reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

A ja nie szczepię...bo mnie na to teraz nie stać. Musiałabym x2, 600PLN wydać to trochę dużo...A jakbym miała kasę to też bym się nad tym długo zastanawiała...Póki co nie mam problemu.

Nie ma mnie bo czytam. Wciągło mnie oczywiście...

reklama
kobiety ....a mam pytanie z innej beczki.... czy któraś z was mam może do sprzedania łużeczko po swoich pociechach.... jednego mi brakuje a byłabym zainteresowana ...:-):-):-)

Jutro jedziemy a ja nie mam nic spakowanego, na dodatek właśnie pranie robię :sorry2:

W końcu odpocznę, dzisiaj po spotkaniu z stolarzem, odebraniu kafelków, parapetów, spotkaniu z gośćmi od rekuperatorów i oglądaniu baterii mam dość :sorry2:

A teraz zrobię sobie na kolację pastę jajeczną :cool2:

Ja zaszczepiłam, Maria w cyklach dwytygodniowych była chora więc może to pomoże :sorry2:, zresztą siedzenie z dwójką maluchów w domu jakoś mnie nie rajcuje specjalnie i wolę, żeby Maria nie przynosiła choróbsk z przedszkola :sorry2:

agata udanego wyjazdu zycze:happy2:

ja dzis sie fatalnie czuje, nie wiem czy to pogoda czy co?

zaraz chyba spac pojde, chyba ze mnie wino na nogi postawi:-p

Witam
Justyś już sie pakuję
My narazie nie szczepimy zobaczymy po wakacjach
wczoraj byłam po towar i teraz wycenianie pazurki byłam zrobic na jutro na wesele i trzeba wszystko przygotowac poprasować wiec uciekam dobej nocki

a wiecie co mi Liwia dzis pow jak ją tępiłąm żeby do zasypiania kciuka nie ssała :-D mówi mi " ugryź sie w nos " a ja jej to tak to sie do mamy mówi a ona " tak sie mówi jak ktoś mnie wkuźia " :szok:

reklama
hej !!!

Atol no mi szcżeka na poduszce sie zatrzymała :-D

a wczoraj chyba z wrażenia do 2 nie spałam, ruchy w sumie czuje juz dłuzszy czas ale wczoraj położyłam sie i tak leze z rękaą na brzusiu a tu taki kopniaczek wyczuwalny :-D i jak "zapukałam" do dzidzi to taką serie mi sprzedał że szok :biggrin2:
rano Liwci mówie daj reke zobaczymy czy Cie dzidziuś kopnie a ona czeka i czeka i puka mi w brzuch i "ej dzidziuś jesteś tam" :-D a jak troche poruszałyśmy po brzuchu to sie poruszył i Liwcia czułą ale sie cieszyła ! i mówi babci że ją siostra kopała, uparła sie ze będzie dziewczynka i nawet mówi że bedzie miałą na imie Kasia :cool2: tą ostanią kwestie musimy jeszcze przedyskutować :-D

miłej sobotki, jade do siostry jak wróce z pracy to odezwe sie w niedziele !!

Do góry