reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam.
Dzisiaj udało nam się wstać wcześniej, bo o ósmej. Zazwyczaj Ania śpi do dziewiątej (oprócz dni, kiedy można sobie poleniuchować, hehehe). Tyle można zrobić zamiast w łóżku się wylegiwać ;D. Idę pościel zmienić i herbatę zaparzyć.

reklama
Kochane kobietki, te duże i małe, w dniu naszego święta wszystkiego co najlepsze i dużo miłości!!!

_584377_n.jpg

oj a mi dziś źle, psa mojego kochanego mi pogryzła jakas suka, bidna Molly siedzi teraz w kącie po serii zastrzyków, poraniona w kark, eh nanic nie mam ochoty, taki sunia ma dzień kobiet, a ja chyba trace mleczko, a raczej wartość jego bo małą się chyba nim nie najada :( no i zobaczymy czy trzeba będzie na modyfikowane przejść, ale coś czuję że chyba tak, no chociaż te 7 miechów ją karmiłam, (prawie 7)
idę z tym moim dołęm bo was jeszcze zaraże

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI !!!!!!!!

mój mężuś nas dzis rano obudził tulipankiem, i nawet mu wybaczam ze to było o 7.30. Liwcior tez dostała swojego pierwszego kwiatuszka !!

Pogłaskaj Gaga Moly oby szybko sie wylizała !! I sie nie dołuj, a po czym wnoskujesz ze pokarm Ci sie kończy ??? Liwia np w nocy częściej sie budzi i tez mi sie wydaje ze juz to moje mleko nie zapycha jej na zbyt długo ale na razie nie przechodze na modyfikowane bo mleczarnia dalej produkuje wiec do sierpnia mam w planie karmić ! Poza tym Majeczka chyba jest uczulona na mleko to byś chyba musiała jej to świnstwo nutramigen dawać !!

justyna okazało się że to nie mleko, w zasadzie ta wysypka byłą nie wiadomo z czego, a mam takie wrażenie że cos nie tak z mlekiem, bo np. dziś zanim poszłąm do weterynarza nakarmiłąm małą a potem moja mama mówi że ona była jakas niespokojna i po godzinie zjadła prawie 200ml kaszki z butli ale gęstej, więc chyba się nie najada a w nocy co 2 godzinki cyca, ale pokarm mam tylko może już nie jest wartościowy ja nie wiem,
a psina bidna taka tak mi jej żal, nie dość że jest z azylu i boi się własnego cienia to jeszcze to
a swoja drogą jak można tak dużego psa puszczać bez kagańca ??? durna baba normalnie

Wasze kawki pewnie wypite ;).
Ja dzisiaj bez kawy nie dam rady. Poszłam spać późno ok 2, bo z mężem O0 a Marysia juz o 3 popudka i spała do 8 rano :o oczywiście z pubudkami na przytulenie do piersi a przecież spać poszła po 22. Ja nie wiem jak ja do pracy wróce. Bedę musiała ją przestawić bo ja tak chwilkę po 6 muszę wstać a weekendy nie mam szans na odsypianie. Dwa dni temu jak jej późno dałam zupkę to znowu spała długo ale to chyba nie jest dobry pomysł bo się przyzwyczai, że główne danie na kolację ???
No ale dzisaj idę do fryzjera, z Marysią zostanie teściowa :p.

Gaga z mlekiem na pewno ok a Majka jest ruchliwa i szybko spala. Myślę, że sztuczne mleko też jej nie zaspokoi bez jakiegoś zagęszczania. Przecież tyle czasu było ok, a czy w 6 miesiącu nie ma kolejnego okresu przyspieszonego wzrostu ???

Co do mleczka to ja tez mam wrazenie ze te moje cycki jakies ciągle sflaczałe :( chciaz Olek niby je ciagnie...ale to chyba nie to, nie mam tak jak kiedys ze po 3 godz mi ekspolodowały :mad: ale i tak swoje załozenie spełniłam, moim marzeniem było żeby karmić przynajmniej pół roku no i się udało, ale jak da sie wiecej to oczywiscie bede bardzo szczęsliwa

agata tez juz mi sie marzy fryzjer....ale moze blizej wiosny strzele sobie jakas szalona fryzurke...no moze bez przesady szalona bo w koncu jestem mamuska wiec juz mi nie wszystko przystoi :laugh: ;D ;)

Gaga - doczytałam o twoim psie, ludzie czasami bezdennie głupi są :mad:. Ja się boję psów i na psy bez kagańca jestem mocno wyczulona. Oby wszystko dobrze się zagoiło.
Dobra idę się dzieckiem zająć bo się obudziło ::) a teraz zjada żabę pozytywkę.

mój mężuś na chwile w domku i czekam az mi popołudniową kawke zrobi....mam nadzieje ze zrobi bo wysłalam mu smsa i nie wiem moja prośba zostanie spełniona :) ale z nas digiriki !

Liwie wywaliłam na taras w wózku bo nie chciało mi sie iść na spacer, zrobiła pare łyków powietrza i padła a teraz słodko lula i buzine w słoneczku opala !!

tatus dzis swojej małej kobietce z okazji świeta kupił u górali takie botki zimowe ale superaśne tylko ciutek za duze ale co tam !

reklama
;D ;D ;D i mam kawke !!! Liwia juz godzine śpi, słonko świeci, ptaszki śpiewają, wiosną pachnie, cudnie !! tylko ten pieroński śnieg mógłby sie stracic !!

Do góry