reklama
gaga
uzależniona
no pikne dziewuchy
a jeśli chodzi o stringi to po porodzie to chyba kiepska sprawa, bo gdzie się będzie trzymac ta "pielucha" którą musimy nosić, ja tez w zasadzie tylko stringi ale kupiłam sobie w ciąży takie majciory
to je znoszę po porodzie no i te z siateczki stringi poczekają
Ż
żużaczek
Gość
Anika, zaczepiste zdjęcie. A która to ty? ;D
Co do zdjęć. Zarówno w pierwszej ciazy jak i teraz nie dałam sobie zrobic ani jednego. Brrr. NNie jestem pikna w tym stanie i oby szybciej zapomnieć. ;D
Co do zdjęć. Zarówno w pierwszej ciazy jak i teraz nie dałam sobie zrobic ani jednego. Brrr. NNie jestem pikna w tym stanie i oby szybciej zapomnieć. ;D
Ż
żużaczek
Gość
A to Bogucha dzis na jeździe
![z4pu.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg298.imageshack.us%2Fimg298%2F4914%2Fz4pu.jpg&hash=965bd48329ed0d7fe074066fe7c61bb3)
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
Martica witaj wśród jeszcze toczących się!!! Co się działo??
Anika stringi odpadają mogły by Ci przeszkadzać!! Po porodzie niestety wielkie majtasy, albo kup sobie w aptece te z siateczki!!
Fajne te ludowe akcenty!!
Żużaczku fajnie ma Twój synek też bym pojeździła!! Ile kosztuje u Was jazda?
Ale mnie plecy bolą!!
Pozdrawiam
Martica witaj wśród jeszcze toczących się!!! Co się działo??
Anika stringi odpadają mogły by Ci przeszkadzać!! Po porodzie niestety wielkie majtasy, albo kup sobie w aptece te z siateczki!!
Fajne te ludowe akcenty!!
Żużaczku fajnie ma Twój synek też bym pojeździła!! Ile kosztuje u Was jazda?
Ale mnie plecy bolą!!
Pozdrawiam
Ż
żużaczek
Gość
Jazda z instruktorem kosztuje 25zł.
Martica? A czemu w szpitalu byłaś?
Martica? A czemu w szpitalu byłaś?
reklama
anikawi
Fanka BB :)
Hej Martica, faktycznie strasznie długo cię tu z nami nie było, dobrze że już jesteś w domku.
Dziewczyny, teraz to jak już pójdziemy do szpitala to wychodzić będziemy z naszymi kruszynkami w ramionach.
Co do majtasków to kupiłam sobie te jednorazowe ale moze jeszcze dokupię te z siateczki, co bym na golaska nie latała...
Tej jazdy na koniu to mu szczerze zazdroszę, ale myślę że jesienią sama juz spóbuje...
dobrej nocy
Dziewczyny, teraz to jak już pójdziemy do szpitala to wychodzić będziemy z naszymi kruszynkami w ramionach.
Co do majtasków to kupiłam sobie te jednorazowe ale moze jeszcze dokupię te z siateczki, co bym na golaska nie latała...
Tej jazdy na koniu to mu szczerze zazdroszę, ale myślę że jesienią sama juz spóbuje...
dobrej nocy