reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej...
pogoda dzisiaj jak w Grecji...... za moment idziemy z Olkiem na spacer do lasu....po wczorajszych urodzinach Sława jestem wykonczona....dobrze ze to mamy z głowy.....

reklama
Oj słowiczku coś krótkie wakacje mieliście :sorry2:

Maria ma katar i do tego wieczorem miała biegunkę. Zamiast spać o 20.30 bo taki miałam plan dopiero zasnęła. Oby w nocy nic sie nie dzialo no i później też nie.
Jutro planowana jest wyprawa do wesołego miasteczka, gorąco jak cholera ale co zrobić pójdę, najwyżej wrócę taxi :-p:-p

Ja jakaś rozdrażniona, Maria nie wyspana od wczoraj - mieszanka wybuchowa :dry:
Na dodatek cały czas mam niemile przeczucie, że panowie nie zrobią elewacji tak jak chcę, kuźwa lepiej bym się czuła gdybym była na miejscu :shocked2:.
Jeszcze jutro chcieli drewniane okna taśmą zabezpieczyć, chyba po to, żeby mi farba z okien zeszła :angry::angry::angry:

Kuźwa właśnie rozmawiałam z D., miałam rację ekipa pracuje tak sobie, podobno są dziury w elewacji :angry::angry::angry::angry:
Szkoda mi, że D. musi sam z tym walczyć :-:)-:)-(

Ale łazienka podobno wygląda bardzo ładnie :-p

hej hej !!!

Takie cóś
Buty CROCS Na Lato Kids Cayman red C8(25) (406396454) - Aukcje internetowe Allegro

Szukałam podróbek ale nie było już w rozmiarze Marii, powaliło mnie, bo chciałam, żeby Maria miała takie buty jak inne dzieci co do tej pory mi się nie zdażyło :zawstydzona/y:
A podróby tez fajnie wyglądają a są o niebo tańsze - bo w ccc są po 20 pln :sorry2:

o matko ! ja to coś widziałąm ale byłam pewna że to buty do rzeki albo do chorwacji na kamienie do wody :baffled: masakra ! to jest gumowe takie jak w ccc ???

ello! znowu was zaniedbałam:zawstydzona/y: ale widzę (na razie widzę, bo jeszcze nie doczytałam) parę zmian - atol, słowiczku śliczne zdjęcia i awatarki:-)

ja już półtora tygodnia w pracy.. i chyba nie jest mi z tym tak źle.. dzieciaki rano są z tatą, a potem pół godziny z babcią lub moją siostrą (choć już zaczynam szukać niani, bo z rodziną to..ehhh:wściekła/y:szkoda gadać) i ja wracam.. ale widzę, że Marysia trochę tęskni:-(lece poczytać!

jejciu przypomniałyście mi o prezentach urodzinowych... co ja mu kupię ???:baffled:
u nas rower już jest - kółka 14cali.. fajnie na nim jeździ.. głowa pusta.. pomysłów brak!:baffled:

i widze przygotowania do przedszkola.. a Bartek nie idzie.. i mam coraz więcej wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy:baffled: no cóż egoistyczni z nas rodzice:baffled:

słowiczku jak ja bym chciała napisać, że wypuszczam dzieci na podwórko rano a zaganiam wieczorem:szok: ale może już niedługo tak będzie.. póki co podwórko Bartek ma u dziadków.. i efekt taki, że nie chce do domu wracać:szok: zresztą mnie się też wracać nie chce .. u nas teraz strasznie duszno:no:
a co do opieki nad dziećmi - u nas pół na pół.. czasem bywa, że J nawet więcej..:zawstydzona/y:

zużaczku podziwiam twój zapał słoikowy:-) obiecałam sobie, że jak bedę mieć spizarkę w nowym domku to też ja własnymi wyrobami zapełnię... zobaczymy:baffled:

widze, że wy w rozjazdach! milego wakacjowania:-):-):-)

heloo...
ja z domu dzisiaj pisze, wieczorem znowu jedziemy na działke...
goraco ze idzie zdechnąć.........:-):-):-)
co do prezetów urodzinowych to nie wiem co kupic Olowi...najprawdopodobniej bujany fotelik z ikei

hej hej !!!

o matko ! ja to coś widziałąm ale byłam pewna że to buty do rzeki albo do chorwacji na kamienie do wody :baffled: masakra ! to jest gumowe takie jak w ccc ???

Raczej piankowe i masa dzieciaków w tym gania, chyba fajne, na pewno modne :cool2: no i super łatwo się czyści - pod wodę i juz.
Tu to się sprawdza bo dzieciaki po parku, po trawie ganiają więc buty wyglądają tak sobie :baffled:

Marysia dostanie od nas hulajnogę, od reszty zobaczymy :sorry2:
Większy rower w przyszłym roku bo ten co ma jeszcze sie sprawdza.

O rany chyba dziecko mi się budzi, planowałam nieco dłuże jej spanie :shocked2:

reklama
Witam.
i widze przygotowania do przedszkola.. a Bartek nie idzie.. i mam coraz więcej wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy:baffled: no cóż egoistyczni z nas rodzice:baffled:
Ja też żałuję teraz, że nie zapisałam Ani do przedszkola... mądry Polak po szkodzie :sorry2::baffled:

Ania ma już rowerek 12", to w kwestii prezentu urodzinowego, siodełko jest na najniższym poziomie wic na długo jeszcze starczy (sąsiadów syn o podobnej do Ani postury jeździł na 12-calówce jeszcze w wieku 7 lat). Może jakieś klocki kupimy z lego ze zwierzątkami?

Muszę się przejść do ccc i obejrzeć te gumioki super modne :tak:

Do góry