reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A ja mam neta hahaha
jeszcze dzis pewnie jutro juz nie
Witam
Anikaw dobrze ze juz jestes i zagladaj czesto i dobrze ze juz choroby macie za soba
Imaqtru witamy
Z Amelką to jest tak ze je jak chce tzn jak ma ochote jak wpycham i przesadze to zwymiotuje wsio A je podobnie jak inne tzn słabo Tylko Majutek zjada pięknie i oby tak dalej
Zdrówka Słowiczku dla twoich pociech niech szybko zdrowieją
Żużaczku i kreci sie interes supppper
Gaga super ze poimprezowałaś fajnie tak i oby czesciej
Ja dzis na uczelni i powtórka z imprezy wczoraj nikt w sumie nie przyszedł na imieniny tylko siostra Krzycha przyjechała i została do dzis zabrala dziś Davida i pozchodzili sie goście dzis
Krzys usnoł wczesniej niz mała rano do pracy a ja na uczelnie po wpis do indeksu ciekawe co??mamyza ocenke ale napewno zaliczone matma 12 i historia 11 i koniec zobaczymy co bedzie
Jak mnie nie odłaczą jutro to popisze a jak nie no to do nastepnego jak tylko podłaczą wracam
Moja Amelka dzis skonczyła 18:-D
spadam spać
Pozdrwiam Wszystkie
Spokojnej nocki

reklama
hej!
Anika kope lat..... witamy ponownie
Imaqtru witamy...i skąd taki login? Gdzie pracujesz?
Co do spania to mój książe wciąż w nocy cyca podjada więc odkąd się urodził nie przespałam jeszcze całej nocy i oczywiście śpi ze mną (mąż w pokoju obok).
U nas dalej zęby w natarciu.....
Słowiczku Twój Łuki to by z moim tomkiem mogli sobie ręce podać... nasz skubaniec to gdzie może włazi. Dobrze że akwarium mamy z pokrywą bo by się już nieraz z rybami kąpał. Obsługuje sobie sam dvd + telewizor i mówi daj pyłota jak chce coś oglądać....
dziś moich chłopców maszynką obcinałam, Tomek się nie boi i nawet się cieszy jak ma włoski obcinane...

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka, bardzo bardzo się przyda i za miłe ponowne przyjęcie do BB!
Odkąd przestałam karmić piersią przesypiamy całe noce, co prawda do 6,30-7,00 ale bez pobudek, nielicząc ciągłego przykrywania, czy wasze pociechy też się tak rozkopują?
Żużaczku daj jakiś link aby obejrzeć co tak naprawdę robisz :eek:

Roksa też tyle wcina że czasem się zastanawiam gdzie to się mieści, ja jem mniej. Ile ważą wasze maluchy, Roksa tak ok.12 -12,5 kg

Ostatnio mnie trochę nie było, a tu taki ruch :-)
Imaqtru - witaj w klubie.
Anika - a wiesz że przy okazji każdej kolejnej "miesięcznicy" Marka zastanawiałam się jak tam Roksi. Dobrze wiedzieć, że OK.
Moje dzieci były tydzień u dziadków (trzy i pół dnia u jednych, i trzy i pół u drugich - sprawiedliwość musi być), a ja odchorowywałam jakąś grypę. Stanęłam na nogi ostatniego dnia przed ich przyjazdem i nawet za bardzo nie posprzątałam w domu, bo nie zdążyłam :( Od wczoraj już są i rozrabiają jak zwykle. Maras urzęduje na parapecie (okno zaklejone taśmą izolacyjną żeby przypadkiem sam nie otworzył), a Michał wywala wszystkie zabawki. Ech, życie wróciło do normy.
Pozdrawiam nocnie i życzę miłych snów i niewstawania aż do rana.

Anika mój to gania w nocy po całym łózku i kopie strasznie może pomyślę o śpiworku ale obawiam się że i z tego się cwaniak uwolni... dlatego ubieram go cieplej i kaloryfer mocniej odkręcam bo ciągle rozkopany śpi. I nawet przez sen ściąga sobie skarpetki. jak kiedyś położyłam go w śpiochach odpinanych w kroku to rano miał nogi na wierchu i śpiochy po odpinane....
Siedzę i siedzę a dopiero 2 strony tego artykułu zmalowałam.
idę spać...

witam mile panie o zwyklej dla mnie porze:tak:

Helenka przespala dzis od 20 do 2:30!:szok:
odkad przestalam jej dawac te glupie herbatki to kolki niet:laugh2: , odpukac itd.

bylismy u ortopedy, niestety cos tam z jednym bioderkiem niezbyt, na razie ystarczy szerokie pieluchowanie

Hania spi calkowicie odkryta, moglabym ja przykrywac 150 razy:no: i jak u anecik kreci sie wierci, nie moge jej klasc w pajacach bo je rozpina:szok: , spi w body i pizamie przez glowe wkladanej, spadam

reklama
Anika pod suwaczkami jest link do mojej galerii

dzis przychodzi pierwszy dzien opiekunka do dzieciaków. Starszego do szkoły zawiezie, zrobi mi zakupy, posiedzi potem z destrojerem a ja zajmę sie domem i zamowieniami

aha...
kaffka i gazeta z czeskim humorem i koniecznie dobrymi wiadomościami...takimi puchatkowo-zużaczkowymi
coffie2.jpg

Do góry