reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justyna fajny ten stolik. Też myślałam o czymś takim ale już się nie zmieści w mieszkaniu. Stoi rozłożony kojec, krzesełko do karmienia, fotelik samochodowy. Już wystawiliśmy stół z pokoju ::) więcej się nie da :p. My mamy zwykły kojec i po złożeniu zajmuje sporo miejsca. Będziemy używać go jako łózka na dłuższe wyjazdy na działkę.

Znowu siedzę sama w domu :(. Żeby Darek nie szedł tylko do pracy w weekend bo się wścieknę :mad:.
Wyjście do fryzjera było miłe ale uśmiechy Marysi jak wróciłam jeszcze milsze :laugh:.

reklama
O widzę, że wszystkie mamy smacznie śpią. I dobrze.
Ja jeszcze chciałam napisać, że moje dziecko oprotestowało butelkę. Z łyżeczki mleko je a z butelki trochę pociągnie i koniec. Dzisiaj łyżeczką karmiłam 2 razy ale co zrobić jak nie chce z butelki. Tylko na dłuższą metę tak się nie da.

no a ja otwieram nowy dzień.... i na kawusię zapraszam
Zauwazyłam, ze zjadło mi jednego posta. PIsałam w nim:
1. bardzo mi szkoda Twojego pieska GAGA, trzeba tego babsztyla pogrysc
2. nie uzywałam tego specyfiku do paznokietków, ale ten zel co mam ma dokladnie takie samo działanie. Zmiękcza.
3... i nie pamietam co jeszcze.....

Nasz kojec sklada się na karteczke wielkosci dna kojca, bardziej sie nie da ale i nie potrzeba. Nie jest to kojec z funkcja łóżeczka, ale może maluch w nim spac.
jestesmy bardzo zadowoleni. Witoń robi w nim szalone wygibasy, prawie że fikołki fika i nigdzie nie ma mozliwosci, zeby sie walnął.
Zabawka fajna, tylko nie wiem czy dobrze, że taka lekka. maluch moze sie jej przytrzymac i nakwyć sie nia jak będzie padac. Trzeba zobaczyc, jak z jej stabilnoscią.

witam serdecznie z ranka, małą jeszcze dosypia, ja zaraz z psiną do weterynarza, do szkoły po pita, później korki, łoj a taki leń dziś ze mnie
musze pomysleć nad tym wyjazdem do warszawy, wole sie z wami spotkać niż z moją kuzynką :) no zobaczymy
co do zabawki rzeczywiście lekka, maluch może bęcnąć razem z nią, ale fajna :)

helloo!
Rzeczywiscie fajna ta zabaweczka podobala mi sie kiedys taka podobna, pokazywalyscie ze i dla takiego dziecka co lezy a potem dla takiego co siedzi przy niej tylko byla drozsza bo chyba cos kolo 200zł.
Ole dzis wstał juz ok.6 a zawsze z łóżka sie zwlekamy 8-9 a dzis nie dało rady, ja jeszcze przymykalam oko a on szalał ze mną w łóżku, az wreszcie nagle odtorzyłam oczy a on miał juz głowe na skraju łóżka....boshheee jak ja sie moglam wystraszyc.... :(
Gaga co do przyjazdu do Warszawy to...przemysl temat oj przemysl,bo propozycja jest nie do odrzucenia ;)

Witam z ranka !
agata jak nie chce z butli to spróbuj innym smoczkiem ja tak robiłam aż mały wybrał taki któty mu odpowiadł i teraz ciagnie ,a tez miałam ten problem po odstawieniu go od piersi.Naszemu przypasował Aventowski a były Nuk,Canpol ,anatomiczne,profilowane i takie bez nazw i nic.
Do tej pory nie trafiliśmu na smoczek uspokajajacy, a teraz na zeby to by sie przydał ale już nie wiem jaki kupić przetwstowaliśmy chyba z 5 rodzaji...ale żaden nie pasi.
Jakich uspokajających cymeli używaja wasze dzieciaczki bo może bym jeszcze spróbowała?Czasem by sie przydało" knebelek" włożyć :laugh:
Justyna ta zabawka bardzo fajna ,ale zgadzam sie z dziewczynami lekka

hej znajdzie sie jakaś kawusia i dla mnie ??? ;D

tą zabawke musze oblukać na żywca !! i tak jak mówicie sprawdzic jak z tą stabilnościa !

Liwcia śpi jak sie obudzi to idziemy na kontrole do tatusia do pracy ;)

Justyna, nie masz problemów ze skórą Liwci po basenie? My byłyśmy raz, a wydaje mi się, że jest bardziej sucha i jakby się łuszczyła. Wcieram w nią tony oliwki

reklama
Do góry