reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A ja wczoraj się poprzutulałam do lubego i myślałam,że dziś będzie kontynuacja a tu @!  :-[
Brzuch boli,że szkoda słów!
Ja Martę sadzałam na nocnik jak miała 10 miesięcy, a sama wołała jak miała skończony roczek! I teraz też tak zacznę!
A co do spania to Szymon przesypia całe noce,kładę Go o 20 i śpi do 7, ale za to w dzień to tylko na spacerze! Wydaje mi się,że ciut za krótko!

reklama
No tak Gaga mowi ze ja swintusze a ona to co... poszla sie godzic z mezem i udaje swietoszke a do tego na domowego focha zwala wine ;D
gaga nie ladnie tak nie ladnie.. :p
halcia nie daj za wygrana :laugh:budz spiocha ;D
Co do pampersow to my tez na3 jedziemy bo dupinka chuda.a w realu ostatnio paka jumbo 90 szt.trojek za 42zeta byla oplacalo sie!!!
No to ja zmykam do lozia ::) ::) pa pa!!

spóżnione życzeia dla wszystkich Jubilatów

przez ten Hanutkowy katar w ogóle na nic czasu nie mam bo tylko na rączki i na rączki, bibi21 dzięki sprubuje z tym czosnkiem, ja ja nasmarowałam Pulmex baby i Nasivin soft na noc po mega awanturze udalo sie wkroplic i maść majerankowa pod nos i odpukać śpi jak na razie spokojnie

Hania też przesypia całe noce, od 20 do 6-6:30, wcześniej nawet do 7 ale teraz to już raczej nie

jeśli chodzi o pieluchy to my tylko Pampersy, używaliśmy też Huggies ale jakośmi się mniejsze wydawały i Hani zawsze coś bokiem wyłaziło ( w pampersach też czasami się zdarza ale nie tak często), no i w nocy nie zmieniam pieluch jako że Hania sięnie budzi a na śpiąco nie da rady bo ona łatwo się rozbudza
a jeśli chodzi o nocik to nawet sięjeszcze nie zastanawiałam kiedy zacznę Hanię sadzać ale pewnie od 10 miesiąca albo od roku tak jak nenar

a wasze dzieci umieją już z niekapków pić? wiem że Marta pisała że jej dziewczynki piją a ktoś jeszcze? Bo Hania jakoś zajarzyć nie może o co chodzi.

oj postarałam się tym razem z polskimi znakami napisać :)

mój mąż poszedł na koncert więc u mnie nici z romantycznych wieczorów, idę spać sama :angel:

bibi u nas foch prawdziwy tylko nie wiem o co chodzi ale mam to w dupieeeeeeeeee niech sie foszy jak ma ochotę szczam na to i już, dość mam tego tupania nogą

bibi21 nie bede go budzic!! Teraz role sie odwroca jak on bedzie chcial to niech spada na szczaw :):)

Jutro jeszcze zrobie podejscie :):)

reklama
Do góry