reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A moi ze spaniem coś się poprzestawiało. Śpią w dzień tylko raz tak jak Maja Gagi, a mimo wszystko wieczorem po kąpaniu dostają takiego powera, że nie można ich uspić do 21,30. Potem padają jak muchy.

Gaga, właśnie daj znać co CI lekarz powiedział.

A co do Julek. To moje dziewczynki mają koleżankę Julkę, z tego samego roku, tylko z października, córeczka znajmoych. I od kiedy zaczęliśmy do nch jeździć z MAłymi, to teraz zawsze jak jedziemy to Alicja woła : "Juka".:-)

reklama
Witam
Ja uspałam mała i przed kompem oczywiście z wami
Gaga no i jak??????????????????? pisz ?????????
Slowiczku wiec oby odpowiedz przyszła jak najszybciej
Dziewvzyny wasze maluchy usypiaja jeszcze ze smokami???
kiedy myślicie je oduczać?????
ja chce po skończyniu przez małą półtora roku wiec za ok miesiąc mam nadzieje ze juz bedzie bez
Doradzcie jak to zrobić szybko i najmniej bolesnie??

:-) ;-) witam z pracki
moja stonka nie spała i spaceruja z niania . dzis znów spokojnie wiec bede na bieząco zagladac.
słowiczku - u mni eto samo nawet mróz nie poskromi tyranka mojeog:cool2:

Witam
Ja uspałam mała i przed kompem oczywiście z wami
Gaga no i jak??????????????????? pisz ?????????
Slowiczku wiec oby odpowiedz przyszła jak najszybciej
Dziewvzyny wasze maluchy usypiaja jeszcze ze smokami???
kiedy myślicie je oduczać?????
ja chce po skończyniu przez małą półtora roku wiec za ok miesiąc mam nadzieje ze juz bedzie bez
Doradzcie jak to zrobić szybko i najmniej bolesnie??

maja ze smokiem zasypia na noc i to nie z jednym. ona jest prawdziwym smoczkowym tyranem. ma ich chyba z 15 scie . i nie wiem jak pojdzie odzywczajanie ..... chyba bedzie ciezko, nawet o tym ni e myslałam . bo narazie smoczki bardzo ja uspokajaja. i nie ssie w nocy tylko jak zasnie to wupluwa . tylko przed zasneiciem dydoli.

Amelka też przed zaśnięciem pózniej pluje ale jak sie kręci czy kwęknie to jej daje ale też ma 5 memli i jej nie daje wiecej niz 2 na raz lub tylko 1 bo zaraz sie bawi i zamienia w kółko i nie usypia szybko ma jeden tto nie ma zabawyale jak ja oduczyć?????????????? nie mam pojęcia

MARGARITA nie mam pojecia bo mnie to tez czeka. ale ja chyba zrobie to drastycznie. wyrzuce i nie bedzie :eek: jednego schowam i juz bo jak awanturka sie rozpeta to zawsze lepiej miec zapas:)

Mnie się wydaje ,że z tymi smoczkami to trzeba konsekwentnie - ani nawet jednego, jak się wyrzuca to koniec i trzeba awantury wytrzymać. A tak swoją drogą to Julka ma tylko jeden smoczek.
Przed chwilą mnie rozczuliła , była bajka bracia Koala i mówię do niej : "popatrz , tam są misie" a ona do mnie : "nie ma" a za chwilę rozłożyła ręce i dodała : "nic", a fakycznie pokazywali jakiegoś innego stwora.:-):-)

no jestem, niestety mam iść znowu do alergologa bo to ataki astmy, ale przemyślę czy mi się chce iśc do lekarza, przy wieczornym papierosku :-):-):-)

jeśli chodzi o smoki to Majka ma jeden i tylko do spania go ma, na razie nie myślę o oduczaniu

no i nie wiem co jeszcze, jakoś nic mi się nie chce :-(

reklama
witam juz po pracy....
hahaha narobiłam troche zamieszania wsród pracowników jak sie okazało ze żona szefa zaczyna kontrolowac punkty....ja nie kontroluje tylko pracuje i głównie sprzatam... pedant ze mnie i doprowadza mnie do furii ze jest syf a klientów nie ma ... a pracownik siedzi i gada na gg.........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry