agata806
Fan(ka)
Marta też myślałam o tej herbatce. Muszę tylko wypróbować czy w ogóle będzie chciała pić z butli, bo do tej pory wszelkie nowości, w tym soczki to tylko łyżeczką. Ale muszę poczekać do weekendu bo nie mam jak wyśćz domu a Darek to nie wim co kupi, zresztą sama muszę popatrzeć na te herbatki. Dzisiaj i tak wyzwanie przed nim bo musi kupić mi owocki bo się kończą a mała samych jabłek na pewno nie zje . Może spróbuję z wodą.
Goga - ja bm się nie odważyła na poruszanie zwykłymi autobusami bo wózek plus Marysia to 25 kg a ja się panicznie boję wznoszenia/znoszenia jej w wózku po schodach. Nigdy nikomu na to nie pozwalam. Zastanawiałam się na nosidłem ale teraz już sobie daruję, najwyżej kupię taką najtańszą parasolkę no i może zrobie to cholerne prawo jazdy.
MalaYoo a masz na oku jakiś ciekawy ciucholand ;D. Może zdradzisz mi adres
Goga - ja bm się nie odważyła na poruszanie zwykłymi autobusami bo wózek plus Marysia to 25 kg a ja się panicznie boję wznoszenia/znoszenia jej w wózku po schodach. Nigdy nikomu na to nie pozwalam. Zastanawiałam się na nosidłem ale teraz już sobie daruję, najwyżej kupię taką najtańszą parasolkę no i może zrobie to cholerne prawo jazdy.
MalaYoo a masz na oku jakiś ciekawy ciucholand ;D. Może zdradzisz mi adres