reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

No i dzisiaj zostalam sama :(:(:(
Obejrzalam film chyba wezme sie za jakis drugi filmik. Wiecie co wlasnie obejrzalam "Polowanie na druchny" zajefajna komedia na koncu to az sie poplakalam :):):) Kurcze musze poszukac jakis film z lektorem bo czytac mi sie nie chce :):)

reklama
Dobra to spadam nikt nie ma ochoty w sobotni wieczor popisac :):)

Obejrze jeszcze jeden film "dziewczyna z Jersey" i sie poloze bo rano o 5 musze wstac Łosia do pracy zawieść sam nie trafi :):):)

Milych snow

No i jestem. Dzień jakoś tak szybko upłynął. Do tego mąż jutro idzie do pracy a Marysia ostatnio jakaś marudna i popłakująca się zrobiła :(.
Ten wyjazd był bardzo ok ale ja chyba potrzebuję większej pomocy bo ja widzę, że nie mam siły się bawić z małą a ona czasami się nudzi :p. Dzisaj chcieliśmy kupić jakąś zabawkę i znowu nic nie kupilismy :mad:.
Za to spotkałam koleżankę z pracy i już się boję co będzie jak wrócę do pracy. Chłopak, który mnie zastępuje już nie wyrabia. Chciał 30 dni uropu a dostał 2 :o. Ta moja szefowa to  :-X, ehh nic nie będę pisać bo to były by tylko wulgarne słowa.

Halcia to ty idź spać jak tak wcześnie wstajesz. Boshe ja mam wiecznie awantury o brak prawa jazdy. Wiem czasami by się przydało ale nie przyszłoby mi do głowy kazać się wozić do pracy.

No to my niedziele rozpiczelismy o 6 rano ;D W nocy pare razy Witus budził się z okropnym placzem, nawet cyca nie chciał. Albo ząbki albo brzuszek go dręczył, bo drugi dzien kupki nie robił. O 6 juz zupelnie sie rozbudził to go połozyłam na przewijak i popracowalismy nad kupką. Teraz po krutkiej zabawie, z lekkim brzuszkiem znowu połozyłam go spać. Może zasnie, wyglada na zmęczonego.
A ja kawusię Wam nastawiam......

Witam!! Ja już za śniadanko sie zabieram :):) Kawy z rana nie pijam :):)
Zuzia juz tez od 6.30 nie śpi :):) Ja od 5 i tyle sie znowy wyspalam :):) bo do 2 filmy mi się zachciało oglądać :):)

agata806 wiesz mój mąż nie ma prawka i gekon niech sobie zrobi co on sobie myśli że go będe codziennie rano do pracy wozić ??? Ja dostałam ten samochód na urodziny od niego ale niech sobie go wsadzi w d... !!

Miłego dzionka :):)

hej!!
Ja co najwyżej herbatkę....... kawy się jeszcze boję pić.......
co do pampersów to my już dawno na 4+ a happy to 2 maxi og 8 do 18 kg.... są większe niż pampersy i w nocy więcej wytrzymują.....
nocnik...Tomuś już ma i czsem do sadzmy narazie ubranego......
Co do mężów .......... dobrze że nie wpadli jeszcze na pomysł założenia wątku sierpniowi tatusiowie albo faceci sierpniówek.......... ;D
Mój ostatnio zaprotestował jak któraś z Was pisała jak mąż ubieał po kąpieli......mój też ubiera..... ;D
Pozdrawiamy

Czesc z rana!!!!
My dzis dzien zaczelismy tez o 6.30 Nawet w niedziele nie da sie pospac :(
gaga traymaj sie i nie daj fochom za wygranaA moze chodzi o kolege.....?
oj chyba sie z wami kawki nie napije bo maly protestuje jak wstal to jeszcze nie spal.Ide go ululac -może sie uda
Anecik lepiej zeby nie wpadli na taki pomysl Ale by bylo , ;D ja juz nie siadlabym do kompa

Cześć Dziewczyny.

My też dzień zaczęliśmy od 6,30. I mimo, że nie piję kawki, to dzisiaj Żużaczku chętnie napije się takiej z mleczkiem:)Jakoś nie mam humoru.
Gaga, trzymaj się mój też jakies fochy od wczoraj strzela, bo u kazałam dwa gwoździe wbić.

Anecik, mam do Ciebie pytanie, w jaki sposób objawiał się u Tomcia ten przykurcz??

Co do pieluszek, to Ania używa pampersów ( bo innych ma odparzenia), już 4 w tej chwili, bo jej kupiłam teraz. A Ala biedronkowych 3 ( od 7-18 kg).

reklama
marta prosze bardzo, kawusia z mleczkiem ;D
2fil.gif

Do góry