reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ja ci dam justyna suchara :angry::angry::angry:
kurcze powiem wam że wpadłam w szał robienia kolczyków i wisiorów, wykupuję allegro :-) ale super zabawa, nie sądziłam że tak mnie wciągnie

zuzaczku juz powolutku mężowego oswajam z wyjazdem do Was :-D

reklama
hej
u nas basen niestety z woda chlorowaną. Tomuś pójdzie na basen chyba dopiero w przedszkolu w 6 latkach, a w szkole w klasach 1-3 basen to u nas obowiązkowe zajęcia.
Gaga- SUCHARKU wklej zdjęcie, bo ja niestety nie mam Ciebie wśród znajomych na NK.
Kupiłam właśnie pościel do łóżeczka: # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (579234188) - Aukcje internetowe Allegro.
Szukam teraz rowerka dla Tomusia takiego na 16" kołach. U nas w sklepach ceny rowerków dwa razy takie jak na allegro i wybór tez dużo mniejszy.
No i wreszcie pokazało się na chwile słonko.....

Anecik pościel sliczna, a który wzór wybrałaś.
U nas też na razie basen odpada.:-(Damianek ma cały czas jakąś alergię skórną, ciągle z tym walczymy ale nawraca. Basen jest też tylko z wodą chlorowaną, a poza tym Damian boi się wody, do jeziora wchodzi tylko do kostek i dalej żadna siła go nie wciągnie:baffled:
Też szukamy właśnie rowerka, juz mąż jakieś typy ma a Damian tylko jeden, żeby rower był pomarańczowy:rofl2:

wybrałam ślimaki zielone i do tego prześcieradło zielone jabłuszko. Stwierdziłam że chłopka tez może w zielonym spać.
WIola a jakie typy rowerków ma Twój mąż? Może coś podpatrzę.... Co do kolorów to u nas ma być niebieski....

zuzaczku w sumie racja dam w łeb :-) i do bagażnika
walnę Wam za tego suchara małpy jedne, a zdjęcie wkleje jak sobie jakies ładne zrobię ;-) a tak wogóle to koleżanka kupiła mi spodnie (długa historia) i wlajzłam w 34 :-p

no i se moje dziecko pochodziło do przedszkola...................gorączka 38,2 język obłożony nalotem i idziemy dziś do lekarza.Stawiam na anginę.... wizyta miedzy 13 a 15.
Żużaczku ja Ci chętnie trochę z tego co mam z przodu i z tyłu oddam.

Heja laski i suchary :-p

Od piatku jesteśmy już w domu i nie za bardzo mam czas tu zajzeć bo syf jest cały czas a Marysia w domu.
Maria już znacznie lepiej, lek, który dostała od razu zaczął działać. Teraz Maria zaczyna jeść ale wygląda okropnie :-(, widać kolana i wielką głowę :-(
Natomiast ja właśnie dzisiaj przesłałam mówić bo taką mam chrypę :baffled:

Dom, jak dom. Ponieważ mam jakiś obniżony nastrój nie cieszę się nim tak bardzo :zawstydzona/y: no i też tak dużo czasu tam spędziłam wcześniej że trochę się do niego przyzwyczaiłam :sorry2:

Foty będę wklejać jak sie jakoś urządzimy bo teraz to głównie bałagan wszędzie :-p

oj ja tez mam obnizony nastroj, chyba ta pogoda mnie dobije plus przeziebienie ktore ciagnie sie u mnie juz drugi miesiac, jestem taka zmeczona....

musz isc do lekarza, musze isc z Helena na bilans dwulatka, musze isc z Hanka na szczepienie, musze isc do dentysty i z Hania tez

bleeeeeeeee:dry:

reklama
co do obnizonego nastroju to tez sie melduje....mam juz dosc tej pogody!!!!! wczoraj to juz nawet poszlam na solar zeby troche ciepelka sobie zafundowac i oprawic nastroj, bo oszalec idzie, rano istna zima byla, Olek sie pyta czy znow przyjdzie mikolaj....juz nawet dzieckiakowi sie w glowie przewraca....z zamiast wiosny zima :szok::-D
do tego u mnie jeszcze doszlo napiecie PM to juz jestem calkowiecie nabuziwana:wściekła/y:
humor sobie poprawiam usilnie szukajac jakis wakacji.....moze ktos moze polecic jakies biuro i miejsce na wakacje z dzieckiem, jak odpoczac i nie zwariowac:tak:;-) my poki co zastanawiamy sie nad Triada, i babki z biura polecaja Turcje na wakacje z dziecmi, no i faktycznie jak tak czytam to prawie kazdy hotel jest jakos pod katem dzieci, chociaz ja szczerze wolalabym jednak europe...moze Grecje, ale cenowo drozej i dla dzieci kiepsko z atrakcjami.....help!!!! justyna, agata gdzie Wy błyście, z jakim biurem i jak było? warto czekac na lasta czy juz zamawiac?

Do góry