reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Agatko nie to żebym cię chciała zdołować ale Majka 15 dni po terminie i to przez cesarkę wyszła na świat bo w dupie miała rodzenie się :-) więc wyluzuj zwieracze, może to cos pomoże, albo męża wykorzystaj :-D

Justyś z tym nalotem na migdałach to uważaj bo z angina ropna nie ma żartów, ja wczoraj po radach koleżanki maziałam sobie po migdałach wódą :-D co by je odkazić, no i dzis jest lepiej, ale zawalone miałam że heja, po prostu całe białe

żanetka jak tam nogi skrzyzowane?? dziewczyny siedzą w środku? a jakie imiona macie dla nich?

no i co ze skabą, dawno jej nie było??

anecik dalej do rygi jeździsz, bidulko? najgorsze dla mnie były zapachy w szkole ze stołowki, brrrrrrrr

reklama
Witam co za niedziela:wściekła/y:,Patrzylam w lustro i mam gardlo ropa zawalone.Na dodatek przyjdzie kolezanka na obiad i trzeba bedzie sie postarac o dobry humor i obiadek.Najchetniej to bym w wyrku polezala.

Agatka ,cierpliwosci wszystko bedzie dobrze.Wiecej kobiet przenosi ciaze i nie maja z tym problemow.Ja przenosilam Sare i Fabiana o 5 i 7 dni.Mnie tez to wnerwialo ,ale natura robi swoje.gaga dobrze Ci radzi...bierz meza w obroty:rofl2: .

hej !!!

Atol nie stresuj z ta pogodą !!!!

Justyś z tym nalotem na migdałach to uważaj bo z angina ropna nie ma żartów, ja wczoraj po radach koleżanki maziałam sobie po migdałach wódą :-D co by je odkazić, no i dzis jest lepiej, ale zawalone miałam że heja, po prostu całe białe
no dlatego pójde jutro do lekarki z nią !!! ja jak miałam taki nalot to patyczkiem do uszu namazałam se wodą z solą i po 2 razach nie było nic no ale Liwii przeceiż nie zrobie czegoś takiego !! najgorsze ze zażyła prawie cała dawke antybiotyku i co :confused:

hej !!!

Atol nie stresuj z ta pogodą !!!!

no dlatego pójde jutro do lekarki z nią !!! ja jak miałam taki nalot to patyczkiem do uszu namazałam se wodą z solą i po 2 razach nie było nic no ale Liwii przeceiż nie zrobie czegoś takiego !! najgorsze ze zażyła prawie cała dawke antybiotyku i co :confused:

Sposób gagi też raczej nie dla dzieciaków ;-)
Ale dla dorosłych może być całkiem, całkiem. :-p

heheheheh !!!!

a Gaga sie nie odzywa to moze dalej " znieczula" migdały :-D Oj bo wiesz kac to też nie wyjście :baffled:
hehe nie znieczula nie znieczula :-) w końcu antybiotykl biorę więc aż tak bardzo znieczulić nie mogę

te matka rodzisz czy nie rodzisz, bo kurcze atmosfera napięta

witaj
Oj Gaga jeżdżę tam z powrotem po kilka razy dziennie. Byłam w sobotę w pracy na 3 godziny i po prostu masakra. Normalnie nie dam rady. Jutro idę go gina bo bóle w podbrzuszu od tego ciągłego wymiotowania mi się nasilają. Jestem do tego strasznie słaba i cagle spiaca, a tu Tomaszek chce się bawić itp...ostatnio mówi że on też się chce do brzuszka schować...
no i bedzie miał braciszka bo cytuję: siostrzyczka to on nie woli....
i do tego pogoda do d......
Agata jesteśmy z Tobą... ja to nie wiem co to jest czekać bo tomek 2 tyg wcześniej urodzony i licze że przy drugim bedzie podobnie

hehe nie znieczula nie znieczula :-) w końcu antybiotykl biorę więc aż tak bardzo znieczulić nie mogę

te matka rodzisz czy nie rodzisz, bo kurcze atmosfera napięta

Nie rodzę cholera :no:, męża nie było jak wykorzystać bo dziecko nie chciało iść spać ;-), D. chyba pojedzie do apteki po herbatkę z liści malin. Przeciwna jestem takim rozwiązaniom ale wywoływania porodu boję się chyba bardziej :sorry2:

melduje się... jeszcze w calości......
dzisiaj mialam ktg....maluchy sobei dyskoteke w brzuchu zrrobily....cala obolala jestem... mialam jakies pobolewania, na ktg wyszy skórcze w wysokosci 59 czyli nie ma sie czym martwic...

co do imion juz są Marysia i Zosia :-):-):-):-) juz chce je miec przy sobie

reklama
agata a Ty już po terminie jesteś??? bo jeśli nie to spokojnie, Olek też 8 dni po terminie...więc wiem co to znaczy czeeeekaaaaaać:baffled:;-)
jak te weekendy szybko mijają:no: jutro znowu do pracy, a Olek do przedszkola:confused:

Do góry