reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

ano Hanka meczy o ten rower i chyba zakupie wiekszy, tak jak gaga radzi

kuchnie mamy, gitare tez

a pomyslow zbyt wiele nie mam

tym bardziej ze u mnie razy dwa, a u ciebie justys juz niedlugo tez:-p

reklama
ano Hanka meczy o ten rower i chyba zakupie wiekszy, tak jak gaga radzi

kuchnie mamy, gitare tez

a pomyslow zbyt wiele nie mam

tym bardziej ze u mnie razy dwa, a u ciebie justys juz niedlugo tez:-p

no zacznie sie zacznie !!!

a rower super sprawa tylko Liwica niezainteresowana ! jak szukaliśmy to własnie teściowej babeczka co prowadzi sklep rowerowy radziła większy bo ten mały jest na krótko ! właściwie na jeden sezon ! chociaz koleżanki córcia dostałą rowerek i jak na mój gust za duzy i pewnie pojeździ dopiero za rok !

hej
Atol Gaga dobrze radzi my też chcieliśmy kupić Tomkowi rowerek ten z 12 calowymi kołami ale posadziłam go na nim w sklepie i stwierdziłam że kolanami do kierownicy sięga a on jest raczej z tych drobnych sierpniaczków.... chyba większy lepiej kupić bo dłużej posłuży
Co do prezentów to tomek chyba dostanie hulajnogę bo w sklepach zawsze się do nich przymierza, albo takie autko z akumulatorkiem do którego wsiada i jedzie (cóż zostało nam jeszcze 4 dni na podjęcie decyzji)....

no i zapomniałam my dostaliśmy wykaz tego co do przedszkola oraz kilka porad jak malca przygotować. Generalnie co do art. papierniczych to wpłacamy 60 zł i przedszkole wszytko kupuje. No a garderoba to już wedle uznania kapcie u nas napisali np na rzepy luźne spodnie na gumkę itp...

Heja

Internet działa w tej Rabce :cool2:
Tylko coś dziwnie kursor lata mi na początek strony :dry:

Gaga - dzisiaj jest okropna pogoda, bleee pada i zimno, dobrze,że Maria na zajęciach :cool2: Zaraz do niej pójdę tylko tego neta chciałam spróbować :cool2:

A Rabka - zero górskiego klimatu, zero oscypków i i knajp góralskich, za to w sobotę widzieliśmy dancing ale jazda :-D

Maria ma rowerek taki chyba z 12 calowymi kołami i na ten rok to jeszcze ok, w zeszłym roku też na nim jeździła ale na przyszły to kupimy już większy. Tyle, że w tych większych ciężej pedały chodzą.

Kuźwa nie lubię tak - mokro na dworze to i w pokoju wilgotno a ja trochę mokrych ciuchów ze sobą przywiozłam bo przecież nie wyrobiłam się z praniem.

Dobra muszę spadać :sorry2:

agatko Rabko wogóle góralska nie jest :-) to jest głównie miejscowośc sanatoryjna dla dzieci, pamiętam że jest tam knajpo-dancing pod kasztanami :-D ale jest gdzie połazić po parkach

hejka!!!

słowiczku gdzie będziecie nad tym morzem?? bo my z arabellą planujemy jakos się spiknąć w Ustce jak pogoda pozwoli

hehehe też bym chciała wiedzieć, gdzie będziemy nad morzem. Generalnie rejon Zachodni. Jedziemy i będziemy szukać miejsca noclegowego, gdzie znajdziemy tam zostaniemy. Ryzykowne nie???
A numerami tel. możemy się wymienić i wrazie czego, jak się uda, to się spikniemy.:-)

Na urodziny moje dzieci ( bo Łukasz w sierpniu a Gaba we wrześniu) dostaną ten domek co mężuś im z drewna buduje a Babcia z Ciacią kupiły im hulajnogi. Ciekawa jestem jak Łukasz będzie sobie radził z tą lewą rączką...ale znając małego łośka da se radę...

Qrczę, wczoraj mieliśmy czarną niedzielę, jeżeli chodzi o sprzęty. Mężowi zrypała się maszyna do cięcia drewna a mi żelazko przestało grzać. Wrrrr...kolejne wydatki nieprzewidziane...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry