reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No to ja jestem juz iii
Mała wstała przed 18 dzis i spała 3 godz ponad szok ale juz o 22 do spania jeszcze cciałam jej dać witaminy w syropie a ta zachłysneła sie i wszystko ble.. myslałam ze mnie trafi wiec karmienie męka od nowa ale padła wymęczyło ja to żyganie
Ja eż myślałam coś o sposobie żucania smoka takim jak Bibi ale stanowczo i nie dam juz wcale musze tylko wybrac dobry moment i żeby nie miała ani widziała żadnego u nikogo!przez jakis czas
A nie wiem czy mi sie zdaje czy jej jedyneczki do przodu przez tego smoka nie ida i dlatego szybko żucimy nie bede czekać juz długo musze sie tylko nastawic psychicznie na nieprzesppane nocki
Co do gadania to Amelka to gaduła jak ja wiec juz kuma bardzo duzo i odpowiada że mi kopara spada strasznie np. pytam ja gdzie ma brzuszek przy kapaniu to mi pokazuje a ja jej siup łyżke kaszy bo je na noc w wannie i tak tylko zjada wszystko wiec pytana kolejno o nos itp. odpowiada za drugim razem juz "nie wiem" i tak jej sie spodobało ze nic nie wiedziała gdzie tata "nie wiem" a jeszcze fajnie wzrusza przy tym ramionkami rozbraja mnie
jak jej mówie bajkę stara to juz mnie wyprzedza i mówi słowo za mnie no wiele by opowiadac
Gaga uciekaj do kekarza a nie fajki ci w glowie
Madzia a ty mam nadzieje że na imprezce należy ci sie
Żaneta no to pogromca wszedł do salonu ;-) :-D beda sie bali nie a tak serio to super wyluzujesz sie i miedzy ludzmi inaczej tak trzymaj
Marta mam nadzieje że juz śpią! I oby spały do samego rana

reklama
hej
ale mam sajgon........Tomek wrzucił dziś moją komórkę do wanny z wodą i mam d...e nie telefon...... wczoraj uziemiona na konferencji do 19 jutro zajęcia o 17 w czwartek wywiadówka a w piątek kółko a w sobotę zajęcia....
dobrze że od poniedziałku FERIE!!!
Umówiłam Tomka na wizytę do dermatologa bo dostaje mi jakieś plamy - liszaje na całym ciele, mówiłam o tym pediatrze ale kazała nabiał ograniczyć...... ciekawe od czego to, może proszek, płyn do kąpieli??
Idę zjeść kolację....... i spać....
Pozdrawiam

Anecik no to życzę ci wypoczynku w ferie
Mąż wrócił z pracy i się kąpie i lulu spadamy
A jeszcze Amelka też ma ale tylko po kąpaniu takie duże czerwone plamy i myślę ze to przez mydło ale juz 3 razy jej zmieniłam i to samo i te plamy sa gorace zawsze tez musze ja wziąsc do lekarza ale mamy szcze pienie za tydzien to sie zapytam
Dobrej nocki papa

madzia dzieki za info wozkowe, ja na razie sobie daruje podwojny wozek i tak nie jestem w stanie zejsc sama po schodach z 3pietra bez windy z dwojka maluchow

zawsze wychodze z kims, wiec bierzemy dwa wozki, a pozniej mysle moze Hania wogole zrezygnuje z wozka, zobaczymy

Helenka od wczoraj dostala jakiegos szalu, nie chce lezec w kolysce ani w foteliku tylko na raczki jak nie to sie drze:no: , mam nadzieje ze to przejsciowe bo jak nie to sie zachlastam , Hania tez sie chyba wscieknie ze w ogole sie nia nie zajmuje...

bylam wczoraj u alergologa, ta sapka nie jest alergiczna, suche powietrze, maly nosek i najmniejszy fluk juz powoduje zmniejszenie przeplywu powietrza, mam po prostu czesciej czyscic nos i nawilzac powietrz na noc pieluchami mokrymi, ulzylo mi, bo juz mialam wizje alergii

jesli chodzi o smoka to ja na razie zrezygnowalam od odzwyczajania, Hania widzi smoka u swojej siostry, ale co ciekawe nie zabiera jej, jest przyzwyczajona o smoka tylko w lozeczku

no i tak to mniej wiecej u mnie

Atol ale ciekawa godzinka.....

