reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

dałam Majce rece a ona wstała !!!!! tak całkiem na nogi !!!! ale nie pozwolę jej więcej za wcześnie przecież
właśnie wrąbała kawał tiramisu ::) ::) ::) no i po ćwiczeniach :p
ide spa papa

reklama
Liwia tez tak lubi i dzis jak pozwoliłam jej chwile postać przy fotelu to cała hepi tylko ze sama sie nie podciąga tak wiec tez jej na siłe niczego nie nazucam. nawet lepiej jak pózniej zacznie !!

Z tymi ćwiczeniami to nie wiem, mnie jakoś konkurencja nie dopinguje ale dołuje :p.

Marysia dzisja zastrajkowała na całego z jedzeniem. Zjadła dzisiaj ok 250 ml mleka zupkę i kaszkę. Chyba zanim pójdę spać to ją nakarmię może uda się przez sen bo wczoraj już mleko wylewałam dzisjaj nie chcę. ???

A i Marysia siedzieć nie chce, nawet w foteliku długo nie wytrzyma :p. MOże jednak potrzebuje jakiś ćwiczeń.

No i szczęśliwie Marysia sama się przebudziła i zjadła zaległe mleczko. Zobaczymy jak będzie długo spała. Ostatnio pobudki były ok 3, jedzenie i spanie z nami. Wczoraj po zupce mojej roboty nie chciała mleka, w końcu zjadła po 22 i spała do 6 rano. Ja myślę czasami, że może Marysia za mało jedzonka w dzień dostaje ale z drugiej strony więcej nie chce.

Stary nie chciał mnie dopuścić do kompa, stwierdził,że więcej czasu poświęcam BB niz jemu ;D. Zwolnił fotel po moim zapewnieniu, że Was serdecznie od niego pozdrowię! A więc POZDRAWIAM POZDRAWIAM i jeszcze raz POZDRAWIAM

Nenar my również męża pozdrawiamy ;D
Mój śpi ale jeszcze będę go budzić bo łóżka nie rozłożył - to jedyny ostatnio jego obowiązek w domu. Nie popuszczam nawet jak jest potwornie zmęczony, co najwyżej pomagam :p.

Moje maluchy śpią, ale pobudka pewno dziś będzie!
A ja wpadłam w jakąś melancholię, zastanawiam się nad tym naszym życiem. Wczoraj koleżanka urodziła synusia, a dziś zmarła babcia mojej kuzynki, w czwartek idę na pogrzeb. Taki los. Jeden przychodz,i drugi odchodzi, a babcia pożyła, miała 97 lat! A jej mąż jeszcze żyje, w czerwcu stuknie Mu setka!
A my wytrzymamy tak długo ze swoimi starymi ????

nenar pisze:
Moje maluchy śpią, ale pobudka pewno dziś będzie!
A ja wpadłam w jakąś melancholię, zastanawiam się nad tym naszym życiem. Wczoraj koleżanka urodziła synusia, a dziś zmarła babcia mojej kuzynki, w czwartek idę na pogrzeb. Taki los. Jeden przychodz,i drugi odchodzi, a babcia pożyła, miała 97 lat! A jej mąż jeszcze żyje, w czerwcu stuknie Mu setka!
A my wytrzymamy tak długo ze swoimi starymi ????

Oj ja też się nad tym zastanawiam zwłaszcza że boje ostatnio ćwiczymy :p. Ale chciałabym, chyba inaczej nie mogłabym żyć. Choć ostatnio różne myśli chodzą po głowie :p.

To ja idę spać.
Moje dziecko śpi z gołymi stopami. Zawsze jakoś ściągnie te skarpetki, mimo że to prawie podkolanówki. Ale widok rozczulający :laugh:.
Dobranoc :-*

reklama
Do góry