reklama
agata806
Fan(ka)
Z tymi ćwiczeniami to nie wiem, mnie jakoś konkurencja nie dopinguje ale dołuje .
Marysia dzisja zastrajkowała na całego z jedzeniem. Zjadła dzisiaj ok 250 ml mleka zupkę i kaszkę. Chyba zanim pójdę spać to ją nakarmię może uda się przez sen bo wczoraj już mleko wylewałam dzisjaj nie chcę. ???
A i Marysia siedzieć nie chce, nawet w foteliku długo nie wytrzyma . MOże jednak potrzebuje jakiś ćwiczeń.
Marysia dzisja zastrajkowała na całego z jedzeniem. Zjadła dzisiaj ok 250 ml mleka zupkę i kaszkę. Chyba zanim pójdę spać to ją nakarmię może uda się przez sen bo wczoraj już mleko wylewałam dzisjaj nie chcę. ???
A i Marysia siedzieć nie chce, nawet w foteliku długo nie wytrzyma . MOże jednak potrzebuje jakiś ćwiczeń.
agata806
Fan(ka)
No i szczęśliwie Marysia sama się przebudziła i zjadła zaległe mleczko. Zobaczymy jak będzie długo spała. Ostatnio pobudki były ok 3, jedzenie i spanie z nami. Wczoraj po zupce mojej roboty nie chciała mleka, w końcu zjadła po 22 i spała do 6 rano. Ja myślę czasami, że może Marysia za mało jedzonka w dzień dostaje ale z drugiej strony więcej nie chce.
nenar
Fan(ka)
Stary nie chciał mnie dopuścić do kompa, stwierdził,że więcej czasu poświęcam BB niz jemu ;D. Zwolnił fotel po moim zapewnieniu, że Was serdecznie od niego pozdrowię! A więc POZDRAWIAM POZDRAWIAM i jeszcze raz POZDRAWIAM
nenar
Fan(ka)
Moje maluchy śpią, ale pobudka pewno dziś będzie!
A ja wpadłam w jakąś melancholię, zastanawiam się nad tym naszym życiem. Wczoraj koleżanka urodziła synusia, a dziś zmarła babcia mojej kuzynki, w czwartek idę na pogrzeb. Taki los. Jeden przychodz,i drugi odchodzi, a babcia pożyła, miała 97 lat! A jej mąż jeszcze żyje, w czerwcu stuknie Mu setka!
A my wytrzymamy tak długo ze swoimi starymi ????
A ja wpadłam w jakąś melancholię, zastanawiam się nad tym naszym życiem. Wczoraj koleżanka urodziła synusia, a dziś zmarła babcia mojej kuzynki, w czwartek idę na pogrzeb. Taki los. Jeden przychodz,i drugi odchodzi, a babcia pożyła, miała 97 lat! A jej mąż jeszcze żyje, w czerwcu stuknie Mu setka!
agata806
Fan(ka)
nenar pisze:Moje maluchy śpią, ale pobudka pewno dziś będzie!
Oj ja też się nad tym zastanawiam zwłaszcza że boje ostatnio ćwiczymy . Ale chciałabym, chyba inaczej nie mogłabym żyć. Choć ostatnio różne myśli chodzą po głowie .
reklama
nenar
Fan(ka)
Zmykam Dobranoc Do jutra PA Pa