reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

images
Żużaczku, super wyglądasz:-):-):-)

No wlasnie a gdzie nasza Agatka??

reklama
Żanetka, fajna data, pogadaj z dziewczynami i może się zdecydują. I powiem Ci jeszcze że ja najbardziej przytyła leząc 2 tygodnie przed porodem z dziewczynkami w szpitalu. Dopiero wtedy mi się zrobily rozstępy na brzuchu.

Gaga, ja też chora. Gardlo mam zawalone i opuchnięte, 3 dzień biore antybiotyk i dalej średnio się czuję. Więc życzę Ci zdrówka.

Spadam zobaczyć co robią moje dzieci bo jakoś cicho się zrobilo.

sałatka słowiczkowa już się "przegryza" w lodówce, zrobiłam zgodnie z oryginalny przepisem, ale chyba faktycznie wyszła za słona, mogłam nie dawać całego opakowania fety, tylko mniej...no ale co tam i tak jest pyszna:tak:

Zaglądam wieczorkiem, zobaczyc czy Agata się odezwala, ale cisza. Ciekawe co u niej?? Może rzeczywiście jej się sprawdziła ta sobota.

Mailen, muszę koniecznie zrobić te sałatkę, ale dzisiaj nie miałam brokuła.

Witam zmartwiona ,bo Milian nadal chory i mam juz serdecznie dosyc:wściekła/y:.N adodatek maz i ja tez z bolem gardla i kosci ,wszystko mnie boli.
Czytam co piszecie o angielskim i troche sie dziwie... u nas nie jest moda uczenia tak malych dzieci jezyka obcego.Jezyk angielski zaczyna sie w szkole u szesciolatkow.Moje dzieci (teraz najwiecej Maximilian) ucza/uczyly sie w tym wieku dodatkowo polskiego, wiec o angielskim nawet nie pomysle.

A własnie miałam Wam napisac o angielskim. U nas też jest w przedzszkolu, kosztuje 26 zł miesięcznie, ale ja nie zapisuję dziewczynek, zresztą raczej takim Maluchom wogóle u nas nie proponują ze względu na to, że trwa to około 30 minut i one nie usiedzą w miejscu. Może od przyszłego roku je zapiszę.

Idę oglądać Mam talent.

hej hej !!!!

co za choróbka :baffled: Liwia niby tak ok ale patrze w jame a tam na migdałach dalej nalot i co :confused::baffled: chyba w poniedziałek daruje jej jeszcze przedszkole tym bardziej ze teraz dziadki juz w domu a w przedszkolu ponoć dziecko za dzieckiem leci :sorry2: niech taka pogoda sie skończy juz !!!

witam

oj justyna pogoda taka to sie dopiero zaczyna:sorry2:

z jednej strony sie ciesze, bo to najlepszy czas dla apteki:-p, z drugiej strony wiadomo, tez chorowac nie lubie :sorry2:

wczoraj bylismy w sklepie kupic buty zimowe dla dziewczyn, polecialo kaski troche:dry:, przy okazji kupilismy rajstopy dla Hani, bo ona teraz w spodniach nie chce chodzic:sorry2:

no i wypatrzyly dziewczyny skrzydla i rozdzki w h&m ie i nie bylo mowy zeby nie kupic:sorry2::rofl2:

dobrze ze Hania przeoczyla spodniczke baletnicy bo tez by chciala:happy:

agata czekamy, czekamy

zaneta trzymaj sie w calosci jak najdluzej

pozdrawiam

reklama
Żeby nie było nadal nie urodziłam, objawów porodu zero, zaczynam być poddenerwowana, zła i jeszcze kilka innych okresleń ciśnie mi się na klawiaturę :wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj po prostu nie miałam kiedy zajżeć, wieczorkiem pojechałam sobie do koleżanki z Marysią i sobie ponarzekałam na D. :rofl2:

Dobrze, że dzisiaj maluch przynajmniej jest aktywny bo wczoraj różnie bywało i wtedy to jest mega stresujące.:-(

Do góry