Oj maluszki, zdrowiejcie. Albo mrozu siarczystego albo prawdziwej wiosny nam trzeba bo te wirusy nas wykonczą....

Dzis przychodzi do mnie nauczycielka Boguchy - na dwudniowy kurs decoupagu. jest niesamowicie sympatyczna dziewuszką, więc wróżę sobie miły dzień.

Bogucha w Bielsku, dziś jedzie z tesciami do Warszawy. Wczoraj małam lekkie spięcia z tesciową na zasadzie "ja wiem lepiej jak nalezy wychowywac twoje dzieci" jeden zero dla mnie a tesciowa lekko obrazona:-D:-D:-D:-D:-D

Juz jestesmy umówienie z fachowcami od pompy ciepła. Jupi!!
Kończe trzecia z zamowionych ram (zielone)...przestałam lubić zielony czyli - nie nadaje się na rzemieślnika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sprzedałam na allegro wieszaczek z imieniem maluszka - czekam teraz na wiadomość odnosnie projektu. To już 3 aukcja na allegro która została "zauwazona"...z czterech wystawionych:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przymierzam się do nawiązania współpracy z Artisaną - może zostane szkoleniowcem na nasz region. Tylko musze się dowiedziec co proponują.

Wysłałam 2 artykuł o deceou do BB. Niedługo rusza nowa strona:tak::tak:

No i miłego dnia!

Napiszcie jak sie podobały prezenta dla dziadków - bo tylko marta "doniosła" o reakcji:-D:-D

Żużaczku jestem pod wrażeniem.Jednak jak się człowiek rozkręci to wszystko może a jak się rozleniwi to całkiem nic się nie chce.Ja póki co do tej drugiej grupy należę :baffled:
Madzia i co?Wybrałaś się na imprezkę?
Margarita Domiś smoczka nie chciał nigdy.Za to zasypia z butlą(czy to kaszka czy herbatka),wypija,wyrzuca i śpi.
A tak wogóle u mnie też w końcu śnieg i się cieszę,bo go brakowało.W końcu zima jest :tak: A kombinezon już w drodze,czyli czekaja nas śniegowe szaleństwa.No,chyba,że stopnieje...

Czy Wam też jak napiszecie posta,pokazują się pierwsze napisane w wątku :confused: i czy na zamkniętym też macie jakieś majowe mamy 07 ??? Coś mi się chrzani ostatnio to bb...:dry:

hej
ale mam sajgon........Tomek wrzucił dziś moją komórkę do wanny z wodą i mam d...e nie telefon...... wczoraj uziemiona na konferencji do 19 jutro zajęcia o 17 w czwartek wywiadówka a w piątek kółko a w sobotę zajęcia....
dobrze że od poniedziałku FERIE!!!
Umówiłam Tomka na wizytę do dermatologa bo dostaje mi jakieś plamy - liszaje na całym ciele, mówiłam o tym pediatrze ale kazała nabiał ograniczyć...... ciekawe od czego to, może proszek, płyn do kąpieli??
Idę zjeść kolację....... i spać....
Pozdrawiam

ancik da sie ja uratowac tzn komórke.... połuz ja przy kaloryfeze... porozkładaj na częsci... i najwazniejsze nie włanczaj jak jest mokra...najlepiej jakbys ja przy tym kaloryfeze suszyła ok 3-4 dni... po tem powinna działąć...

to sa triki ...hahhaha... tylko najwazniejszy ...jezeli taka mokra sparwdzałąs czy działą to juz dupa....

reklama
witam
impezka dopiero w piatek ale chyba nici z tego bo mama powiedziała ze moeze owszem zostac ale na 2 godz. :wściekła/y: :wściekła/y: a widomo imprezka zawsze poznij sie rozkreca. wiec chyba sobie podarje
evelinka - u mnie tez najpierw wyskakuje pierwszy post z watku
i tez miała m majowe mamy na zamknietym ale juz chyba nie ma
marta -mam nadzieje ze dziewczynki szybko zasneły .
pozdrawiam

Do góry