reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
witam
kaffke pije ,dziecie spi, słonce swieci...spacer 2 godzinny zaliczony...zycie jest dzis piekne :-D

Hej Laski,
bardzo dawno mnie tu nie było, wszystko się pozmieniało, ale to nic. ważne że Wy jesteście! weszłam i czytam jak bym nie robiła takiej długiej przerwy. Powolutku będę nadrabiać i zachłannie czytać co się u Was pozmieniało.
U nas styczeń był paskudny, zaczęło się od biegunki z temperaturą, jak się okazało to była sallmonella, do tego doszło zapalenie gardła i antybiotyk, który nie zadziałał i mieliśmy zapalenie oskrzeli a na koniec zapalenie ucha!
Teraz wyszliśmy z tego całego paskudztwa, została nam sallmonella, albo i mam nadzieję nie! W życiu nie miałam takiego stresa, ryczałam jak bóbr.
Nikomu nie życzę i mam nadzieję ze wasze pociechy są zdrowe jak rybki!!!
gorące buziaczki, ciesze się że jescze jesteście
Anika:-D

Cześć Kobietki.
Ja się nie pojawiam od kilku dni, a to dlatego, że mąż sprzedał nasz stary komputer i kupiliśmy laptopa. I właśnie z niego wysyłam dzisiaj do Was pierszego posta.

U nas bez zmian wszystko w miarę oki.
Agata, co do niejadkowania to u nas jest znowu problem z podjadaniem między posiłkami. dziewczynki często wsuwają jakieś ciasteczka lub platki śniadaniowe i potem nie chcą kolacji. Pozostałe posiłki jedzą bez problemów. No i u Was wszystkich obowiązkowo jeszcze mleko na kolację, a u nas mleka nie ma już dawno. dziewczynki jedzą kaszę na śpiąco około 22, chyba tak jak Łuki Słowiczka. Ale niestety jak nie zjedza kolacji to muszę im cos dać. A najchętniej jadły by cały czas jajecznicę.

Słowiczku, życzę Wam żeby przeszedl szybko katarek!!!!!

Anikawi, witaj po przerwie i Wam też dużo zdrówka!!!! Musialaś się najeść sporo strachu.

Marta teraz to podziwiam Cię jeszcze bardziej a wręcz z miesiąca na miesiąc ten podziw rośnie, jak Ty sobie radzisz z dwiema na raz??? i ciekawa jestem jak Twoje układy z teściami?

anikawi witaj ....jam nowa to sie nie znamy ale im nas wiecej to weselej
dobrze ze juz pokonaliscie paskudztwa
ja podziwiam tez mart ei wszytskie rozdwojone mamusie ....:-) wielkie brawa dla was

Madzia witaj, super że się jeszcze powiększamy!
Dziewczyny jak mam dodać zdjęcie w tym nowym design??? Dodałam ale się nie pokazuje!:no:

anikawi
jak zdjecie w avatorku to panel uzytkownika a potem edytuj avatar_chyba tak to sie pisze:baffled: a jak podpis to panel uzytkownika a potem edytuj podpis. z umieszczaniem fotek w galerri sama mam problem zawsze wychodza mi takie małe:no: oj techniczna masa ze mnie ciemna :baffled: :laugh2: :szok: :wściekła/y: ale moeze pomogłam:-p

reklama
anikawi umiesciałas zdjecie w profilu publicznym . a powinans w avatorku ....ale zdjecie rewelacja ????jeszcze jeden sie nie zmiesił .:-D :-D :-D :-D

Do góry