reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
nenar podaj adresik to prześlę

rany u nas w domu zimno i nie wiem co z kąpaniem małej, my kąpiemy w pokoju bo tak najwygodniej, ale nie chcę jej przeziębić, kurcze a mi jest chłodno no i mam zgryza ::) :p :-[

No i oczywiście zapeszyłam. Dzisiejsze popołudniowe spanko trwało zaledwie pół godzinki i o 17 Misiunia była już zmęczona i marudna. Przetrzymałam ją do 18, szybkie kąpanko i już śpi. Ciekawe jak długo!

wiecie co nasze maluchy chyba na to wysokie ciśnienie reagują, Majka też ma kłopoty ze spaniem, choc dziś spałą od 15.30 do 18.15 !!!!!!!!!! ale ja spałąm razem z nią, ona sama w dzień tak długo nie pośpi

kurna chyba będziemy musieli okna wymienić bo niemożliwe jest żeby nam tak wiało, tragedia,
rany obżarłam sie ciastek i zaraz się chyba spawiuję

reklama
Do góry