reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga już pewnie piwko sączy :-p, udanych wakacji :tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj były bryczki, trochę padało a w drodze powrotnej padło nam dziecko :sorry2:. Pojechaliśmy do zakopca na jedzenie i spacer w tłumie na krupówkach, a teraz tatuś i córczka usypiają.

Przez ostatnie dni miałam bardzo uregulowany dzien i mała w brzuchu byla znacznie spokojniesza, dzisiejszy dzień to zachwianie tego porządku i od razu szaleństwa :szok:, zobaczymy jak to będzie później :confused:

Kuźwa ale mam wilgotno w pokoju, nie dość, że po 4 dniach park na przeciwko paruje to jeszcze okna od północnej strony i w pokoju jest po prostu wilgoć. Nie znoszę tego.:no: Ale jak wracaliśmy wyszło słońce i od jutra przez 4 dni ma nie padać więc może będzie lepiej :confused:

Jeszcze dziecko zasiusiało nam kołdrę :no:, kiedy ona zajaży co i jak bo ja już wymiękam. Do tego musiałam kupić spodnie bo przecież tu wszystko schnie 3 dni to nie piorę a jedne długie spodnie wystarczają na max 1 dzień :no:

No wygadałam się :-p

oj
u nas tez gorąco... z domu się wychodzić nie chce. Agata życzę dużo słońca w tej Rabce, tam jest naprawdę fajnie.... byłam tam jako dziecko na kolonii a i ostatnio jak była okazja to tam zawitałam.

hej hej !!!

u nas też w końcusuper pogoda !!! rano poleżakowałam a Liwcia pobasenikowała ! a popołudniu pojechaliśmy na urodziny !!!

od wtorku jade do rodzinki ! ułożyłam juz wstępny plan działąnia jak reszta bedzie w pracy tak żeby Liwicia miałą coś z tych wakacji :-D

Dzisiaj pogoda cudowna, wyjechaliśmy rano o 9.30 i wróciliśmy po 20, byliśmy w Popradzie (porażka - wszystko pozamykane, dobrze, że Bata nie to D> kupił sobie chociaż buty), a później znowu pojechaliśmy do Zakopca a na koniec włoska knajpa w Murzasichle :cool2:

Byliśmy na Gubałówce, Maria ładnie nawet wędrowała, tu musze powiedzieć, że od kiedy jesteśmy w Rabce ładnie spaceruje i raczej sama nie prosi sie na ręce a raczej D. sam ją brał bo jak każde drzewo tzreba obejść 2 razy i zatrzymac się przy każdym stoisku to człowiek wysiada :sorry2:

Kupiłam dziecku crocsy :sorry2:, nie mogłam się oprzeć, tym bardziej, że tu w Rabce w grupie co drugie dziecko je ma :sorry2::zawstydzona/y:

Prognoza pogody jest optymistyczna, tylko w czwartek ma padać a w sobotę planowo wyjazd.

ejo

u nas cala rodzina crocsowa:-D

jutro wyjezdzamy do gdyni, ale sie ciesze

ten ostatni tydzien tak mi sie dal we znaki ze hej, codziennie praca 8-18 i sobota tez, masakra

na szczescie juz od jutra kolejne wakacje:cool2:

fajne butki.... widziałam takie w BOTI chyba za 18 zł,
Żużaczku ja Ci chętnie podrzucę ogórki z działki moich rodziców do zaprawiania, bo ja już powoli wymiękam, ostatnio zrobiłam ogórki w zalewie musztardowej, miodowo- chili i koreczki chilli no i oczywiście kiszone... Teraz sie chyba za powidła śliwkowe zabiorę masz jakiś sprawdzony przepis?
Ma któraś z Was jakis fajny przepis na faszerowane cukinie?

reklama
Atol - dobrej pogody :tak:

Pogoda super, koszenie trawy dookoła. Zaraz biorę książkę i idę do parku. Marysia już tam jest. Ja to jednak ostatnio toksyczna się zrobiłam - wiem że celem tego wyjazdu jest również mój odpoczynek i przyzwyczajenie Marysi do zostawania z dziećmi ale nie mam serca jej zostawiać :zawstydzona/y:, ostatnie takie tygodnie tylko dla niej :sorry2:

Dzisiaj jedziemy ciuchcią, ale nie wiem gdzie :sorry2:

Do góry