reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen - po terminie :no:, niestety z prawie zerową czynnością skurczową

Żaneta - skurcze 59 to całkiem niezłe skurcze, wiem, że taką siłę mogą mieć przepowiadające ale mimo wszystko to sporo :tak:

reklama
Mailen - po terminie :no:, niestety z prawie zerową czynnością skurczową

Żaneta - skurcze 59 to całkiem niezłe skurcze, wiem, że taką siłę mogą mieć przepowiadające ale mimo wszystko to sporo :tak:

Agata ja jak rodzilam olka to mialam 170...przez 3 godziny co 5 minut...a i tak skoczylo sie cc wiec takie 60 to mrowienie:-):-):-):-):-)

Heja

Nadal w dwupaku :baffled:

Rano nieprzyjemne spięcie z wykonawcą dachu :no::no:, kuźwa ale mi ciśnienie podnieśli, nad dodatek D. miał w tym spory udział :crazy:

W ramach relaxu jadę pooglądać sobie agd do kuchni :-p

Hejka
Oj Agata współczuje....nie ma nic gorszego jak wyczekiwanie,znam to z autopsji....Po pewnym czasie staje sie to irytujące"to pani jeszcze nie urodziła?":wściekła/y::wściekła/y::no:.a stawiam na to że tu moze pomóc tylko sprawca tego całęgo zamieszania czyli D.;-)
Żaneta no dla mnie te 59 to też sporo.Wiec zaciskaj ile sił.
A ja to chyba do żużaczka sie dodłącze ,bo słowiczek chyba tez sie opancerza,pokazał sie i nie ma....:-);-);-)
Uciekam...........

Cześć!!
Bibi, nie uciekłam, tylko przez weekend miałam gości i jeszcze pierwszy jesienny plener zaliczyłam.
Mój Gabiszonek wczoraj skończył 5 lat....jak ten czas leci. MASAKRA. Kinder balu w końcu nie zrobiliśmy. Kaski mało było. Ale niunia miała wszystko co potrzebne aby mieć fajne urodziny. A uśmiech dziecka był bezcenny...

Zdrowiejcie!! W końcu za kilka dni na kilka dni lato nadchodzi:-) Ponoć to ostatni wyskok ciepełka...Trzeba będzie bateryjki optymizmu naładować....:rofl2:

Uciekam do książeczki.
Miłego dnia!!!

Żużaczku...............hahaha dobre......
Byłam dziś u gina i dostałam czopki przeciwwymiotne i luteinę i L4 do 15 października, a jak to nie zadziała to niestety grozi mi szpital (oby nie).
Agata jak tam poziom stresu u Ciebie???

Poziom stresu - na razie ok :sorry2: Jak maluch daje o sobie znać to ok, gorzej jak nie daje :no:
Agd obejżałam sobie, coś tam wybrałam idę sobie poleniuchować na łóżku z książką. D. kupił te liście malin, wieczorem spróbujemy :sorry2:

anecik ja tez ymiotowalam przez 2 miesiace..... nic nie pomagalo, tabletki leki czopki....musiaam poprostu toprzejsc....
jaslam i zwracalam nawet do 20 razy na dobe....schudlam 8 kg.... jakos obylo sie wtedy bez szpitala

dzisiaj mialam USG z dziewczynami wszytko ok mają po 1500 bez kilkunastu gram....a ja rosne i wiecznie glodna jestem....jeszcze troch e to mnie dzwig wywiezie

Żaneta - super, że z dziewczynkami ok, do kiedy musisz leżeć w szpitalu, będziesz już do końca?

Mam te herbatkę z liści malin, już wiem jak działa - oczyszczająco :confused2:

reklama
witam

agata moze olej rycynowy pomoze, raczej drastyczne:baffled:

bylismy wczoraj na tych wyscigach, co tam deszcz:-p

dziewczyny zachwycone, ogladaly tylko wyscigi chartow afganskich, bo na konie sie nie doczekalismy

a najciekawsza byla darmowa karuzela:sorry2:

wkleje zdjecia

Do góry