reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a teraz coś na wesoło, mazowszanka w stroju łowickim hihihihi
i ekipa z pracy ;D
f1000035a3cg.jpg

reklama
no pikne dziewuchy :) a jeśli chodzi o stringi to po porodzie to chyba kiepska sprawa, bo gdzie się będzie trzymac ta "pielucha" którą musimy nosić, ja tez w zasadzie tylko stringi ale kupiłam sobie w ciąży takie majciory :) to je znoszę po porodzie no i te z siateczki stringi poczekają

Anika, zaczepiste zdjęcie. A która to ty? ;D
Co do zdjęć. Zarówno w pierwszej ciazy jak i teraz nie dałam sobie zrobic ani jednego. Brrr. NNie jestem pikna w tym stanie i oby szybciej zapomnieć. ;D

hej!!
Martica witaj wśród jeszcze toczących się!!! Co się działo??
Anika stringi odpadają mogły by Ci przeszkadzać!! Po porodzie niestety wielkie majtasy, albo kup sobie w aptece te z siateczki!!
Fajne te ludowe akcenty!!
Żużaczku fajnie ma Twój synek też bym pojeździła!! Ile kosztuje u Was jazda?
Ale mnie plecy bolą!!
Pozdrawiam

reklama
Hej Martica, faktycznie strasznie długo cię tu z nami nie było, dobrze że już jesteś w domku.
Dziewczyny, teraz to jak już pójdziemy do szpitala to wychodzić będziemy z naszymi kruszynkami w ramionach.
Co do majtasków to kupiłam sobie te jednorazowe ale moze jeszcze dokupię te z siateczki, co bym na golaska nie latała...
Tej jazdy na koniu to mu szczerze zazdroszę, ale myślę że jesienią sama juz spóbuje...
dobrej nocy

Do góry