reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja tylko Karmi i czasami łyka Heinekena. I normalnie mam ochotę na fajkę!

Kobity! Jedzie ktoś może nad morze (środkowe wybrzeże) next week?

my jedziemy na kszubu i mamy zamiar wybierać się do ustki a w sobotę następna będziemy w Gdyni ale tylko chwilkę
idę spać bo Majka wstała i jęczy

hej hej !!!

Czy ktos mi może powiedziec czy papierówki nadaja sie na przetwory?? Mi sie wydaje, że chyba nie????

teściowie moi robią ale tylko mus siakiś taki w słoikach z tych jabłek !

kurcze jutro ide pogadać z Liwii lekarką ! a co Wy myślicie szczepić czy nie na te pneumokoki albo meningokoki ????? ponoć przed przedszkolem to dobra sprawa ale wacham sie i sama nie wiem !!!

justyna ja przeżyłam podejrzenie sepsy u Majki i szczepię na pneumo ale za rok bo wtedy Maja pójdzie do przedszkola

hej hej !!!

teściowie moi robią ale tylko mus siakiś taki w słoikach z tych jabłek !

kurcze jutro ide pogadać z Liwii lekarką ! a co Wy myślicie szczepić czy nie na te pneumokoki albo meningokoki ????? ponoć przed przedszkolem to dobra sprawa ale wacham sie i sama nie wiem !!!

Ja zaszczepiłam na pneumo, w sierpniu jeszcze meningo :tak::tak: ale po rozmowie z lekarką :tak:

Arabela - ja jestem przerażona tym, że z drugą dzidzią będę sama a ja nie jestem matka polka i średnio mi się chce bawić przez co drugie dziecko będzie poszkodowane, bo Marią świetnie zajmuje się niania, która bardzo dużo ją uczy a do drugiego malucha nie znajdę na tym odludziu już takiej niani.:sorry2:

czyją jak czyją ale odpowiedź Żużaczka przewidziałam :-D dalej mam zonka ! zobacze co powie lekarka jeszcze, bo ta szczepionka i tak nie chroni przed wszystkimi tymi pieroństwami tylko na jakąs cześć szczepów :baffled: Liwia tez nie jest ( odpukać ) chorowita no ale nigdy nie wiadomo co za dziadostwo załapie :dry:
dzieki za odpowiedzi !

hej......
czy przegapiłam jakis obowiązkowe szczepienie...z tego co pamietam to najbliższe mam dla 5 latków, a na pnełmokoki nie szczepie....

Olek poszedł z babcia na spacer a ja mam chwile ,żeby porobić porzadki w szafach...:-):-):-)

reklama
Do góry