reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam w chmurny poranek i zapraszam na capuccino :tak:

Pochwaliłam że tak super śpi!!!!!! i co ! i miałam pobudkę o 3 nad ranem!!! Nic już nie będę pisać dobrego o tej małej złośliwej paskudce!!;-)

Co do śpiowrków to mam nawet dwa i kiedyś spała w nich super ale zaczęła mi się strasznie w nich pocić w trakcie choroby (może po lekach przeciwgorączkowych) i musieliśmy zaprzestać, a teraz to już nie ma powrotu bo Roksa wścieklizny dostaje.

reklama
Żużaczku ale cudeńka, Ty to własnoręcznie malujesz czy co Ty z tym robisz?

Goga cieszę się, że tu jesteś, ostatnio często wspominam karmienie i te nasze wspólne problemy, i cieszę sie że już jest po! I tak uważam się za bohaterke, wytrzymałam 11 m-cy!

Gaga, powiedz szczerze, czy Majeczka tylko wygląda na takiego ancymona czy jest nim w rzeczywistości? :)

witam
ja dzis do pracy na 14.00 buuuuuuuuuu.maja gapi sie w tv i napiera teletubisie . .....zaraz na spacerek i cosik na obiad zrobic ....ale dzis mi sie nic nie chce . normalnie szok. a anikawi z capuccino bardzo chetnie skorzystam <mniam>,....znikam wejde poznij w blizej nie okreslonym czasie :eek:

Witam witam!!!:-)
No tak chyba bedzie biedrona.Sama bede szyc zobaczymy co z tego wyjdzie już mam plan i szkic.Może sie uda.:-p
W ostateczności bedzie królewna
ble ....pewnie same królewny i wrózki bedą jak co rok.
A ja chciałabym cos oryginalnego.
Dzis zmykam na zakupki do pasmanteryjnego.:tak:
A na Allegro zapózno:wściekła/y:
jak zwylkle zostawiam wszystko na ostatnią chwile:zawstydzona/y:
Madzia ja też na 14 buuuuuuuu.......Łącze sie z tob ą w bólu.;-)
Atol a jak oczko to ropiejące....Helenki???
A i fajnie ze koleczki niet.Całuski dla was dziewczynki.:-)
Anika,Anecik co do odkopywania to u nas to samo .Polecam pajac zapinany na pleckach.nie ma szans na uwolnienie sie z niego:-D

Arabella ,marta o ja gapa :zawstydzona/y:
Wszystkiego naj z okazji osiemnastych...... miesiecy dla waszych dziewczynek
no i dala Amelki margarity też.

hej kobity...wkoncu jestem....nawet nie mam czasu poczytac co u was...
wczoraj bylismy na zakupach i ... kupłam obkupiłam troche siebie ola i męza... no i pochwale sie ze sama jedziłam po trójmiescie....:-) :-) :-)

od marca przejmuje punkt i sama bede w nim pracowac..... tak ze teraz mam mase pracy... az obłed...

ach kupiłam obraz do sypialni ....
dziekuje żezuczku za rady...przydałay sie... jak znajde chwile wkleje fotki....:-) :-) :-)

ide dac pędrakowi sniadanie...sprzatac i do pracy...

Cześć:-) .
Wieczór do bani, nocka też...na temat spania tak jak gaga nie wypowiadam się, bo szkoda nerwów...

Młody śpi w piżamce i skarpetkach. O przykryciu mogę zapomnąć. Bo ściąga z siebie i wierci się na maxa. O rożkach, pajacykach, śpiworkach dawno zapomniałam. Nogi muszą być wolne. Kiedyś próbowałam położyć go w śpiochach ale wył mi dwie noce za nim zajarzyłam o co mu chodzi...

JA mam od rana dzień wyjca i świra, i mam już dość. Nic się nie słuchają, nic nie mogę zrobić aby oni nie nabroili. Muszę albo z nimi się bawić albo przynajmniej siedzieć tam, gdzie oni są. Inaczej rozpierducha na całego. O sobie i kuchni mogę zapomnąć...Tylko kto to za mnie zrobi???Nawet załatwić się nie mogę w spokoju...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Spadam do nich bo pokój rozniosą...

Miłego dnia.

reklama
oj słowiczku...u mnie podobnie z zabawa olo tylko mnie woła i przy nim musze siedziec...ale powoli jakos zacyna sie tez sam bawic..a co narozrabia to hohoho....

co do spania to odpukac u nas super , olo równiez nie spi przykryty kołderka boz araz sie wierci i rozkopuje , ale nakładam mu skarpetki lub spiochy -

Do góry