reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

jak faaajnie pada....
Agata do mnie priorytet nie szedł dłuzej niz 3 dni. No ale mogę kurierem. Tylko to pewnie ze 30zł kosztowac będzie, czy warto?? Moge w ostatecznosci wysłac w poniedziałek z Bielska.??
Co do strzyżenia. :-D Tomek Witka moim trymerem do bikini obcina. Bo maszynka wydawalo mi się za krótko (nie lubię facetów ściętych na jeza, został mi uraz po ex) a trymerem jest w sam raz:tak::-D:-D

reklama
Agata ja jeszcze się nie uczę tylko wdrażam w przepisy i znaki:tak:, musze sobie poprzypominać wiele rzeczy. Na nauke jeszcze przyjdzie czas. Uważam, ze same testy to nie wszystko...choć aby zdać, to tylko wszystko;-).

Nenar, niech Marta szybko wraca do zdrowia.

Bibi a Ty co???? Obraziłaś się na ten wątek????

gaga jak tam zakończenie roku???Więcej luzu teraz będzie???
Arabella jak tam brzusio???

dziewczyny, dlaczego nie piszecie?????Madzia też gdzieś wsiąkła...o Marcie nie wspomnę;-)

Nenar, prawda, ze nic strasznego! maluszki górą!!

własnie wrócilam z zakończenia roku
oczywiście swiadectwo celujace ale wszystkie baby i mlode i stare ryczaly jak bobero.
W kazdym razie wychowawczyni moze byc juz teraz moja kolezanka "bez podtekstów" bo sie bardzo zaprzyjaźnilysmy za soba przez te lata. :-D Zaprosiłam ja do hacjendy i obiecała ze w którys wrzesniowy "weckend" przyjedzie:tak::tak:
Jak Bogucha usłyszał, że i Elewlina będzie nas odwiedzac to przestał siąkać.:-p

Po Marcie to nawet nie widać że miała zabieg dwa dni temu. Oczywście są plusy, oddycha przez nos i nie chrapie.
Dzisiaj mam wolne to mogę poczytać i popisać. Obiad się gotuje, Szymon śpi a Marta poszła do babci. Ale laba ...

nenar no to suoer że Martusia dzielnie zniosła zabieg, a teraz będzie już tylko lepiej;-)

ja się uczę a Olek biega i bawi się z 11 letnią siostrą Marcina, bo dziś siedzę w Wawie u teściowej a o 18 na egzamin :blink::sorry: trzymajcie kciuki!!!!!

ale sie zimno zrobiło z 30 stopni nma 16 brrrrr ja tam jednak jestem ciepłolubna i wolę już te upały

Hej!
To jak z tą numeracją kaloszków,kupowała któraś :confused:
Jakieś 2-3 mce temu kupowałam Ani "gumiaki" rozmiar 22 (akurat te były "jednorozmiarowe"). Trzeba po prostu przymierzyć, najlepiej niech w sklepie wyjmą wkładkę z buta i tak najłatwiej dobrać odpowiedni rozmiar. A że mogą być za szerokie, zawsze można włożyć grubsza skarpetę (Ani zdarzyło siękilka razy zgubić buta, kwestia przyzwyczajenia). Kaloszki się przydają, u nas się sprawdziły. Właściwie to jużmuszęwiększe kupić, na pewno przydadzą się nad morzem.

a gdzie jeździcie na basenik? my jesteśmy niemal stałymi bywalcami w Tarnowskich Górach.. mój bartek ma pół mazurskiej krwi, więc woda to jego żywioł:-):-)
Byliśmy nie gdzie indziej tylko w Tarnowskich :-). Nie widziałam Was ;-). Może i ANia - półślązaczka-półczęstochowianka ;-) się przekona do wodnych szaleństw...

Słowiczku - nie ucz się przepisów z kodeksu, ucz się po prostu pytań a to najlepiej przed egzaminem (czy to wewnętrznym jeżeli będziesz miała czy też tych "prwdziwym") Kodeks to najwyżej dla Ciebie bo z samego kodeksu pytań wszystkich nie rozwiążesz.
Agata do czego Ty namawiasz koleżankę!!! :-D. Ale tak na marginiesie to kodeks drogowy też trzeba znać. A o pytaniach na wewnętrzny nie wspominam, że trzeba się nauczyć.

Po Marcie to nawet nie widać że miała zabieg dwa dni temu. Oczywście są plusy, oddycha przez nos i nie chrapie.
Cieszę się, że Marta już w formie :-)

18 na egzamin :blink::sorry: trzymajcie kciuki!!!!!
trzymam

Ooooo, Mailen właśnie pisze, to trzymam kciuki :dull: !!!

Tez jestem na etapie kaloszkowania. Wczoraj Hanka wróciła z wieczornej wyprawy z tatkiem w butach, w których chlupotało aż miło, spodnie do kolan mokrusieńkie, przyprowadziła gości...3 zwinniczki :tak:
Amber był zielony i ociekający jak wodnik szuwarek...
Wszyscy oczywiście przeszczęśliwi :-D:-D:-D....

Nenar, super, że córcia tak szybko wraca do zdrowia :happy:

żużaczku, musisz być bardzo dumna z takiego zdolnego syna :tak:...Gratulacje !!!

Słowiczku, a ja mam prawko i jeździć nie umiem :szok:...nieźle co :-p? Musze się zmobilizować i pójść w twoje ślady...Normalnie wstyd !!!

reklama
ledwo was witam... ale mam przybity dzień...

żużaczku gratki dla syna! ale cię musi duma rozpierać:-):-) kurcze.. też by mnie rozpierała na twoim miejscu:-)

mailen kciuki trzymałam i trzymam nadal! donoś czym prędzej o efektach:-)

joanna no cholibka rzeczywiście nas tam nie było:-( cos nam ostatnio nie po drodze - a to @, potem bartek biegunka, teraz sesja, mieliśmy jechać jutro, ale paskudnie kaszle, za tydzień na Mazury i leci tydzień za tygodniem.. :-(może na Mazurach pogoda dopisze, choć pewnie nie damy rady nad jeziorko lecieć...
tym bardziej, że mnie to przesadnie nie ciągnie... ja to blada jestem jak mam się w jeziorku zanurzyć (w dzieciństwie też miałam wrodzoną niechęć do kąpieli - mama mi to do dziś wypomina:-)).. ale chłopaki kochaja się pluskać:-)

nenar dobrze, że już po.. i dobrze, że wszystko dobrze:-):-):-)

słowiczku nie słabnij w tym zapale zgłębiania kodeksu:-):-) potem mi będziesz wątpliwości rozwiewać... oj a mam ich sporo..:-):-)

Do góry