reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Anika teraz zdjęcie widzę...fajnie mała wygląda z tymi dydkami...a może tak w galerii byś nam coś zapodała???????
A z tym cholerstwem, to z jednej strony dobrze, ze to łagodne a z drugiej skąd? Ciekawa jestem też jak to dziewczyny załapały...
Jeszcze raz zdrówka!!!!

reklama
Co za zamowienie? Heee... Dziewuszka kupiła na allegro wieszaczek z imieniem maluszka (na chrzest). Potem, zeby poogladała wzory skierowałam ja do swojej galerii. Wynik - natychmiastowa wplata na konto za: wieszak, ramke do zdjęcia, szkatułe (w stylu tej dla Justyny) i zawieszka na łóżeczko - wszystko z jednakowym motywem i imieniem.....

imaqtru witam nowa mamusie zapraszamy pisz czesto....
anikawi fajnie ze mogłam pomoc
a moje dziecie ani mysli o spaniu wchodzi teraz na paczke od pieluch i skacze bam na dywan ....:-D
żużaczku fajnie jak cos sie dzieje . cuda robisz to ludziska zamawiaja :laugh2: ja cie tez dopadne ale jak bedziesz miała troche wiecej luzu no i nie iwem nawet na co bym sie zdecydowała bo wszytsko takie piekne robisz.....:cool2:
słowiczku to fajny wieczór sie zapowiada ....:eek: trzymaj sie ....

dobra znikam bo ciuchy z szafy ju z ląduja na podłodze:baffled:

Wreszcie Polka usnęla, jeszcze tylko starszy mlodzieniec zostal i buntuje sie przed spaniem!

Drogie Panie! :)
Jak Wam Wasze dzieciaczki spią w nocy? Bo kwestia snu mnie troche przeraza!

Witaj imaqtru pisz dużo i czesto.:-):tak:
A co małej Poli że ma tak długo gorączke:confused::confused:
A moje dziecie to różnie spi w nocy ,ale nadal sie budzi,szczególnie jak go na BB pochwale ze ładnie nocke przespał.
Wiec nie chwale...Ale dzis spał;-):happy: ciiicho
nic nie pisalam.:laugh2:
Słowiczku, ach te choroby niech nas wreszcie opuszczą.
Arabella a czyja ta osiemnastka ,bo chyba nie twoja:-D;-)
ani nie Marty:confused:
A dziewczyny musze na sobote przebrac moją Julie na bal karnawałowy.
Może poddacie mi jakis pomysł.Ja wymysliłam biedone.co o tym myślicie???
prosze o propozycje.
Moje dzieciolki śpią ,a ja tez już ledwo na oczy patrze.:nerd:
Wiec pozostaje mi iśc luli.

Arabella a czyja ta osiemnastka ,bo chyba nie twoja:-D;-)
ani nie Marty:confused:
Bibi, naszych córeczek. Stuknęło im osiemnaście miesięcy!:-) ;-) :tak: :-D
imaqtru, Michalinka - jak ma dobrą noc - to budzi się o 4:20 (nie wiem dlaczego, ale prawie zawsze jest to akurat 4:20) i śpie przy niej do ok. 6, w tym czasie kilka razy budzi się z wrzaskiem. A o 6 jest koniec spania więc zatykam ją cycem. Ona miętoli i trochę pije a ja drzemię jeszcze z godzinkę. Ale bywa też, że obudzi się o 1:30 i z krótkimi przerwami, wyje do rana.

Po prawie tygodniowej goraczce, w koncu wczoraj lekarz stwierdzil zapalenie oskrzeli u Poli, w ciagu tego tygodnia bylam 3 razy u lekarzy, ktorzy nic nie widzieli, a dzieciaczyna meczyla sie strasznie przy temperaturze od 37,7 do 40,3. Na co dzien energiczna i zywa, wczoraj padla totalnie, nie miala sily podniesc sie z lozeczka. Ale dzisiaj po poludniu nastapila lekka poprawa, chyba leki zaczynaja dzialac, bo pokrecila sie troszke po domku. Mam nadzieje ze to zapowiedz poprawy... bo wczoraj strasznie to wygladalo.

Biedrona jest fajna, jak szukalam stroju dla mojego Dominka to widzialam przesliczne przebranie pszczolki, bylo cudne!!!!!

reklama
hello
Witam nową mamę i pozdrowienia dla Anikawi po dłuższej nieobecności.
Niedawno wróciliśmy od znajomych , mieliśmy zaproszenie na sushi i jeszcze dzisiaj rano zarzekałam się ,że nie wezmę do ust surowej ryby. Ale na szczęście Polska to nie Japonia i nie ma u nas portu ze świeżymi rybami- ryby były gotowane . Obżarłam się okrutnie.:szok: Pyszne . Polecam.Tylko z pałeczkami miałam problem.:-p

Imaqtru - Julka przesypia cała noc bez pobudek także nie wiem jakie to są problemy.W ogóle rano jak się obudzi to mówi cześć i przytula sie do misia i lubi jeszcze polezeć chwilkę.Taki leloch.
Bibi - biedronka fajny pomysł.Tylko skąd kostium???

Do góry