reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

najlepsze życzenia dla 5 miesięczniaczków!

żużaczkowa szarlotka pycha i z zakalcem , mniam mniam, trochę ciasto przy twarde i coś mi się spierniczyło z tą bezą jakoś się to ciągnie, ale mężulkowy smakuje yhyhhy, szczególnie ze to moje pierwsze ciasto w zyciu!

żużaczku a ty po imprezce bez kaca??? chciałoby się mieć nie? ;D

ja widzę że wy naprawdę stosujecie te metody zaklinaczki ja jakoś nie mogę u nas mała rządzi, dobrze ze tylko daje jasne sygnały co chce czy jeść czy pić czy cokolwiek innego, zresztą sobie nie wyobrażam że kłade ją np. o 12 bo teraz pora na spanie, wyśmiałaby by mnie chyba hihi :laugh: :laugh: :laugh:
Robiłyście test z zaklinaczki jakie są wasze dziecie aniołki,średniaczki itp? i ajkimy jesteście rodzicami? więc poznajmy się lepiej i zdradzmy wyniki, ja zaczynam. Rokasana jest średniaczkiem a my rodzicami na 2pkt /szczególnie ja ;)/

reklama
Majka też średniaczek, a ja rodzić 4-5, ale na biurku mam zawsze bałagan i nigdy nie odkładam rzeczy na miejsce ;D

Co do plam od marchewki. od czasu do czasu piorę ciuszki Witka z vaniszem a potem znowu w jego proszku, zeby nie było sladu wybielacza

Co do testu zaklinaczki. Nie robiłam, bo ja jej ksiazke traktuje wybiórczo, tzn, tylko pewne elementy mi sie podobają (jak np. nie podoba mi sie metoda odzwyczajania maluszka od jedzenia nocnego)

Witus dzis strasznie marudny, znowu troche zaczerwienione policzki ma. Juz głupieje od czego. W koncu wyjdzie, ze od proszku. ech...durny zuzaczek... durny.....i smutny :( bo sobie przestałam z tym wszytski dawac radę :( :(

no jak sobie zuzaczek nie radzi to kto ma sobie radzic ???
ja też troszkę w kropce, bo mała zjadła wczoraj zupkę, i teraz przy kąpieli jest wysypeczka takie drobne krosteczki i nie wiem czy to od wczorajszej zupki, wczoraj myślała, że to od proszku, bo wzięłam ubranko które było prane jeszcze w dzidziusiu, no i nie wiem co robić, ale chyba dam jej jutro zupke i zobaczymy

a ja czytałam trochę sierpniową mamę lipiec- sierpien jak czekałyscie na dzidziusie ale wspomnienia :laugh: :laugh:
dzisiaj oglądalam miasto kobiet i dowiedziałam się ,że Tom Cruise- scjentolog wg tej wiary każe swojej narzeczonej rodzić czyli nie wolno jej krzyczec absolutnie -porod musi byc w ciszy , poza tym dziecko zabierają matce po porodzie na 24 godziny i nie może karmić bo jest nieczysta... i ta Katie Holmes się na to zgadza , ja to bym pogoniła takiego oszołoma albo jemu kazała rodzić

Żużaczku, nie dołuj się. Spróbuj usiąść sobie na krzesełku, podnieść prawą stopę i zataczaj nią kółka w prawo. Po chwili (ciągle ruszając stopą) napisz w powietrzu 6 (zaczynając od góry) prawą ręką!

arabella ja skorzystałam z Twojej rady, bo też jestem dziś jakaś przybita. To jest prawie niemożliwe. Zaraz idę kazać mężowi zrobić to ćwiczonko. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie trudne. Stopa od razu kręci mi się w lewo. ;D

reklama
ja juz spowrotem w domku, Tata co prawda nie chciał mnie puścić no ale cóż ;D
poza tym łęb mi pęka i zatoki mnie bolą i w ogóle do bani sie czuje !!!

Życzonka dla naszych 5 miesięczniaków !!! wszystkiego dobrego !!!

Dla Żużaczka spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego co najlepsze i czego tylko chcesz !!!

a teaz musze nadrobic zaległosci na bb ;D

Do góry