reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mailen - po terminie :no:, niestety z prawie zerową czynnością skurczową

Żaneta - skurcze 59 to całkiem niezłe skurcze, wiem, że taką siłę mogą mieć przepowiadające ale mimo wszystko to sporo :tak:

reklama
Mailen - po terminie :no:, niestety z prawie zerową czynnością skurczową

Żaneta - skurcze 59 to całkiem niezłe skurcze, wiem, że taką siłę mogą mieć przepowiadające ale mimo wszystko to sporo :tak:

Agata ja jak rodzilam olka to mialam 170...przez 3 godziny co 5 minut...a i tak skoczylo sie cc wiec takie 60 to mrowienie:-):-):-):-):-)

Heja

Nadal w dwupaku :baffled:

Rano nieprzyjemne spięcie z wykonawcą dachu :no::no:, kuźwa ale mi ciśnienie podnieśli, nad dodatek D. miał w tym spory udział :crazy:

W ramach relaxu jadę pooglądać sobie agd do kuchni :-p

Hejka
Oj Agata współczuje....nie ma nic gorszego jak wyczekiwanie,znam to z autopsji....Po pewnym czasie staje sie to irytujące"to pani jeszcze nie urodziła?":wściekła/y::wściekła/y::no:.a stawiam na to że tu moze pomóc tylko sprawca tego całęgo zamieszania czyli D.;-)
Żaneta no dla mnie te 59 to też sporo.Wiec zaciskaj ile sił.
A ja to chyba do żużaczka sie dodłącze ,bo słowiczek chyba tez sie opancerza,pokazał sie i nie ma....:-);-);-)
Uciekam...........

Cześć!!
Bibi, nie uciekłam, tylko przez weekend miałam gości i jeszcze pierwszy jesienny plener zaliczyłam.
Mój Gabiszonek wczoraj skończył 5 lat....jak ten czas leci. MASAKRA. Kinder balu w końcu nie zrobiliśmy. Kaski mało było. Ale niunia miała wszystko co potrzebne aby mieć fajne urodziny. A uśmiech dziecka był bezcenny...

Zdrowiejcie!! W końcu za kilka dni na kilka dni lato nadchodzi:-) Ponoć to ostatni wyskok ciepełka...Trzeba będzie bateryjki optymizmu naładować....:rofl2:

Uciekam do książeczki.
Miłego dnia!!!

Żużaczku...............hahaha dobre......
Byłam dziś u gina i dostałam czopki przeciwwymiotne i luteinę i L4 do 15 października, a jak to nie zadziała to niestety grozi mi szpital (oby nie).
Agata jak tam poziom stresu u Ciebie???

Poziom stresu - na razie ok :sorry2: Jak maluch daje o sobie znać to ok, gorzej jak nie daje :no:
Agd obejżałam sobie, coś tam wybrałam idę sobie poleniuchować na łóżku z książką. D. kupił te liście malin, wieczorem spróbujemy :sorry2:

anecik ja tez ymiotowalam przez 2 miesiace..... nic nie pomagalo, tabletki leki czopki....musiaam poprostu toprzejsc....
jaslam i zwracalam nawet do 20 razy na dobe....schudlam 8 kg.... jakos obylo sie wtedy bez szpitala

dzisiaj mialam USG z dziewczynami wszytko ok mają po 1500 bez kilkunastu gram....a ja rosne i wiecznie glodna jestem....jeszcze troch e to mnie dzwig wywiezie

Żaneta - super, że z dziewczynkami ok, do kiedy musisz leżeć w szpitalu, będziesz już do końca?

Mam te herbatkę z liści malin, już wiem jak działa - oczyszczająco :confused2:

reklama
witam

agata moze olej rycynowy pomoze, raczej drastyczne:baffled:

bylismy wczoraj na tych wyscigach, co tam deszcz:-p

dziewczyny zachwycone, ogladaly tylko wyscigi chartow afganskich, bo na konie sie nie doczekalismy

a najciekawsza byla darmowa karuzela:sorry2:

wkleje zdjecia

Do góry