liwia jutro zaczyna kurs w szkółce pływackiej  :laugh: troche sie stresuje (ale ja juz tak mam)

Anda normalnie stresuje sie z Tobą zresztą od kiedy urodziłam to strasznie przewrażliwiona jestem na porody innych i jak moja kolezanka urodziła to sie popłakalam a jak moja siostra kiedyś bedzie rodzic to chyba na zawał padne  ;) zresztą ona tez strasznie przeżywała jak Liwia sie rodziłą, podobno biegała po całym domu i płakała jak bóbr !!

Żużaczku Julka też robi jedną kupkę dziennie
Justyna też myślalam o pływaniu ale u nas jest chyba później od 8 miesięcy muszę to sprawdzić
Arabella też tak miałam tylko przy piersi ale to jest faktycznie tak ,że już musisz ją odzwyczajać bo to ona Ciebie teraz ustawia sobie, co nie znaczy ,że od czasu do czasu nie można polelochać się.

reklama
idę spać, ale mam ochotę na coś dobrego, a tu nic nie ma a ciacha przeciez nie zacznę, oj ale za mną coś chodzi..
dobranoc mamuśki

Do góry