reklama
justyna
Fanka BB :)
Ciepły całusek na 5 miesięcy w ten mroźny dzionek dla Majeczki !!!!!
kurcze mnie tez trafia bo takie słonko a nie idzie wyjsć !!
mam prośbe wyslecie mi zaklinaczke bo Słowiczek mi dawno temu wysłał i gdzies mi sie to straciło justyna.80@interia.pl
kurcze mnie tez trafia bo takie słonko a nie idzie wyjsć !!
mam prośbe wyslecie mi zaklinaczke bo Słowiczek mi dawno temu wysłał i gdzies mi sie to straciło justyna.80@interia.pl
anecik
Majowe mamy'09
hej!!!
Dla 5 miesięczniaczek całuski od Tomusia!!!
U nas - 18 i piękne słońce.........aż zal że wyjśc nie można ....................... byle do środy bo ma sie ocieplić!!
Dla 5 miesięczniaczek całuski od Tomusia!!!
U nas - 18 i piękne słońce.........aż zal że wyjśc nie można ....................... byle do środy bo ma sie ocieplić!!
nenar
Fan(ka)
Szymon ściska pięciomiesięczniaków!!!
agata806
Fan(ka)
Buziaki dla pięciomiesięczniaków :-* :-* :-* :-* :-*
A tak swoją drogą dobrze, że później świętuje się już tylko kolejne latka. Dzieciaki byłyby bardzo rozpieszczone .
U nas -15. Przyznam szczerze, że mam trochę dosyć tego siedzenia w domku, do tego mała jakoś strasznie się rozbrykała więc koło południa dla mnie dzień mógłby się już kończyć.
A tak swoją drogą dobrze, że później świętuje się już tylko kolejne latka. Dzieciaki byłyby bardzo rozpieszczone .
U nas -15. Przyznam szczerze, że mam trochę dosyć tego siedzenia w domku, do tego mała jakoś strasznie się rozbrykała więc koło południa dla mnie dzień mógłby się już kończyć.
reklama
W Poznaniu -17 tak mówili w radio a ja nie mam termometru i nosa nie wyściubiam , na dodatek tak mi się chce spać przez to cholerne , spadające cisnienie a Julka wręcz odwrotnie od 7 rano śpiewa ,gada , później marudzi w końcu spała aż 15 min. teraz walnęła kupsztala bawi się palcami u nóg i czekam kiedy jej się te bateryjki wyładują ale zieeeeeeeeewam