reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A my po spacerze. Trzeba korzystać, bo jutro ponoć ma śnieg padać. Po drodze widziałam kilku obłudników z kwiatkami.

Od kilku dni mamy problem z jedzeniem obiadków. Dosłownie mi ręce opadają. Kaszkę i owoce Ania ładnie je a przy obiedzie odstawia takie szopki że szok. Dzisiaj prężyła się, udawała, że robi kupę, zaciskała buzię i prawie płakała jak widziała łyżeczkę; jak odłożyłam łyżeczkę to był :laugh:.
Dobrze, że jeszcze cycka chce. Gaga, ja też jakiś czas temu miałam wrażenie, że mała się nie najada cyckiem, wołała co godzinę w dzień i 2-3 razy w nocy. W końcu jest to pokarm łatwostrawny i zawsze wartościowy. Więc przetrwałam, przetrwałyśmy jakoś i mleku modyfikowanemu mówimy NIE.

reklama
justynka i u mnie kawka zagościła. Oliwkę tatko uśpił, jak wyskoczyłam na zakupy. On to potrafi, rozbierze ją i pobuja we wózku i Oliwka komarzy.
Kupiłam w aptece jakiś zestaw na odchudzanie z herbapolu. Kuracja 3-fazowa-1 krok- spalanie, 2- oczyszczanie, 3- stbilizacja. Herbatki ziołowe do picia. Jak tylko pojawią się efekty to dam znać, więc raczej nie dam znać ;D
żużaczku kochany miej na wodzy ten mój dostęp do albumu. Ja też pisałam wczopraj do tej moderatorki-aniaslu ,ale bez odzewu i jak na razie widzę , że tylko pod moim zdjątkiem nie ma "sierpniowe mamy,05" :( :(

WSZYSTKIM KOBIETKOM TYM MALYM I TYM TROSZKę WIEKSZYM Z OKAZJI ICH DNIA, TEGO ABY SłONKO SWIECIłO MOCNO I ZEBY CO DZIEN BYłA WISNA -ZYCZY BARTOSZEK :-* :-* :-*
Gaga-trzymaj sie ,sunia napewno sie wyliże i bedzie dobże!!!a swoja droga jak ja bym ta babe dorwala..... :mad:co do mleczka to i tak dzielna jesteś.tyle przetrwałaś to i teraz sobie poradzisz!
Nasz Bartuń cos dzis nie w sosie i daje popalic-juz nie wiemo co mu chodzi-marudka jedna.dwa razy bylismy na dworze a on i tak spał pare minutek (2*15 min.)przez caly dzień,ciekawe jaka nocka bedzie?
anda a jak one sie nazywaja-te herbatki?

bibi " system slim figura". To taka paczka a w niej 4 herbaty. Właśnie wypiłam jedną saszetkę, nawet smaczna. Pierwsza kuracja jest na 2 tygodnie i to są 2 opakowania herbaty, a 2 i 3 krok kuracji trwają po tygodniu i do nich dołączone po jednym opakowaniu.

a my tu chcemy się zażynać zeby pot po tyłku leciał a anda bedzie nam kibicowała popijając herbatkę i tracący w ten sposób kilogramy...?????? :mad: :laugh: ;D ;)

anda to daj znać jak działa. Tylko nam nie zniknij po tych miksturach. :laugh:
mailen ja też z wami poćwicze może uda mi sie z wami zmobilizować dziś sie dopisałam ale i tak wolałabym jak anda popijać miksturki- oby zadziałały ::)

A my dostaliśmy właśnie paczkę z zabawką z promocji pampersa. Miła niespodzianka na dzień kobiet dla mojej małej kobietki :)

a ja dostałam 20 czerwonych róż od mężula :) i Majcia dostałą jedną :)
ja dziś ćwiczyłąm ale chyba niepotrzebnie :)

reklama
Mój mąż wyjeżdża jutro do piątku. Buuuuuu. Nie lubię być sama w domu z Misiunią. Może przyjedziecie do mnie? Zapraszam!

Do góry