reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej!!
Dzięki za poprawę nastroju!! Ten upał może człowieka zabić!!!
Nawet mój maluszek nie za bardzo się dziś wierci!!
Nie zazdroszczę problemów z opieką nad maluszkami!! Moja mama umyła mi dziś okna i pomaga w wielu pracach domowych na szczęście mieszka bardzo blisko i będzie mi też pomagać przy maleństwie, a jak wrócę do pracy to będzie roizpieszczać swojego wnusia!! Moja Teściowa mieszka w odległości 100km od nas. I ja też nie mogę narzekać bo jest OK!! Troszczy się o nas i martwi!! Jak by coś to mogę liczyć i na jej pomoc w opiece nad wnusiem!!
Gaga więc i ja podaję to co potrzebne:
Aneta (Kędzierzyn - Koźle) termin 6 serpnia, syn (nad imieniem debatujemy!!)
Co do mężów to mój anielska cierpliwość!!
Ja ostatnio strasznie jestem zakręcona!!
Strasznie dziś bolą mnie plecy!!
Pozdrawiam

gaga hehe... zapomniałam.... toz drugie imie jeszcze - Wiktor Paweł

No chłopy w przewadze.... jak to moja babcia mówi "wojna będzie bo chłopcy sie rodzą"

Ocho, u mnie grzmi, chyba będzie burza. Podobno burza sprzyja porodom. I pełnia księżyca też - a najbliższa już 21 lipca. Może się uda ;)

To jeszcze jeden facecik:
Monika(Mobugaj) - Radomsko - 12 sierpień - chłopaczek Wiktor Arkadiusz

Pozdrawiam Monika
Ps. Ja dogorywam -chyba roztopie się jak gora lodowa!

Rany czy w sierniu moja Majeczka będzie jedyna dziewuszką????????????? no nie żartujcie
Mobugaj polecam piling z kawy ;D daje przepisik cztery kopiate łyżki kawy mielonej zalać wrzątkiem tak żeby była gęsta papka, dodać do tego tak ze dwie łyżki mydła w płynie, wymieszać i pożądnie wymasować ciałko, skórka odżywa i powiem wam że w ten upał spłukałam sie chłodną wodą i super się czuję

reklama
Sorry najpierw przeczytałam sierpniowe dzieciaczki i od razu odpisałam zamiast przeczytać sierpniową mamę, więc jeszcze raz:
Anika Warszawa 11 sierpnia
Baby03e2.gif
Roksana

Gaga i już jest dziewuszka do pary! Dziwne u mnie prawie same dziewczynki się rodzą, dobrze że gdzie indziej chłopcy przynajmnie nasze małe będą miały w kim przebierać ;)

Nie przywieźli mi dzisiaj łóżeczka będzie dopiero w poniedziałek buuuuuuu.

Do góry