reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam,

to ja tu zaglądam wieczorkiem, że Agata się juz pewnie rozdwoiła, a ona jeszcze 2w1. Coś Ania nie ma ochoty wyjść na świat. Ale wcale jej się nie dziwię- za oknem szaro, buro, ponuro i do tego pada. Ona czeka do czwartku wtedy ma być słońce i trochę cieplej.

Żanetka, trzymajcie się. Ładne imiona dla dziewczynek.
Anecik, mnie wymioty w ciązy skończyły się w 4 miesiącu. I jedyne co mi pomagało to hydroxyzinum( chyba tak to się pisze). To są takie tabletki uspokajające, które niby nie mają nic wspólnego z wymiotami, ale mi pomagały. A ja tez to strasznie znosiłam, bo czasami całe noce spędzałam w łazience.

reklama
witam

bylismy wczoraj na tych wyscigach, co tam deszcz:-p

dziewczyny zachwycone, ogladaly tylko wyscigi chartow afganskich, bo na konie sie nie doczekalismy

a najciekawsza byla darmowa karuzela:sorry2:

wkleje zdjecia

Fajne coś takiego. U nas rzadko kiedy coś się dzieje.

Moje laski jutro do przedszkola, mam nadzieję, że po 2 dniach przerwy +weekend nie wplynie na ich zachowanie jutro przed wyjściem.:-( I będa chciały iść.

Spadam spać. Dobranoc.

hej !!!

uf ten nalot na migdałach to juz nie anigna tylko taka pamiątka która zejdzie prędzej czy później !! Ale dla pewności jutro jeszcze siedzić będzie w domu i zobaczymy czy w środe pójdzie do przedszkola !!!
dziś była rano na polku a potem o 17 poszliśmy w trójke przejsc sie i tak po ok 40min spacerku myślałam ze mi kręgosłup przy dupsku odpadnie :baffled: matko jak jakaś starka ani schyliśc sie nie umiałam i zaraz sie położyłam !

a tak byłam u gina i wszystko ok !!! w ogóle jakos ta ciąza mi szybko leci !!!

no nic męzowy poszedł spac dziecko tez śpi a ja muzyki słucham a zaraz kiepskich oglądne i ide spac !!!

ta Agata nie zapomnij urodzic w między czasie

a ja jutro do pracy, koniec L4 chciałam dzis wyjść z Maja ale paskudnie jest, mała własnie patrzy przez okno jak panowie dziurę asfaltem łatają:-D

żaneta trzymaj dziewczyny
rany justyna ta twoja ciąża to rzeczywiście jakos tak ekspresowo leci

ciekawe jak anecik, czy dalej do rygi jeździ

reklama
Uwaga Żużaczku wpisuje się po Tobie....... może się "zarazisz"
oj Gaga już mam dość tego jeżdżenia. dziś Tomuś poszedł do przedszkola myślałam że jak polerze to może trosze mniej mnie będzie męczyć .......... nic z tego...więc jeżdżę to tej rygi dalej... może ktoś się chce przyłączyć??? Co Ty na to ŻUŻACZKU???

Do góry