reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga już pewnie piwko sączy :-p, udanych wakacji :tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj były bryczki, trochę padało a w drodze powrotnej padło nam dziecko :sorry2:. Pojechaliśmy do zakopca na jedzenie i spacer w tłumie na krupówkach, a teraz tatuś i córczka usypiają.

Przez ostatnie dni miałam bardzo uregulowany dzien i mała w brzuchu byla znacznie spokojniesza, dzisiejszy dzień to zachwianie tego porządku i od razu szaleństwa :szok:, zobaczymy jak to będzie później :confused:

Kuźwa ale mam wilgotno w pokoju, nie dość, że po 4 dniach park na przeciwko paruje to jeszcze okna od północnej strony i w pokoju jest po prostu wilgoć. Nie znoszę tego.:no: Ale jak wracaliśmy wyszło słońce i od jutra przez 4 dni ma nie padać więc może będzie lepiej :confused:

Jeszcze dziecko zasiusiało nam kołdrę :no:, kiedy ona zajaży co i jak bo ja już wymiękam. Do tego musiałam kupić spodnie bo przecież tu wszystko schnie 3 dni to nie piorę a jedne długie spodnie wystarczają na max 1 dzień :no:

No wygadałam się :-p

oj
u nas tez gorąco... z domu się wychodzić nie chce. Agata życzę dużo słońca w tej Rabce, tam jest naprawdę fajnie.... byłam tam jako dziecko na kolonii a i ostatnio jak była okazja to tam zawitałam.

hej hej !!!

u nas też w końcusuper pogoda !!! rano poleżakowałam a Liwcia pobasenikowała ! a popołudniu pojechaliśmy na urodziny !!!

od wtorku jade do rodzinki ! ułożyłam juz wstępny plan działąnia jak reszta bedzie w pracy tak żeby Liwicia miałą coś z tych wakacji :-D

Dzisiaj pogoda cudowna, wyjechaliśmy rano o 9.30 i wróciliśmy po 20, byliśmy w Popradzie (porażka - wszystko pozamykane, dobrze, że Bata nie to D> kupił sobie chociaż buty), a później znowu pojechaliśmy do Zakopca a na koniec włoska knajpa w Murzasichle :cool2:

Byliśmy na Gubałówce, Maria ładnie nawet wędrowała, tu musze powiedzieć, że od kiedy jesteśmy w Rabce ładnie spaceruje i raczej sama nie prosi sie na ręce a raczej D. sam ją brał bo jak każde drzewo tzreba obejść 2 razy i zatrzymac się przy każdym stoisku to człowiek wysiada :sorry2:

Kupiłam dziecku crocsy :sorry2:, nie mogłam się oprzeć, tym bardziej, że tu w Rabce w grupie co drugie dziecko je ma :sorry2::zawstydzona/y:

Prognoza pogody jest optymistyczna, tylko w czwartek ma padać a w sobotę planowo wyjazd.

ejo

u nas cala rodzina crocsowa:-D

jutro wyjezdzamy do gdyni, ale sie ciesze

ten ostatni tydzien tak mi sie dal we znaki ze hej, codziennie praca 8-18 i sobota tez, masakra

na szczescie juz od jutra kolejne wakacje:cool2:

fajne butki.... widziałam takie w BOTI chyba za 18 zł,
Żużaczku ja Ci chętnie podrzucę ogórki z działki moich rodziców do zaprawiania, bo ja już powoli wymiękam, ostatnio zrobiłam ogórki w zalewie musztardowej, miodowo- chili i koreczki chilli no i oczywiście kiszone... Teraz sie chyba za powidła śliwkowe zabiorę masz jakiś sprawdzony przepis?
Ma któraś z Was jakis fajny przepis na faszerowane cukinie?

reklama
Atol - dobrej pogody :tak:

Pogoda super, koszenie trawy dookoła. Zaraz biorę książkę i idę do parku. Marysia już tam jest. Ja to jednak ostatnio toksyczna się zrobiłam - wiem że celem tego wyjazdu jest również mój odpoczynek i przyzwyczajenie Marysi do zostawania z dziećmi ale nie mam serca jej zostawiać :zawstydzona/y:, ostatnie takie tygodnie tylko dla niej :sorry2:

Dzisiaj jedziemy ciuchcią, ale nie wiem gdzie :sorry2:

Do góry