reklama
anda55
Fanka BB :)
A ja właśnie pichcę w kuchni. Dziś rybka po grecku, na gorąco oczywiśćie i ziemniaczki i do popitki żurek. Zapraszam, zapraszam.
Pasowałoby iść z dzieckiem na spacer i chyba to później uczynię.
Jejku, mąż mi ciągle podjada....zresztą ja też najbardziej lubię z garnka.
Pasowałoby iść z dzieckiem na spacer i chyba to później uczynię.
Jejku, mąż mi ciągle podjada....zresztą ja też najbardziej lubię z garnka.
justyna
GRATULACJE ZĘBOLKA !!!!!!
Bibi nie dość ze zimną kawke to jeszcze sama musze pić bo Ty siezmywasz !!! Miłego spacerku !!
Anda przepis na rybke prosze szybko bo az mi zapachniało
a my na spacer chyba nie pojdziemy bo mii dopiero teraz ise obudziła i nie ma sensu teraz bo nie wysiedzi w wózku a za bardzo wieje zeby tak ją wziaśc na podwórko! a po południu to zas zimno sie zrobi i dupa ale jeszcze zobaczy sie !!!!
Bibi nie dość ze zimną kawke to jeszcze sama musze pić bo Ty siezmywasz !!! Miłego spacerku !!
Anda przepis na rybke prosze szybko bo az mi zapachniało
a my na spacer chyba nie pojdziemy bo mii dopiero teraz ise obudziła i nie ma sensu teraz bo nie wysiedzi w wózku a za bardzo wieje zeby tak ją wziaśc na podwórko! a po południu to zas zimno sie zrobi i dupa ale jeszcze zobaczy sie !!!!
gaga
uzależniona
no my po spacerku, słonko piekne, małą dwie godzinku dupinkę wietrzyłą przyszły nam zdjęcia - super jakość
bąk już po obiadku, cały słoiczek wcieła - super że ma apetyt
ale zębiska się sypią łoooooooooo, Majka tylko jakoś się z tym nie spieszy
dziewczyny ile wasze maluchy dzennie jedza chrupek??? można tak bez ograniczeń ??? mała je ze 4 te dłuuugasy
bąk już po obiadku, cały słoiczek wcieła - super że ma apetyt
ale zębiska się sypią łoooooooooo, Majka tylko jakoś się z tym nie spieszy
dziewczyny ile wasze maluchy dzennie jedza chrupek??? można tak bez ograniczeń ??? mała je ze 4 te dłuuugasy
Mailen
Ja chrupasów jeszcze nie dawałam, za to dziś kupiłam małemu biszkopciki i zobaczymy....chociaz boje się mu dzis cokolwiek dawać bo dwa dni nie robił kupala i od wczoraj mial z nim problem, wczoraj z wielkim trudnem wypchnąl maego bobka (normalnie takiego jak dorosły pierwszy raz, co zawsze to bylo na rzadko) a dziś też się od rana obudził z krzykiem bo go brzuszek bolał, chcialao mu sie ale nie mogł i się bał (tak jak ja po porodzie usiąść na kibel ) normalnie było widać ze poprostu jest srtasznie wystraszony, nie tylko płakał ale też az krzyczał i aż noskiem ciągał z tego płaczu biedulek, ale dzis dwa razy z wielkim bólem udalo sie jeszcze troche, dalej w ej samej postaci.....nie wiem co jest moze to przez to ze wczoraj zjadł prawie słoiczek zupki z królikiem,zjadlby i cały ale bałam sie mu dać bo jadl ja pierwszy raz, a nawet jesli nieraz jadl zupke to pare łyżeczek, pół słoiczka to w porywach, a wczoraj jadł jak szalony, az miło było potrzeć z tym że pozniej bylo troszkę gorzej....
Też zaraz zmykamy chyba na spacerek, chociaz chyba babcia sie szykuje zeby wyjsc z Olkiem, a przeciez nie bede jej odbierala tej przyjemnosci a ja sobie w tym czasie troszke popisze pracy, jestem na 16 str
Też zaraz zmykamy chyba na spacerek, chociaz chyba babcia sie szykuje zeby wyjsc z Olkiem, a przeciez nie bede jej odbierala tej przyjemnosci a ja sobie w tym czasie troszke popisze pracy, jestem na 16 str
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam w piątek.
Najpierw przeczytam te kilka stron....
Mnie też przydałoby się trochę skóry z brzucha zlikwidować... dobrze że rozstępów nie ma ;D Ale czekam na wiosnę i dłuższe spacery bo mi się tyłkan ie chce ruszyć teraz, taki leń ze mnie.
Ania nadal leniuchuje i nawet nie myśli o siedzeniu, obracaniu się z plecków na brzuszek i na odwrót a co dopiero o raczkowaniu. Jest w tyle za murzynami leniuch jeden. Tylko by wszystko chciała do rączki i wszystko chciałaby widzieć.
No i ząbków nadal braK.
Najpierw przeczytam te kilka stron....
Mnie też przydałoby się trochę skóry z brzucha zlikwidować... dobrze że rozstępów nie ma ;D Ale czekam na wiosnę i dłuższe spacery bo mi się tyłkan ie chce ruszyć teraz, taki leń ze mnie.
Ania nadal leniuchuje i nawet nie myśli o siedzeniu, obracaniu się z plecków na brzuszek i na odwrót a co dopiero o raczkowaniu. Jest w tyle za murzynami leniuch jeden. Tylko by wszystko chciała do rączki i wszystko chciałaby widzieć.
No i ząbków nadal braK.
jo-anna-on
Pindory i godody
SIEDMIOMIESIĘCZNIAKOM BUZIAKI Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA!!
jo-anna-on
Pindory i godody
My już po spacerku. O mało sie nie utopiłam, takie błocisko. Pchanie wózka w takich warunkach to niezła gimnastyka.
Dziewczyny, napiszcie, jakie kaszki lubią najbardziej wasze dziedziaczki. Moja jadła do tej pory mleczno-ryżową bananową Bobovity, Hippa brzoskwinia-morela i jabłko-wanilia- te jej smakwały. Natomiast strrrraszna breja to kaszka ryżowa owoce leśne Bobovity i malinowa Nestle (bez smaku, kolor siny, w nestle grudy).
Dziewczyny, napiszcie, jakie kaszki lubią najbardziej wasze dziedziaczki. Moja jadła do tej pory mleczno-ryżową bananową Bobovity, Hippa brzoskwinia-morela i jabłko-wanilia- te jej smakwały. Natomiast strrrraszna breja to kaszka ryżowa owoce leśne Bobovity i malinowa Nestle (bez smaku, kolor siny, w nestle grudy).
reklama
anda ja tez rybke po grecku lubie mniam mniam,ja robie spagetti tylko jakos ciezko sie zabrac....
justyna tak mi przykro z powodu tej kawki obiecuje poprawe-nie nie , ;Dnie na wadze!!! mailen daj tego biszkopta z tartym jablkiem-KUPSZTAL gwarantowany
GAGA nie glodz malej bez ograniczen.Badi wcina bez ograniczen!!!
justyna tak mi przykro z powodu tej kawki obiecuje poprawe-nie nie , ;Dnie na wadze!!! mailen daj tego biszkopta z tartym jablkiem-KUPSZTAL gwarantowany
GAGA nie glodz malej bez ograniczen.Badi wcina bez ograniczen!!!