reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Marta też myślałam o tej herbatce. Muszę tylko wypróbować czy w ogóle będzie chciała pić z butli, bo do tej pory wszelkie nowości, w tym soczki to tylko łyżeczką. Ale muszę poczekać do weekendu bo nie mam jak wyśćz domu a Darek to nie wim co kupi, zresztą sama muszę popatrzeć na te herbatki. Dzisiaj i tak wyzwanie przed nim bo musi kupić mi owocki bo się kończą a mała samych jabłek na pewno nie zje :p. Może spróbuję z wodą.

Goga - ja bm się nie odważyła na poruszanie zwykłymi autobusami bo wózek plus Marysia to 25 kg a ja się panicznie boję wznoszenia/znoszenia jej w wózku po schodach. Nigdy nikomu na to nie pozwalam. Zastanawiałam się na nosidłem ale teraz już sobie daruję, najwyżej kupię taką najtańszą parasolkę no i może zrobie to cholerne prawo jazdy.

MalaYoo a masz na oku jakiś ciekawy ciucholand ;D. Może zdradzisz mi adres ;)

reklama
A mam pytanie dotyczące drukarek. Czy możecie polecić jakąś drukarkę do domu, albo może nie polecacie jakiejś. Bo ja do jutra muszę się zdecydować. Poprzednią drukarkę załatwił Darek z oszczędności nabył tańszy tusz i głowicę zalało jakimś badziewiem. Nowa głowica 250 pln a cała drukarka kosztowała chyba 350. I zaoszczędził a nowy wkład kosztował 40 pln :-X

Mailen, mam klocki ;D

Agata, możesz spobować z wodą. A polecam moje dziewczynki bardzo lubią herbatkę Hippa jabłkowa z melisa jest od 4 miesiąca.

Dziewczyny a może przy tych klockach jest jakis inny numer bo ja dzwonię na tamtem ale tam jest chyba odłożona słuchawka ???.

!@#$% Wózek jeździ prosto!!!!! Tak mi powiedzieli w serwisie. Q ja mam chyba jakieś probelmy ze wzrokiem. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Tyle że dzisiaj będzie do odbioru. Jeszcze raz mam spróbować.

Agata, odbierz wózek, sprawdz i oddaj jeszcze raz jesli bedzie zle. Albo sprawdz od razu przy nich i wcale nie odbieraj. Zapłaciłas kupe kasy to chyba masz prawo wymagac zeby wozek byl dobry.

Marta no widzisz, mówiłam ze beda niebawem ;D z tym że mój Olek jeszcze nie bardzo umie sie nimi bawić...bo nie mozna ich pogryść ::) :p
A i jeszcze dzieki za to że wierzysz we mnie ;) bo ja juz czesto sama wątpie w siebie :laugh:
A Ty jak z ta pracą, chyba na razie nie chodzisz????

Agata przy klockach nie ma żadnego numeru to jest zapakowane tylko w kartownik a w śroku klocki, nie ma juz zadnej broszurki ani nic...
A co do wózka to moj też zjezdza z trasy, ale jeszcze nie reklamowałam...ciekawe co by mi powiedzieli, pewnie ze kula ziemska jest okrągła i to przez to ;) :laugh: ::)

A moje dziecko własnie testuje moje nerwy. Szczypie mnie, gryzie, a spac jej sie chce jak nie wiem, ale nie pojdzie tylko bedzie sie cholernik droczyl ze mna. Polozyc tez sie nie da bo wyje, a druga spi. Ja juz nie mam siły :mad:

reklama
Cześć dziewczyny! Ja zauważyłam że odkąd daje mojemu synusiowi więcej jedzenia w dzień to jest bardziej radosny, pogodny i jakby lepiej mi śpi w nocy. Zresztą nigdy nie miałam z nim problemów z jedzeniem - jak widzi jedzonko ze słoiczka to aż z radości wiija nóżkami i się śmieje o tak:

Do góry