reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ano Hanka meczy o ten rower i chyba zakupie wiekszy, tak jak gaga radzi

kuchnie mamy, gitare tez

a pomyslow zbyt wiele nie mam

tym bardziej ze u mnie razy dwa, a u ciebie justys juz niedlugo tez:-p

reklama
ano Hanka meczy o ten rower i chyba zakupie wiekszy, tak jak gaga radzi

kuchnie mamy, gitare tez

a pomyslow zbyt wiele nie mam

tym bardziej ze u mnie razy dwa, a u ciebie justys juz niedlugo tez:-p

no zacznie sie zacznie !!!

a rower super sprawa tylko Liwica niezainteresowana ! jak szukaliśmy to własnie teściowej babeczka co prowadzi sklep rowerowy radziła większy bo ten mały jest na krótko ! właściwie na jeden sezon ! chociaz koleżanki córcia dostałą rowerek i jak na mój gust za duzy i pewnie pojeździ dopiero za rok !

hej
Atol Gaga dobrze radzi my też chcieliśmy kupić Tomkowi rowerek ten z 12 calowymi kołami ale posadziłam go na nim w sklepie i stwierdziłam że kolanami do kierownicy sięga a on jest raczej z tych drobnych sierpniaczków.... chyba większy lepiej kupić bo dłużej posłuży
Co do prezentów to tomek chyba dostanie hulajnogę bo w sklepach zawsze się do nich przymierza, albo takie autko z akumulatorkiem do którego wsiada i jedzie (cóż zostało nam jeszcze 4 dni na podjęcie decyzji)....

no i zapomniałam my dostaliśmy wykaz tego co do przedszkola oraz kilka porad jak malca przygotować. Generalnie co do art. papierniczych to wpłacamy 60 zł i przedszkole wszytko kupuje. No a garderoba to już wedle uznania kapcie u nas napisali np na rzepy luźne spodnie na gumkę itp...

Heja

Internet działa w tej Rabce :cool2:
Tylko coś dziwnie kursor lata mi na początek strony :dry:

Gaga - dzisiaj jest okropna pogoda, bleee pada i zimno, dobrze,że Maria na zajęciach :cool2: Zaraz do niej pójdę tylko tego neta chciałam spróbować :cool2:

A Rabka - zero górskiego klimatu, zero oscypków i i knajp góralskich, za to w sobotę widzieliśmy dancing ale jazda :-D

Maria ma rowerek taki chyba z 12 calowymi kołami i na ten rok to jeszcze ok, w zeszłym roku też na nim jeździła ale na przyszły to kupimy już większy. Tyle, że w tych większych ciężej pedały chodzą.

Kuźwa nie lubię tak - mokro na dworze to i w pokoju wilgotno a ja trochę mokrych ciuchów ze sobą przywiozłam bo przecież nie wyrobiłam się z praniem.

Dobra muszę spadać :sorry2:

agatko Rabko wogóle góralska nie jest :-) to jest głównie miejscowośc sanatoryjna dla dzieci, pamiętam że jest tam knajpo-dancing pod kasztanami :-D ale jest gdzie połazić po parkach

hejka!!!

słowiczku gdzie będziecie nad tym morzem?? bo my z arabellą planujemy jakos się spiknąć w Ustce jak pogoda pozwoli

hehehe też bym chciała wiedzieć, gdzie będziemy nad morzem. Generalnie rejon Zachodni. Jedziemy i będziemy szukać miejsca noclegowego, gdzie znajdziemy tam zostaniemy. Ryzykowne nie???
A numerami tel. możemy się wymienić i wrazie czego, jak się uda, to się spikniemy.:-)

Na urodziny moje dzieci ( bo Łukasz w sierpniu a Gaba we wrześniu) dostaną ten domek co mężuś im z drewna buduje a Babcia z Ciacią kupiły im hulajnogi. Ciekawa jestem jak Łukasz będzie sobie radził z tą lewą rączką...ale znając małego łośka da se radę...

Qrczę, wczoraj mieliśmy czarną niedzielę, jeżeli chodzi o sprzęty. Mężowi zrypała się maszyna do cięcia drewna a mi żelazko przestało grzać. Wrrrr...kolejne wydatki nieprzewidziane...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry