reklama
Witaj anikawi:-) i pisz,pisz....
im wiecej tym lepiej....ostatnio coś coraz mniej do czytania.....
mimo iż jeszcze dziewczyny dochodza
a zdjecie Roksi z cymelkami superJaka duża pannica.
Marta no to super że już lapik działa
A i u was też jaja są the best
Słowiczku oby łukiemu szybciutko nosek sie oczyscił.
A ten katar to może na zeby-u nas zawsze sie pojawia przy wykluwaniu zeba.
im wiecej tym lepiej....ostatnio coś coraz mniej do czytania.....
mimo iż jeszcze dziewczyny dochodza
a zdjecie Roksi z cymelkami superJaka duża pannica.
Marta no to super że już lapik działa
A i u was też jaja są the best
Słowiczku oby łukiemu szybciutko nosek sie oczyscił.
A ten katar to może na zeby-u nas zawsze sie pojawia przy wykluwaniu zeba.
słowiczek
mama pisklaczków
A gdzie jest to zdjęcie małej Roksi??? Bo ja nic nie widzę??!!
Witaj anika!!! Zdrówka dla małej. Jak to się stało, że załapała salmonellę? Jajo, krem???
A ja chyba pochwaliłam Łukiego i jego jedzenie...Połowę mniej je teraz.... Ale je...
Bibi u nas ten katar tym razem nie od ząbków, tylko do Gaby!!! Zaraziła go.
Dziękujemy za życzenia zdrówka!!
A nam mały dziś napędził stracha...Obok regału z książkami stoi fotel a pod regałem stała suszarka z ciuchami. No i g.ó.w.n.o małe wlazło na fotel a z fotela na tą suszarkę i ściągnął sobie mój telefon, który i tak leżał dość wysoko...
Wyobrażacie sobie Przecież ta suszarka jest chwiejna, mogła się przechylić, mógł młody wpaść między te pręty...nie chcę nawet myśleć co mogłoby się stać, gdyby mąż go wcześniej nie znalazł...a był to moment jak został sam w pokoju. Normalnie włosy dęba stanęły.
Suszarka już wyeksmitowana...
Teraz wszystko co można poustawiane wysoko, co można - zamknięte...itp. itd.....
Aż się boję co młody jeszcze wymyśli. Parapet już przerabiałam, wstawanie na głośniku i mjastrowanie przy dvd, siadanie na obrotowym krześle aby popstrykać kompa...i jeszcze mogłabym wymieniać...MASAKRA
Witaj anika!!! Zdrówka dla małej. Jak to się stało, że załapała salmonellę? Jajo, krem???
A ja chyba pochwaliłam Łukiego i jego jedzenie...Połowę mniej je teraz.... Ale je...
Bibi u nas ten katar tym razem nie od ząbków, tylko do Gaby!!! Zaraziła go.
Dziękujemy za życzenia zdrówka!!
A nam mały dziś napędził stracha...Obok regału z książkami stoi fotel a pod regałem stała suszarka z ciuchami. No i g.ó.w.n.o małe wlazło na fotel a z fotela na tą suszarkę i ściągnął sobie mój telefon, który i tak leżał dość wysoko...
Wyobrażacie sobie Przecież ta suszarka jest chwiejna, mogła się przechylić, mógł młody wpaść między te pręty...nie chcę nawet myśleć co mogłoby się stać, gdyby mąż go wcześniej nie znalazł...a był to moment jak został sam w pokoju. Normalnie włosy dęba stanęły.
Suszarka już wyeksmitowana...
Teraz wszystko co można poustawiane wysoko, co można - zamknięte...itp. itd.....
Aż się boję co młody jeszcze wymyśli. Parapet już przerabiałam, wstawanie na głośniku i mjastrowanie przy dvd, siadanie na obrotowym krześle aby popstrykać kompa...i jeszcze mogłabym wymieniać...MASAKRA
Witam Panie
Szukalam dzisiaj w necie informacji na temat zapalenia oskrzeli i wysokiej temperatury u dzieci i znalazlam to forum. A ze jestem podwojną sierpniową mamą to zajrzalam i tu. Moja Pola - sierpien 2005 i Dominik - sierpien 1999!
Pozdrawiam
Szukalam dzisiaj w necie informacji na temat zapalenia oskrzeli i wysokiej temperatury u dzieci i znalazlam to forum. A ze jestem podwojną sierpniową mamą to zajrzalam i tu. Moja Pola - sierpien 2005 i Dominik - sierpien 1999!
Pozdrawiam
Ż
żużaczek
Gość
imaqtru witamy serdelecznie!!
ja jestem podwójną mama sierpniową, nio to mnie przebiłas
Kurcze, znów mi sie zamowienia posypały....kiedy bede spac?
ja jestem podwójną mama sierpniową, nio to mnie przebiłas
Kurcze, znów mi sie zamowienia posypały....kiedy bede spac?
słowiczek
mama pisklaczków
Witaj imaqtru z dzieciaczkami !!!!!
Zapraszamy do pisania tutaj i na naszych innych wątkach i czuj się tu u nas dobrze!!!
Napisz nam więcej o sobie i dzieciaczkach!!!
Śliczne zdjęcie Poli i Dominkia w awatarku.
Pozdrawiam.
Zapraszamy do pisania tutaj i na naszych innych wątkach i czuj się tu u nas dobrze!!!
Napisz nam więcej o sobie i dzieciaczkach!!!
Śliczne zdjęcie Poli i Dominkia w awatarku.
Pozdrawiam.
słowiczek
mama pisklaczków
A moje potworki już śpią!!!I dobrze, bo dziś szalały i psociły za czwórkę!!!
Jutro znów cały dzień zostaję sama. jak ja to przeżyję?
Mąż w delegację jedzie do Pruszkowa. Tylko mam nadziję, ze go mafia nie dopadnie ...
Miłego wieczorku!!!!
Jutro znów cały dzień zostaję sama. jak ja to przeżyję?
Mąż w delegację jedzie do Pruszkowa. Tylko mam nadziję, ze go mafia nie dopadnie ...
Miłego wieczorku!!!!
reklama
anikawi
Fanka BB :)
A salmonellę prawdopodobnie załapały (razem z mojej przyjaciółki córeczką - 2 m-ce starszą od Roksy Alą) na Sylwestra na Kaszubach, nie mamy pewności no bo jak, ale nic mi innego nie przychodzi do głowy, żeby tyko one dwie a nikt z nas nic nie ma, bo oczywiście wszycy zrobiliśmy sobie badania! Cholera 30 lat żyję i nigdy nic takiego mnie nie trafiło a ona zaledwie 1,5 roku! I gdzie tu sprawiedliwość. Dobrze że to Salmonella Enteritidis czyli ta łagodniejsza odmiana, ale mimo wszystko!