reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam z rana :)
Byłam wczoraj z małą na szczepieniach. 5 sekund płaczu i już brykała dalej :) No i mamy teraz spokój z tymi szczepieniami na kilka miesięcy. Huuuurrrraaa! Zuza waży 7200 i ma 67 cm. Czyli taki lekko szczupły "średniaczek". Dobrze, dobrze, niech trzyma linię od urodzenia ;)
Dziewczyny życzę wytrwałości i szybkich efektów waszych ćwiczeń. Trzymam kciuki!
Nenar ja mogę wstawić wodę na kawkę, ale przecież wy jeszcze słodko śpicie, więc woda wystygnie. To nie wstawiam ;D

Dzień dobry. Mąż pogroził palcem, że BB od rana, więc tylko chwilkę na kawkę i zmykam moim chorutkom śniadanie robić.

Witam
no to ja sie tez na kawke zalapalam ;D
My ze szczepnieniami czekamy... trudno. Beda opóźnione o 3 tygodnie ale u nas ta potworna grypa szaleje i boje sie z małym iść do przychodni. W następna srode pójde. Moze i zabki mu sie uspokoja bo bardzo marudzi.

Teraz dokazuje w kojcu. Dzis mu go rozlozylam. Ale zadowolony. no nic, ide go klasc lulkac, bo oczka trze.
Do moderatora juz napisałam. ale na mojej liście anda byla jako anda55.

Ale sie ubawiłam
Jest na forum dziweuszka tkura usiłuje wciskac kit, ze jest posiadaczka lady komp i jakie to cudenko. Przejzałam jej posty i pisze wszedzie tylko o tym , al takie bzdury... ze moze baba ze si by sie na to nabrała. Na 100% to ona je sprzedaje. Weszlam na ta stronke o tym cudzie 21 wieku i co przeczytałam "w zakamuflowaniu"?? taka oto informację:

Lady-Comp i pearly pomagają zapobiec "estrogenowej dominacji", która prowadzi do wielu chorób włączając w to udokumentowany 66% wzrost ryzyka zachorowalności na raka piersi. Niektóre dane naukowe wnoszą o wciągnięcie estrogenu na listę czynników rakotwórczych. Dominacja estrogenowa może odgrywać rolę w zaburzeniach menstruacji i/lub owulacji. Czy masz nieregularne i długie cykle, często bezowulacyjne? Jeśli tak, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że Twój problem jest związany z brakiem równowagi hormonalnej. Jeśli to możliwe powinnaś zlikwidować wszelkie znane czynniki zaburzające regularność cyklu przed zastosowaniem Lady-Comp/pearly tak, aby zoptymalizować ich działanie.

Czyli kochane kobietki... ...czyli reasumując. Lady comp zadziała dobrze tylko wtedy, jesli macie cykle jak w zegarku ... a inaczej... nawet reklamacji wam nie uwzglednia...hahahaha.....

Pisze laseczka, ze to nie termometr w tym uzadzeniu jest, to co mierzy temp. .... no i ciekawa jestem CO TAKIEGO INNEGO MOZE SŁUZYC DO POMIARU TEMPERATURY JAK NIE TERMOMETR.....??
Muszę powiedziec , że ubawilams ię setnie.

a tak nawiasem mówiac:
WSZYSTKIM NAM KOBIETKOM, TYM DOROSŁYM I TYM MALEŃKIM....ZEBY NASI MĘŻOWIE, BRACIA, TATUSIOWIE, SYNOWIE... BYLI ZAWSZE TACY, ZEBYSMY NIE MUSIAŁY ZASTANAWIAC SIE ZA CO ICH KOCHAMY

r380a26mq.jpg

Zjadłam rano śniadanko wg Żużaczkowego przepisu (tylko zamiast cukru - bo nie miałam takowego - dałam sobie łyżeczkę miodu). PYCHA. No ale to było prawie dwie godziny temu więc znowu jestem głodna i wpylam przeterminowany jogurt.
Mężuś pojechał do szpitala. W lipcu miał operację i do teraz ciągle coś go tam boli. Nie dźwiga nic, tylko Małą czasami a co jakiś czas łyka garściami tabletki przeciwbólowe i chodzi do lekarza. Służba zdrowia, niech ją.

Druga seria kaffki bo tamta byla troszke zawczesnie ;) wiec śpichy zapraszam, bo ranne ptaszki juz wypiły ;D
Olek w nocy dzis spał 5 godz z rzedu od 23 do 4 rano WOW chyba rekord ::)

żużaczku wczoraj w dwóch aptekach pytałam o ten Twoj specyfik do paznokcia i nie było, wszedzie tylko mieli Scholla tez w takim pedzelku, slyszalas cos o tym cudzie????? Tam jest napisane:płyn zmiękczający zapobiegający wrastaniu paznokcia....kosztuje 17-19zł w zależności od apteki ;)

Kobietki małe i duże wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta, do życzeń dołącza się również mój mały mężczyzna, który przesyła buziaczki dla swoich kobitek i ich mam :-* :-* :-*

reklama
Do góry