reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

images
Żużaczku, super wyglądasz:-):-):-)

No wlasnie a gdzie nasza Agatka??

reklama
Żanetka, fajna data, pogadaj z dziewczynami i może się zdecydują. I powiem Ci jeszcze że ja najbardziej przytyła leząc 2 tygodnie przed porodem z dziewczynkami w szpitalu. Dopiero wtedy mi się zrobily rozstępy na brzuchu.

Gaga, ja też chora. Gardlo mam zawalone i opuchnięte, 3 dzień biore antybiotyk i dalej średnio się czuję. Więc życzę Ci zdrówka.

Spadam zobaczyć co robią moje dzieci bo jakoś cicho się zrobilo.

sałatka słowiczkowa już się "przegryza" w lodówce, zrobiłam zgodnie z oryginalny przepisem, ale chyba faktycznie wyszła za słona, mogłam nie dawać całego opakowania fety, tylko mniej...no ale co tam i tak jest pyszna:tak:

Zaglądam wieczorkiem, zobaczyc czy Agata się odezwala, ale cisza. Ciekawe co u niej?? Może rzeczywiście jej się sprawdziła ta sobota.

Mailen, muszę koniecznie zrobić te sałatkę, ale dzisiaj nie miałam brokuła.

Witam zmartwiona ,bo Milian nadal chory i mam juz serdecznie dosyc:wściekła/y:.N adodatek maz i ja tez z bolem gardla i kosci ,wszystko mnie boli.
Czytam co piszecie o angielskim i troche sie dziwie... u nas nie jest moda uczenia tak malych dzieci jezyka obcego.Jezyk angielski zaczyna sie w szkole u szesciolatkow.Moje dzieci (teraz najwiecej Maximilian) ucza/uczyly sie w tym wieku dodatkowo polskiego, wiec o angielskim nawet nie pomysle.

A własnie miałam Wam napisac o angielskim. U nas też jest w przedzszkolu, kosztuje 26 zł miesięcznie, ale ja nie zapisuję dziewczynek, zresztą raczej takim Maluchom wogóle u nas nie proponują ze względu na to, że trwa to około 30 minut i one nie usiedzą w miejscu. Może od przyszłego roku je zapiszę.

Idę oglądać Mam talent.

hej hej !!!!

co za choróbka :baffled: Liwia niby tak ok ale patrze w jame a tam na migdałach dalej nalot i co :confused::baffled: chyba w poniedziałek daruje jej jeszcze przedszkole tym bardziej ze teraz dziadki juz w domu a w przedszkolu ponoć dziecko za dzieckiem leci :sorry2: niech taka pogoda sie skończy juz !!!

witam

oj justyna pogoda taka to sie dopiero zaczyna:sorry2:

z jednej strony sie ciesze, bo to najlepszy czas dla apteki:-p, z drugiej strony wiadomo, tez chorowac nie lubie :sorry2:

wczoraj bylismy w sklepie kupic buty zimowe dla dziewczyn, polecialo kaski troche:dry:, przy okazji kupilismy rajstopy dla Hani, bo ona teraz w spodniach nie chce chodzic:sorry2:

no i wypatrzyly dziewczyny skrzydla i rozdzki w h&m ie i nie bylo mowy zeby nie kupic:sorry2::rofl2:

dobrze ze Hania przeoczyla spodniczke baletnicy bo tez by chciala:happy:

agata czekamy, czekamy

zaneta trzymaj sie w calosci jak najdluzej

pozdrawiam

reklama
Żeby nie było nadal nie urodziłam, objawów porodu zero, zaczynam być poddenerwowana, zła i jeszcze kilka innych okresleń ciśnie mi się na klawiaturę :wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj po prostu nie miałam kiedy zajżeć, wieczorkiem pojechałam sobie do koleżanki z Marysią i sobie ponarzekałam na D. :rofl2:

Dobrze, że dzisiaj maluch przynajmniej jest aktywny bo wczoraj różnie bywało i wtedy to jest mega stresujące.:-(

Do góry