reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Moja Polka tez z reguly budzi sie o 4.20 na picie i dalej idzie spac. Jezeli moj kochany maz, szybko wylaczy budzik to mala spi do 7.30, jezeli nie to o 6 mamy pobudke. ;)
Ale ostatni miesiac mocno dala nam w kosc, budzila sie po pare razy w nocy z okropnym wrzaskiem, gdzie za nic nie moglismy jej uspokoic. Lekarz twierdzi ze zabki. Polka jest przyzwyczajona do swojego lozeczka i nie ma nawet mowy zeby ja wziac do lozka, wtedy wrzask jest jeszcze mocniejszy :). A ja musze stac nad lozeczkiem dopoki sie nie wyciszy.
Poza tym sama usypia i w dzien i wieczorem, z czego jestem dumna, bo z Dominikiem spalam do 3 roku zycia i nie bylo mowy o usnieciu bez krecenia mi loczków :)

reklama
Domicela - ja tez sie juz nie moge doczekac kiedy znow bede normalnie spala !!!!
Niedosc ze wstaje czesto w nocy to rano na biegu, polprzytomna lece robic sniadanie bo moja corcia ledwo oczy otworzy a juz buzka rusza, a kibicuje jej moj starszy syn i pies! Nieraz nie wiem po co lodowke otwieram :)

imaqtru nio ba... mam tak samo - rano starszy do szkoły - jesc, mlody pochłaniacz - jeść, pies patrzy takimi oczami jakby cały tydzien był głodzony - jeść...hehe...dla siebie tylko kaffka :-D:-D

Czesc Dziewczyny,uffff....Maximilian spi:-) .
Witam imaqtru,Toja cora ma ime mijej mamy i bardzo mi sie podoba(imie i cora i syn:-) ).
I Ciebie anikawi serdecznie witam.
Wszystkim chorym na naszym bb duzo zdrowka.
Zuzaczku widze ze interes na dobre sie rozwija,gratulacje:-) .
Ja jak zwakle czekam na telefon od Axla i czytam zaleglosci.Jutro czekanie sie zakonczy,bo mniej wiecej o tej porze powinien byc juz w domu i trzymac mnie w swoich ramionach:-D .

anikawi NARESZCIE oj opuściłyście nas na baaaaaaaardzo długo, no i przygody nie fajne, że też takie cholerstwo wam się musiałąo przyplatać
imaqtru witam i pisz często o sobie i maluchach, a ze spaniem to ja się nie wypowiadam, bo szkoda nerwów, na razie zwalam na ząbki
a tak przy okazji spania Majka własnia przed chwilą się przebudziła i zawsze woła mama albo tata a dziś Zuzia (nasz kot) no i że co że kot ją tera ma usypiać :confused::baffled::sick: tylko kot ma to generalnie gdzieś
zuzaczku ja tez mam plan zamówić u ciebie całą serię, ale to za jakiś czas, jak tylko małej pokój rozplanuje :-):-D:tak:

słowiczku i reszta chorowitków powrotu do zdrówka szybkiego

a jeszcze odnośnie jedzenia to Majka chyba największy sierpniowy żarłok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak czytam ile wasze dzieci jedzą, to Majka wcina jak nakręcona :-)

marzena alicja pewnie Majka wcząchnęła literki
bibi a patrzyłąs na stroje na allegro ????? tam sa nawet nie drogie do kupienia a gotowe przebrania

ano przecież zapomniałam wam powiedzieć, wczoraj przenieśli mi egzamin, no i poszliśmy na imprezkę z mężem (25-lecie ślubu koleżanki z pracy) imprezka w wynajętej knajpce, szaleliśmy do 3 rano, dziś porażka z samopoczuciem, karkiem nie ruszam, rękami i nogami ledwo, spałąm 3,5 godziny, ale odżyłam, wybawiłam się za wszystkie czasy, było zajefajnie, polecam na odstresowanie się :-):-):-):-)

reklama
hej !!!!!

imaqtru witam !!!!

Anikawi no wreszcie :happy: zdrówka dla Roxi !!!

Gaga ale super ze pobawiliście sie a co tam kark ;-)

a co do jedzenia Liwii to ostanio nie chce zapeszać ale polepszyło sie i tak np zjadła w czwartek dwa talerze zupy z ryzem i pulpecikami a potem jeszcze wszamała dwa naleśniki i jeszcze by jadła ale nie dałam jej bo bałam sie ze jej dupsko rozerwie .......A jeśc zaczela elegancko odkąd sama moze łyżeczką machać czy widelcem no i trudno ze wszystko uświnione ale jak ja che ją szybko na czysto nakarmic to ani połowy z tego co sama nie zje !!!!

Do góry