reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

moze potem uda mi sie poczytac co u was....teraz zupełnie nie mam czasu bo jeszcze pracowałam na kompie w domu...

uffffffffff.....ale odżyłam wkoncu jak zobaczyłam tyle ludzi...jakby mnie z klatki wypuscili...

olus był grzeczny pod opieką babci...

obiad na jutro ugotowany...

ide zajac sie olem

reklama
no widzisz żanetko a tak sie bałas i miałas obawy.
fajnie ze dzionek ci minął expressowo . ja pracuje dalej usilnie oby do 22.00:-D :-D :-D dobrze ze zaraz m....jak m to troche czasu upłynie
a ja własnei jak przyszłam do pracy dostałam zaproszenie na imprezke pracownicza
i nie wiem czy mam isc czy nie??otóz odbywała by sie ona zaraz po pracy czyli nie widziałabym majowego cały dzien....??????????co byscie zrobiły na moim miejscu. nie zamierzam siedziec długo ale maja napewno bedzie spala jak ja wróce i cały dzien nie bedziemy sie widziec...isc????:confused: :confused: :confused:

no jestem, niestety mam iść znowu do alergologa bo to ataki astmy, ale przemyślę czy mi się chce iśc do lekarza, przy wieczornym papierosku :-):-):-)

jeśli chodzi o smoki to Majka ma jeden i tylko do spania go ma, na razie nie myślę o oduczaniu

no i nie wiem co jeszcze, jakoś nic mi się nie chce :-(

gaga - ja tez papierosowa ale nigdy sie nie przyznaje do tego u lekarza:-D :-D :-D :-D . ale wybierz sie do pana doktora niech osłucha, zbada...bedziesz psokojniejsza ....dostaniesz leki i pomoze :tak:

Oj gaga nieładnie ,ataki astmy a ty nadal papierosku.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!
Marsz mi do arelgologa ,chyba że na starośc chcesz być zdechlawą babką.;-)
Dziewczyny a ja tak odzwyczaiłam moją Julię:
Powiedziałam jej ,żeby smoka dała myszkom:tak:,tzn. wrzuciła do kosza ,
a one sobie po niego przyjda.Taka bajeczka;-)
I ona bach do kosza trellelele...
Ja cichaczem tego smoka sprzątłam.
I idziemy pokazać że już sobie zabrały.
A ona że myszki maja jej cycusia ,zadowolona.:-)
Ale nocka i co.....Ona o smoka a ja jej że dała myszkom i one sie tam cieszą i takie tam duperele.
I tak właśnie sie oduczyła.A ja ją na karzdym kroku chwaliłam,
że taka dzielna i dała myszkom.
(oczywiście leżał w szawce....wrazie gdyby.)Miała wtedy rok i 10 mies.
Z Bartoszkiem nie bede miała problemu ,bo nie używa smoka wogóle,
Nawet nie wie doi czego służy.Kiedyś znalazł w zabawkach to lali wkładał.
Żaneta ,jak szefowa wraca to porządek musi byc;-) i dyscyplina tez:tak:
Ale to fajnie ,że dajesz rade.
Madzia ty sie nawet nie zastanawiaj tylko sru na imprezke,
cos ci sie w koncu od życia należy.A Majka przyzwyczajona do twej nieobecności nie zauważy nic .Dla niej to nie bedzie jakaś katastrofa.
A ty bedziesz miała okazje sie wyrwac.

Hej dziewczyny u nas zasypało i jest biało.:tak:
Z 5 centów śniegu i nadal sypie.
A ja jutro do lekarza z dziecmi, bo dziś sie nie dostałam.
Ciekawe jak dojade,jak tak dalej pójdzie to chyba sankami a nie samochodem.
na dziś sie żegnam do juterka papatki!!!:-)

Dziewczyny to mój Bibi najbardziej rozpuszczony:elvis: ! Ze smokiem się nie rozstaje, nawet się nie zastanawiałam nad odrzuceniem! W nocy mleko obowiązkowo, przed spaniem oczywiscie też. Spanie od 1 w nocy pomiędzy rodzicami. Już nie wspomne o batonikach czekoladowych itp. No i wiecie chyba już pisałam, że tylko 3 słowa mówi!!! Na mnie i Arka mama, na psy-kaka, na smoczka-didi. Kumać kuma tylko nic niechce powiedzieć. Kurde jak tak czytam to nasze bumowe bąble to już nawijają:eek: .

mobugaj bo nasze bąble na bb siedziały a twój się opieprzał więc teraz niech nadrabia zaległości ;-):-):-D

a mój mąż kupił mi dziś kurteczkę na narty rossignola :-) piękna, czerwnono-czarno-biała, ahhhhh cudeńko, nic tylko czas na stok pomykać a później sie na krupówkach pokazać :-D

Dziewczyny to mój Bibi najbardziej rozpuszczony:elvis: ! Ze smokiem się nie rozstaje, nawet się nie zastanawiałam nad odrzuceniem! W nocy mleko obowiązkowo, przed spaniem oczywiscie też. Spanie od 1 w nocy pomiędzy rodzicami. Już nie wspomne o batonikach czekoladowych itp. No i wiecie chyba już pisałam, że tylko 3 słowa mówi!!! Na mnie i Arka mama, na psy-kaka, na smoczka-didi. Kumać kuma tylko nic niechce powiedzieć. Kurde jak tak czytam to nasze bumowe bąble to już nawijają:eek: .

jakbym o mojej majuni czytała :-) :-)

reklama
a tak jeśli chodzi o mówienie, to Majula uczyła się dziś mówic traktor no i mówi tak trochę po swojemu, ale słodka jest jak język łąmie :)

marta ja pamiętam te czasy kiedy to moje małę nie chciało spać o 23, albo budziło się o 2 i do 4 dawaj zabawa :-)

Do góry