reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Czesc dziewczyny!!!!

Oluś dziekuje ślicznie za gratulacje i przesyła wszystkim mamom i dzieciaczkom swój słodki uśmieszek z białą błyszczącą perełeczką ;D

anecik mój synek też odkrył swojego siusiaczka i wczoraj nawet wpakował paluszki nóżek do buzi a ja miałam straszną radochę ale nie zdązyłam jeszcze zdjęcia zrobic, wogóle wczoraj dzień był pełen niespodzianek,ząbek itp :)

A dziś nasz mały książe świętuje!!!!!

marta, słowiczku noski do góry, bedzie dobrze, chociaz wiem co czujecie bo też tak często mam :mad:

reklama
witam prawie w poludnie

witam nowa mamusie

sto lat dla Olusia

a u mnie z mezem ok, wczoraj z okazji malych urodzin Hani zrobilismy sobie imprezke z winkiem serkiem, salatka i ogladalismy film "Wloska Robota" a potem kawalek staroci "Coctail" i bylo baaardzo milo :)
A teraz jesli chodzi o latanie to moi znajomi przylecieli z miesiecznym dzieckiem z Australii ::) i podobno bylo ok a to jakies 20 godzin w samolocie. Takze mysle ze podroz do Londynu cz do Wloch 2-2,5godziny to zaden problem, gorzej z dwojka dzieci ale tez mysle zeby sie nie przejmowac.
Jesli chodzi o Toma Cruisa ktoras pisala jak zakrecil ta biedna Katie- faktycznie chore, ale moze z milosci sie glupieje, a moze on ma taka sile przekonywania, albo ona nie ma swojego zdania ???

z moich planow podania Hani mieska na razie musze zrezygnowac, bo dalam jej wczoraj brokuly gerbera i ma dzis wysypke musze znow odczekac :(, generalnie gereber cosik zle na nia dziala

anikawi jakis czas temu pytalas czy robilysmy test z zaklinaczki no i zrobilam ja jestem mama na 4-5 ( straszna pedantka ze mnie i wszystko na godzine i biedna Hanie tez bym tak chicala ustawic ;)), a Hania ma 6A, 6B i 6C wiec jest po trochu anilkiem po troche sredniakiem i po trochu wrazliwcem, czyli nieklasyfikowalna ;D

uff to chyba juz wszystko, ale sie rozpisalam

aha dziewczynki nie dolowac sie, bedzie ok juz blisko do konca zimy ;)

Niech Nam zyje OLUŚ!!!!!!

Atol
, widzisz jak to jest dziwnie z tymi jedzonkami, moim dziewczynom Gerber pasuje. Jedzą wszytsko i w zasadzie teraz kuuję tylko gerbera i soczki z gerbera i bobo fruta. Moje Małe miały natomiast uczulenie na Hippa. Dostały krosteczek na całej buźce. A mięska z gerbera wypróbowałyśmy już chyba wszytskie i nie ma żadnych uczuleń.

Jeżeli chodzi o test zaklinaczki, to ja jako rodzic wypadłam między 3-4. A dziewczynki to Ania - średniaczek, a Ala trochę średniaczek, trochę wrażliwiec.

hej
WIELKIE BUZI DLA OLUSIA!! Jakie stare te nasze szkraby... juz mięskować chcą....
W koncu dochodzenie w sprawie czerwonych policzków osiągneło zadowalajace wyniki - to od powietrza. Zainteresowanym polecam watek na "zdrowym niemowlaku" https://www.babyboom.pl/forum/index.php?topic=6087.new;topicseen#new

Witam nowa mamusię.
Witek ogłosił strajk spalny. Dzemolił rano a teraz szaleje. Nauczył sie mówic "LALA" i teraz "lala" sa wszelakie pluszaki. Co do odkryc to on chyba głownie w gadanie poszedł, bo ani nogi ani siusiaki go nie nęcą. Tylko siedzi i gada :mad: ;)

Całuski dla jubilatów :-)
Ale mam zaległości na bb. Od niedzieli jest u mnie mama i myślałam, ze spokojnie poczytam i coś porobię, ale nic z tego. Korzystam z tego, że mam z kim zostawić dzieci, i wyskakuję załatwiać różne rzeczy - w sumie nie powinnam, bo ciągle jeszcze biorę antybiotyk. Niech szlag trafi tę zimę!!!
Ja podanie o wychowawczy napisałam na 3 lata, a mój szef najpierw się zgodził, a potem powiedział, że nie podpisze mi od razu, bo musi się naradzić z prawnikami. Chyba nie może mi odmówić, co nie?
Nenar - nawet jak będziesz wyjeżdżała za granicę, to może nie rezygnuj z wychowawczego. Zawsze to Ci się liczą lata do emerytury w razie czego...
A w powietrzu coś chyba wisi, bo ja też się pokłóciłam z mężem...

Dużo zdrówka dla Olusia

Witam nową mamusię!!!

A u nas nie smakuje już kaszka Sinlac. Jedno opakowanie było ok ale teraz już nie. A mała jest głodna bo mleko je. To pewnie po tatusiu ;D, który dwa dni pod rząd tego samego na obiad nie je :p.
A po tym jak mała chętnie ciumciała jabłko, mój mąż mówi to może coś byś jej ugotowała. Tylko ciekawa jestem z czego, bo w domu na stanie nie mam marchewki, ziemniaków też nie (uroki tego, że mąż nie jada w domu obiadów, bo za późno wraca do domu), a jabłka wszyskie zjadłam. Na dworze w słońcu -11 więc na zakupy nie pójdę. A sklep z dobrymi warzywami działa do 19 albo 20 a przecież z pracy mąż nie wraca przed 20 :p.

Hejka !

Dzieki za mile przywitanie :)
I takze gratulacje przesylam dla.. Olusia :-)

Anecik, moj synek jakis czas temu tez odkryl sowjego siusiaka, i takze robi skupiona minke, gdy.. hmm.. jak by to nazwavc, chwyta sie za niego. podnosi nozyska do gory, lapka w dół.. i czasami, o boze, ciagnie,m az strach na to patrzec, boje sie, aby nie zrobil sobie krzywdy ;)))

Pozdrawiam

Ps. Dziewczyny nie dolujcie sie, choc wiem, ze latwo to mowic, trudniej zrobic.. sama czesto mam dolki ostatnio .. :(

Agata a ja mojej chechlindzie przywiozłam marchew od babci ze wsi i zrobiłam świeży soczek i ona tylko spojrzała na mnie z wyrzutem mówiąc bleeeeeeeeeeeeeee , nieeeeeeeee i tyle

reklama
Dla Olusia dużo zdrówka
rosska witaj. Napisz o której urodził się Mateuszek, bo moja Oliwcia też z 14 sierpnia. Tak sobie pomyślałam, że dobrze Oliwlka utrafiła z tą datą, bo będzie można każdego roku poszaleć na jej urodzinkach, bo następny, czyli 15 to święto i do pracy iść nie trzeba.

Do góry