reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
aha no i może będziemy jeszcze 9-11 sierpnia, ale to zależy od tego czy zostanie nam kasy i czy znajdziemy nocleg w Gdyni na te dni, a kiedy ty będziesz??

na urodziny jeszcze nie mam pojecia co kupimu

tzn moj brat kupuje Hnce prezent urodzinowo imieninowy rower, taki 12 calowe kolka z hello kitty, takie cos
NOWY ŚLICZNY ROWEREK HELLO KITTY MEGA HIT ! NEW ! (393892508) - Aukcje internetowe Allegro

a ja nie mam jeszcze pomyslu

na imieniny ( a to juz w ta sobote) kupilysmy jej lalke baby born do kapieli, bo o niczym innym nie gada

ale chetnie poczytam waszepomysly, moze na naszym watku specjlanym zabawkowym:-)

ano gaga jak dobrze pojdzie to bede wlasnie wtedy wiec zapraszam, jakos sie pomiescimy:-D

daj mi na priv swoj numer, ja ci wysle swoj to w razie czego sie skontaktujemy:happy2:

atol przymierz sobie Hanię do tego rowerka, Majka na 12 calowy jest już za duża a na przyszły rok to nie wiem czy 16 nie będzie dobra, u nas rowerek tez wchodzi w grę ale 14 calowe koła

o kurcze gaga w ogoletego pod uwage nie wzielam, a ile Majka mierzy cm i jaki rozmiar nosi?

nie bardzo gdzie mam ja przymierzyc, moze sasiedzi maja jakis taki rower to kukne, ale nie jestem pewna

atol idź do pierwszego lepszego marketu i znajdź rower z kółkami 12 cali :-)
a Majka nie mam pojęcia ile teraz ma rozmiarowo zależy od firmy ale mniej więcej 104-110, no czasami 98 jest ok

no wlasnie u mnie problemz pojsciem do supermarketu, bo wtedy dwojke musze ciagnac, a to taka wyprawa ze siwieje przy tym:-p

Hanka nosi 98, 104 zdecydowanie za duze, albo wybiore sie do supermarketu, albo poczekam az sie spotkamy i porownam dziewczyny:-D

oj fajnie byłoby się spotkać, może się uda :-)
a jutro Majkę zmierzę to ci napiszę, ale ja na twoim miejscu kupiłabym większy, w tym roku wiele nie pojeździ, a na przyszły może byc za mały

reklama
hej hej !!!!

Liwia na urodzimy dostanie taką kuchnie z snoby taką stojącą no i kasę sklepową - to prezenty które zamówiłąm u gości dla niej. Poza tym chce jeszcze gitare i trąbkę :cool2:
rowerek miała dostać ale pożyczyliśmy wcześniej od znajomych i zero zainteresowania, leń z niej straszny ! wiec czekamy z tym rowerkiem do przyszłego roku !

Do góry