reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Duzo zdrówka dla chorych maluszków !!!!!!!
Gaga chyba mojego meża wyśle do Ciebie na wigilie bo on maniak pizzy i taka wigilia jak najbardziej ;)

a my tradycyjnie dwie wigilie i chyba mnie rozsadzi po tym jedzeniu ;D
Dzis sie jeszcze okazało ze teść kupił teściowej to samo co my i Paweł szybko jechał wymienić, fajnie by było gdyby siie nie wygadał :)

Kochane Mamusie i Dzidziusie !!!!

Wesołych Świąt !!!

Niech te pierwsze Święta z naszymi Gwiazdeczkami bedą pełne radości i magii !!!

kart2dw.jpg

reklama
Drogie mamusie. Z okazji Swiąt Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrówka, wiele głebokich i radosnych przeżyc, wewnętrznego spokoju, wytrwalosci i radosci oraz blogoslawienstwa Bożego w kazdym dniu.

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT

słowiczku tak się martwię, napisz jak najszybciej co u Was. Moja Oliwcia jakby lepiej po tych zastrzykach,ale i tak się boję. Wiem , że dużo jest teraz dzieci w szpitalu na zapalenie płuc. Trzeba się modlić o zdrówko dla naszych maleństw.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu szczęśliwych chwil
spędzonych w gronie najbliższych
oraz sukcesów i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy
Wiktorek, Monika i Arek​

nie było mnie 2 dni a tu takie choróbska, oby jak najszybciej dzieciątka wyzdrowiały!!! Dużo dużo zdrówka szczególnie dla Łukaszka i Oliwki! Trzymajcie się dziewczyny.

Chyba zacznę podawać jakieś jedzonko małej bo jest nad wyraz zainteresowana naszymi posiłkami, oczu oderwać nie może jak cokolwiek jem, chyba jest już gotowa inaczej chyba nie byłaby zainteresowana, nie?

Gaga super wierszyk, ale się uśmiałam hihihi

Najlepsze życzonka dla 4 miesięczniaków, ani się obejżymy a minie pół roku, szok  ::) :)

Kochane Sierpnióweczki
Życzę Wam Świąt spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, z pachnących choinką, morza prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija, choć u nas Sierpniówek był niepowtarzalny!
Wszystkiego tego i jeszcze więcej życzy ARA czyli Anika Roksanka i Adam

Wszystkiego wszystkiego co najlepsze
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
Samych radosnych chwil spędzonych w rodzinnej ciepłej atmosferze!
Te Święta bedą z pewnościa dla nas wszystkich wyjątkowe
Bo spędzone z nowymi najdroższymi członkami naszych rodzin:)

Buziaczki dla wszystkich rodziców oraz dzieciaczków!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!!!!!
Duuuuużo zdrowia i radości,
Wielu wspaniałych, magicznych i wzruszających chwil w te wyjątkowe dla nas Święta.

Wesołych Świąt

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Życzą Wam Słowiczki

reklama
słowiczku a już się martwiłam, że Was zostawili w szpitalu. Czekam na wieści. Oliwka dziś też już całkiem nieźle. Zastrzyki pewnie działają. Jeszcze od czasu do czasu zakaszlnie, ale tak jakby odrywająco. Smaruję ją i opukuję i myślę, że na kWigilia minęła spokojnie. Najpierw rodzice i siorka z mężem przybyli do nas, potem rodzice zostali z Oliweczką a my do teściów(kilkadziesiąt metrów dalej) popędziliśmy na drugą wigilijkę.

Do góry