reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Joanna - przprowadzka za 2 tygodnie :tak::tak: to juz ostateczny termin :-D ale stolarze jakoś nie spieszą sie z montowaniem mebli więc nie ma jak posprzątać i zamieszkać :sorry2:

Jutro montują mi blat :-)

Marysia ma 2 foteliki - u mnie jeździ jeszcze w tym do 18 kg a u D. już w następnym, takim co przypina się dziecko już normalnymi pasami a poźniej odpina sie i zostaje już sama poduszka po pupę :tak: Ten mój zmienimy jak Ania sie do niego przesiądzie :sorry2:

Dzisiaj spróbowalam kolejnej butli, ale musze jeszcze z mlekiem spróbować bo może jej ten bebilon pepti nie pasi. Butlę dzisiaj chwyciła na chwilę ale była baaaardzo śpiąca :sorry2: Bede próbować bo nie mam jak wyjść z domu, Ania je teraz co 1,5 godziny co i tak jest postępem bo do niedawna to było co 1 godzinę :blink:

reklama
hej !!!

Wczoraj Liwia popisała fotel tesciom długopisem ! no i teść zamówił środek do czyszczenia takich plam na skórze za 130 zł :wściekła/y: no ale cóż musze zapłacić ! A jak temu wandalowi powiedziałam ze w skarbonce jej braknie pieniedzy na ten środek to powiedziała ze Lenka ma duzo w skarbonce i weźmie od niej :eek: No i na pytanie czy jest małym dzieckiem stwierdziła teściowej z uśmieszkiem : Nie! jestem urwisem !! A dzis połamała mi liście i kilka gałązek w kwiatku ! masakra ! cieakwe co jutro zdemoluje !!! a gdzie tam koniec marca :baffled:

.

W jakich fotelikach sam. jeżdżą Wasze pociechy? już w tych z II grupy czy jeszcze tych do 18 kg?

jeździ od lata w tym na normalne pasy juz !

Agata dlatego własnie daje Lence raz dziennie butle bo przy Liwii nie mogłam nigdzie sie ruszyć wszędzie z Liwią i nie potrafiła w ogóle pić z butli !
Ale jestem ciekawa jak ten Wasz domek wygląda zapodaj jakies zdjęcia !!!

agata no to skoro jest juz blat to czekamy na obiecane zdjęcia:tak:
Olek jeszcze jeżdzi w tym foteliku do 18 kg, ale przydałby mu sie już ten drugi, jak bedziemy jechac gdzies na wakacje to trzeba bedzie juz kupic....
co do urwisów to moj dzikus tak sie rozszalal w przedszkolu, ze nawet pani sie dzis na niego poskarzyla:baffled:ze juz sie tak pewnie poczul, ze nie slucha sie, nie spi, dzis uderzyl chlopca, bo popsul mu cos co zbudowal:szok::dry: uupppsssss :no:

Mailen i dobrze ze nie da sobie w kasze dmuchac :-D Liwia ponoć jak to pani stwierdziła : nie jest nic dłużna jak ktoś jej podpadnie ! :rofl2:

bilans dnia - szkodnik śpi juz i dzis zero szkód ! :happy:
A nie wiem skąd ale wypaliła dzis że chce braciszka teraz :szok: mówie jej a to juz nie chcesz siostry drugiej a ona siostre chciałam i mam Lene a teraz chce braciszka i bedzie sie nazywał Edzio :rofl2: normalnie prawie sie udusiłam ciastkiem :-D:-D:-D

Marysia tez chce brata ale wydaje mi się że liczy na to, że brat będzie od razu wiekszy :-D.
Za to wczoraj wybiegla do mnie z sali z okrzykiem "mamusu narysowalam siusiaka" :-D

no to dziewczyny brać się za robienie braciszka, nie ma co zwlekać:tak::-D;-) hmmm Edzio, Eduard....czemu nie :-);-)

D. najpierw zrobi sobie badania czy może mieć chłopaka, a później, niezależnie od wyniku, chce kolejne :-D:-D
Ania jest w zasadzie dzieckiem "bezproblemowym" tfu tfu więc nie mówię nie :-p

reklama
Do góry